Uopste mi nije jasno...molio bih odgovor prvenstveno do vlasnika foruma, posto vidim da aktivno usestuje u njegovom radu. Vec dve teme na kojima sam pokusao da ucestujem su zakljucane voljom moderatora i vlasnika sajta, bez ikakvih valjanih objasnjenja. Prvenstveno, rekao bih da se radi o samovolji i povredjenoj sujeti moderatora...od kojih me, jedno od njih izvredja do mile volje... Moje konkretno pitanje je: Sta ovde na ovom forumu predstavlja korisnik odnosno ucesnih foruma ? Predmet za izivljavanje ? Unapred hvala.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Naravno da je tacno. Pises allcaps, pises po nekoliko postova zaredom bez ikakve potrebe, skreces sa teme i onda se cudis ako je ja zakljucam jer me mrzi (i ne mislim da ima svrhe) da je cistim.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
To je Vase tumacenje... Nema potrebe da se uzrujavate, nije mi uopste namera da podizem Vas krvni pritisak...
Bojim se da je u pitanju nesto drugo, no svoj zakljucak cu ostaviti samo za sebe.Samo jos ovo zelim da istaknem;pazljivim citanjem Vaseg pravilnika, sllobodan sam da primetim da upravo Vasi moderatori krse pravila ovog foruma, harangirajuci i sireci mrznju, sto je pravilnikom foruma i zabranjeno...a sto je bio povod da se i ukljucim u diskusiju, kao i razlog postavljanja one moje teme koju ste Vi zakljucali, cisto da proverim motive i "pokretacku snagu" ucesnika, tacnije moderatora.... no, kao i svaki nepozvani gost, uljudno cu se povuci...hvala!
To nije moje tumacenje, to su vrlo egzaktne stvari, 3 poruke za redom su 3 poruke za redom i iz mog i iz tvog ugla. ALLCAPS je takodje vrlo egzaktna stvar, nema nikakve veze sa mojim ili necijim drugim tumacenjem. Sama tema nije problem, problem je to kako je objavljena i sta se u njoj pisalo, a tebi ako se razvija teorija zavere protiv jadnih malih korisnika, ti je razvijaj. Pogledaj oko sebe, kriterijumi za zakljucavanje tema u prakticno svuda isti. Na Burek Forumu ne postoje nepozvani gosti, postoje samo gosti koji postuju i koji ne postuju kucni red. Ako imas konkretan problem sa nekim moderatorom, ili supermoderatorom ili samnom, resi to privatnim putem ako ti je stalo da isterujes neku pravdu, javne rasprave za to ne sluze. Lock. Razlog: Dalja diskusija je besmislena, sve je receno.