Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pravila
foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku
Napomena:
Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu,
probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne
sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za
funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim
telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno
mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista
niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara]
, a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.
Svima dobro vece :wave: Zelim da se pozalim i da mi kazete ako se to jos nekom desva. To traje vec neko vreme , prvo sam mislila da je do mog kompa ali nije . Naime pri svakom trecem pokusaju da otvorim temu ja ne mogu i stalno tako kao sto rekoh ,vec duze vreme i sad mi je pao mrak kad sam malo pre pokusala da udjem , pocinje da me izludjuje , sta se desava sa burekom? :weirdface: A dok ocita burek stranicu prodje vecnost p.s. i da moram svaki put nesto da kopiram za slucaj , da se izgubi strana. :weirdface: Pozz :wave: I evo slicice.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(112.93 KB, 1366x768)
« Poslednja izmena: 06. Feb 2012, 19:39:47 od leonora87 »
.... ...od izabranog puta zivota zavisi i ishod njegovog zivota. A to je: zivot ima smisla jedino ako se umesto osvete,moci,ljubomore i mrznje nadje put LJUBAVI.... .............
Leonora, najverovatnije provajder zeza. Nekoliko noci kao cima, seca, vuce ... narocito se primeti na CQ. Pojavi jedno upozorenje za konekciju. I jedne noci se istripovao, zeza li zeza, prijavim, pitam na chatu ( jbg obrnuo sam redosled ) kada nikom nista. Resetujem ruter, i sve se sredi. Izgleda sa nekim DNS serverom bio u "svadji" a ja bas na njemu te veceri.
Pogledacu to sto kazes al ja imam problem samo sa burekom , sve ostale stranice mi odmah ocita , zasto? :weirdface: evo sad sam poslala slicicu gore , jer malo pre mi pokaza ovo i sto mi to izbacuje?
.... ...od izabranog puta zivota zavisi i ishod njegovog zivota. A to je: zivot ima smisla jedino ako se umesto osvete,moci,ljubomore i mrznje nadje put LJUBAVI.... .............