Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustaška stranka - "opušteno" u Hrvatskoj  (Pročitano 6616 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Pa retko se bilo šta čuje u srpskim medijima..ali vaš hrt samo tako pljuje po srbima i Jugoslaviji...čini mi se da ga vode potomci ustaša. Smile

Ako  nisi znao direktor HRT-a je Vanja Sutlić, pravim imenom Kuga Jovo..... što je složit ćemo se, tippično Hrvatsko ime  Smile
I ne vidim gdje se to na HRT-u poljuje pljuje po Jugoslaviji i Srbima.   Smile
Ne bi me čudilo da su vam satelitski prijem HRT-a izmijenili i dodali izmišljene stvari sve kako bi vam izgledalo da HRT pljuje po vama. Ah, ta propaganda...  Smile

Да,са овом напредном технологијом коју поседујемо одрадимо то очас посла.А и само сте нам ви на памети.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@ Perudji: Da, ja sam Naci. Ja koji sam 6574 puta spomenuo hrvatski antifašizam na forumu..
Ljotićevcu, znam da ti je teško shvatiti, ali nismo svi kao ti.

@ tvzec: ti misliš na TV kalendar vjerojatno. To je nebitna kvaziemisija koja je često dijametralno suprotna od stava običnog Hrvatskog čovjeka. A i to da je neki direktor pljuvao po novinarki neznam. Rekao bih da je to malobrojna iznimka koja potvrđuje pravilo da toga uglavnom nema.Jer da stalno ima, ne bi bila vijest  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
@ Perudji: Da, ja sam Naci. Ja koji sam 6574 puta spomenuo hrvatski antifašizam na forumu..
Ljotićevcu, znam da ti je teško shvatiti, ali nismo svi kao ti.

Могао си једно 2000 пута и да поновиш да си Папуанац па опет не би био.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Ubo si mislim na TV kalendar, ko god nije pogledao neka pogleda! Jel znaš kako se zove komentator, hteo bi da mu izvadim srce?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@ vl4d4: Šešeljevcu, da nisam antifašist nikad ne bi antifašizam ni spominjao. Hrvatski antifašizam traje i trajat će što je ovakvima poput tebe trn u oku. Smile

@ tvzec: Čini mi se da se zove Miljenko Kokot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Ima za miljenka da napravim blog u kome ću mu se naj... sveg živog i poslat mail hrt-u, da ga vidi!!!

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/svet/glas-javnosti-18-11-2009/bramerc-blokira-hrvatsku-u-eu

NEPOVOLJAN IZVEŠTAJ GLAVNOG HAŠKOG TUŽIOCA O SARADNJI S HRVATSKOM
Bramerc blokira Hrvatsku u EU
Nezadovoljan jer vlasti u Zagrebu još nisu našle „artiljerijske dnevnike“ iz akcije „Oluja“. Negativna ocena usporiće pregovore o ulasku u Uniju

ZAGREB - Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc nije zadovoljan istragama i postupcima koje je Hrvatska preduzela u vezi s „artiljerijskom dokumentacijom“, objavio je zagrebački dnevnik Jutarnji list u jučerašnjem broju dodajući da iz diplomatskih izvora saznaje i da je Bramerc već poslao pisani izveštaj Savetu bezbednosti UN, kojem će se 3. decembra obratiti i usmeno.
Reč je o takozvanim topničkim dnevnicima iz vojne akcije „Oluja“, koju je Hrvatska vojska sprovela 1995, a koje potražuje Haški sud.

Predugo tražili ono čega nema

Hrvatska je izgubila previše vremena u traženju dokumenata koje ne može da nađe, izjavio je juče u Zagrebu hrvatski predsednik Stjepan Mesić, komentarišući tvrdnje Jutarnjeg lista da je glavni haški tužilac u svom izveštaju SB UN saradnju Hrvatske s Haškim sudom ocenio nezadovoljavajućom. „Oni koji su za artiljerijske dnevnike bili odgovorni nisu ih sačuvali, ili oni uopšte nisu postojali. Ali, to je trebalo u jednoj proceduri utvrditi“, rekao je Mesić.   

Tanjug

Zadovoljan Srbijom

Zanimljivo je što ovog puta EU s mnogo više optimizma gleda na Srbiju jer Bramerc u istom izveštaju navodi da se saradnja Haškog suda sa Srbijom poboljšala te da je on „zadovoljan intenzitetom pokušaja srpskih vlasti“. Diplomate EU smatraju da bi to moglo da bude dovoljno i za odmrzavanje Privremenog sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između Srbije i EU koji Holandija drži blokiranim upravo zbog Haškog suda, ocenjuje Jutarnji list.

