« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 14:39:17 od B@mbin@ »
IP sačuvana
I have found little that is "good" about human beings on the whole. In my experience most of them are trash, no matter whether they publicly subscribe to this or that ethical doctrine or to none at all. That is something that you cannot say aloud, or perhaps even think. Sigmund Freud (1856 - 1939)
Ja glasam da zene treba da budu sponzoruse :mrgreen:
IP sačuvana
...od izabranog puta zivota zavisi i ishod njegovog zivota. A to je: zivot ima smisla jedino ako se umesto osvete,moci,ljubomore i mrznje nadje put LJUBAVI.
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
Ja glasam da zene treba da budu sponzoruse :mrgreen:
ovo je uticaj turbo folka, a ne latino serija :chuckel:
IP sačuvana
Šta je život ako povremeno ne ugledaš gospođicu Patnju kako trči za tobom, noseći ružu baš sa tvojim imenom? Hajde, gospođice, okani me se više... I onako mi je sto prepun uvelog cvijeća...
Kao što neko već reče ranije na temi... latino serije jesu turbo folk.
IP sačuvana
I have found little that is "good" about human beings on the whole. In my experience most of them are trash, no matter whether they publicly subscribe to this or that ethical doctrine or to none at all. That is something that you cannot say aloud, or perhaps even think. Sigmund Freud (1856 - 1939)
jesu. mislila sam na to kako se u latino serijama glavni ženski lik udaje zbog ljubavi, a ne zbog novca. esmeralde nisu sponzoruše.
IP sačuvana
Šta je život ako povremeno ne ugledaš gospođicu Patnju kako trči za tobom, noseći ružu baš sa tvojim imenom? Hajde, gospođice, okani me se više... I onako mi je sto prepun uvelog cvijeća...
Nekako se uvek zalomi da je taj strastveni mladić koji osvoji njihovo nevino srce obično nekakav bogati naslednik, kralj čelika, vlasnik pola države... a one sirote, uvek pride uz muža dobiju i koji milion, čisto da ne budu uboge kakve su bile kad su upoznale te svoje kmezave buržuje. Gde ćeš gore sponzoruše od tih... :chuckel:
IP sačuvana
inače, pepeljuga je najveća sponzoruša. sve je i krenulo od pepeljuge :chuckel: :mrgreen:
IP sačuvana