Pozivajući se na svoje izvore iz EU u Briselu, koji su imali uvid u sadržaj najnovijeg Bramercovog izveštaja o saradnji Hrvatske s Haškim sudom, Jutarnji list piše da Haško tužilaštvo smatra da su rezultati preduzetih mera radne grupe „ograničeni“, kao da „nijedan od traženih artiljerijskih dokumenata nije pronađen“. Tužilaštvo u Hagu navodi da očekuje i nastavak istrage hrvatskih vlasti o topničkim dnevnicima kako bi se ti dokumenti pronašli i predali pre završetka suđenja generalu Anti Gotovini. NJemu se, zajedno s Ivanom Čermakom i Mladenom Markačom, sudi za ratne zločine u akciji „Oluja“ i posle nje.

List konstatuje da je ovo ponovo loša vest za napore Hrvatske i nekih država EU da se što pre deblokira otvaranje poglavlja o pravosuđu koje je nekoliko država blokiralo upravo zbog nepovoljnog stava glavnog haškog tužioca.

A kada je o tome reč, piše list, u EU nisu optimisti - šef holandske diplomatije Maksim Ferhagen nekoliko puta je rekao da će Holandija odlučivati po principu „strogi, ali pravedni“. Zbog takvog stava neki u EU smatraju da Holandija, verovatno, neće otkloniti zadršku prema otvaranju poglavlja s Hrvatskom ako se do 3. decembra stanje ne poboljša.

Diplomate EU kažu da će se Brisel stalno konsultovati s Bramercom i da će u slučaju promene stanja na terenu i u slučaju rešavanja nesporazuma između Zagreba i Haga zbog artiljerijskih dnevnika brzo otvoriti jedno od najtežih poglavlja u hrvatskim pregovorima o pristupanju EU, preneo je Jutarnji list.
EU očekuje da će Hrvatska nastaviti da ispunjava i druge uslove potrebne za brži napredak u pristupnim pregovorima, s ciljem završetka pregovora 2010. godine.
Pitanje saradnje Hrvatske s Haškim sudom još jednom postaje glavni problem hrvatskog članstva u EU i to u vreme kada je skinuta slovenačka blokada, piše dnevnik.

Taj problem je još složeniji jer je EU neformalno već zacrtala 1. januar 2012. kao datum s kojim se računa na hrvatsko članstvo u EU, pa je zbog toga Evropska komisija već pripremila i finansijski paket za članstvo Hrvatske u EU koji je vrlo povoljan za Hrvatsku.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Pogledajte Istru.
Prošle godine (možda i ove) Tompsonu su zabranili nastup u Puli, u Areni, pa kad je hteo nastupiti na drugim lokacijama, jednostavno su mu rekli da nije poželjan u Istri.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
@ vl4d4: Šešeljevcu, da nisam antifašist nikad ne bi antifašizam ni spominjao. Hrvatski antifašizam traje i trajat će što je ovakvima poput tebe trn u oku. Smile

Ја Шешељевац?Свашта.И мени хрватски антифашизам не смета уопште,пошто на крају крајева и не постоји.Мени смета ваш фашизам и нацизам,а у томе сте јако добри.

Pogledajte Istru.
Prošle godine (možda i ove) Tompsonu su zabranili nastup u Puli, u Areni, pa kad je hteo nastupiti na drugim lokacijama, jednostavno su mu rekli da nije poželjan u Istri.

Истра и остатак Хрватске су два различита света.Не можеш на конто Истре извлачити закључак за целу Хрватску.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ја Шешељевац?Свашта.И мени хрватски антифашизам не смета уопште,пошто на крају крајева и не постоји.Мени смета ваш фашизам и нацизам,а у томе сте јако добри.

Pogledajte Istru.

Истра и остатак Хрватске су два различита света.Не можеш на конто Истре извлачити закључак за целу Хрватску.

Znam da nisi Šešeljevac. Napisao sam da jesi jer si bio pisao da nisam antifašist i da Hrvatski antifašizam ne postoji što nije točno.  Antifašizam je duboko ukorijenjen u svjesti običnog Hrvatskog čovjeka, Nažalost postojao je i hrvatski fašizam, ali i antifašizam koji ga je kasnije zasjenio. Jer da nije bilo hrvatskog antifašizma ne bi bilo ni današnje Hrvatske čiji su temelji udareni zasjedanjima ZAVNOH-a, da nije bilo antifašizma ne bi bila srušena NDH te ne bi nastala 2. Jugoslavija. Btw., pogledaj moj post na prijašnjoj strani gdje sam odgovrio tvzec-u na pitanje o antifašizmu danas u Hrvatskoj.

I još nešto: Nisu Hrvatska i Istra 2 različita svijeta već je Istra paradigma Hrvatskog antifašizma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Али ретко и хрватски фашизам, па и тада га настојиш умањити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.