Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astrologijom i numerologijom do partnera iliti Moze li nas TV program nize  (Pročitano 1702 puta)
20. Mar 2012, 12:10:31
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Apple 15
Intervju: Voditeljka Astroprovodažika!
OLJA CRNOGORAC: NEMA MESTA ZA SKANDALE!

(4)    Ponedeljak, 19. Mart, 2012.| Autor:

U emisiji „Ljubavni signali“ kroz igru ću pomoći ljudima da nađu svog savršenog horoskopskog partnera

Olja Crnogorac vodiće novu emisiju na televiziji Hepi, pod nazivom „Ljubavni signali“. U razgovoru za Kurir voditeljka otkriva ko je osmislio njen jednočasovni šou i čime će zabaviti publiku.

- U emisiji „Ljubavni signali“ pokušaću da kroz igru, a uz pomoć numerologa i astrologa, pomognem ljudima da nađu svog savršenog horoskopskog partnera.

♦ Ko je osmislio taj koncept?
- Scenario za emisiju osmislila je spisateljica Vesna Radusinović. Deset devojaka i pet muškaraca učestvuju u raznim igrama, koje im zadaju poznate ličnosti ili im tako odredi točak sreće koji će vrteti, a astrolozi i numerolozi im čitaju da li su im zvezde toga dana naklonjene.

♦ Ima li prostora za nešto skandalozno u toj emisiji?
- Toga neće biti! S obzirom na to da je moja prethodna emisija „Skandalozno“ bila vrlo provokativna, sad sam se odlučila za nešto potpuno drugačije. Iza toga stoji tim ljudi koji radi za mene, tako da je sve što gledaoci budu videli već unapred programirano, i ja ću se držati scenarija. Nema mesta za skandale. Prelazim sa skandala na Kupidona!

♦ Po čemu si prepoznatljiva u odnosu na sve ostale trenutno aktuelne voditelje?
- Nisam o tome razmišljala. To gledaoci treba da prosude, ako sam uopšte i prepoznatljiva. Eto, možda to što mi je glas mnogo dublji u odnosu na ostale.

♦ Kako posluje tvoja modna agencija i kakvu perspektivu nudiš svojim modelima?
- Posao ide dobro, ali sada planiram da spojim lepo i korisno, pa će moji modeli uglavnom biti u ovoj novoj emisiji. Mislim da će im „Ljubavni signali“ biti dobra odskočna daska.

Miljana Vojvodić

Izvor: Kurir

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
novo demonizovanje tv programa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Gledao veceras nesto slicno...

Neka emisija na Happy TV-u. Gosti Jovan Maric(Psiholog, seksolog, sta li je), Mariana Mateus( u crnoj varijanti kose), Snezana Dakic( Tv lice, modna ikona, sta god da je ovih dana) i neka nepoznata pevaljka koja se udala rano i ima dete. Tema 'Zene su sa Venere a muskarci sa Marsa"...

Uglavnom, ono je priceless. Imalo je i sta pametno da se cuje, ali veci broj generalizacija nisam cuo odavno pa se zapitah da li se stvarno svodi na to da smo toliko razliciti da smo stvarno upali toliko u generalizacije(saznao sam da su svi muskarci divni do braka a tada postaju skotovi i da sve zene traze ljubav al nekako zavrse sa budzovanom punim love koga nije briga za njih i jos mnogo sto sta kao sto je da jake zene tesko nadju partnera jer traze jos jaceg muskaca itd. ) a onda se setih da nije bas pametno slusati savete o vezama od razvedenog coveka, dva puta razvedene zene, baba-devojke koja se jedva udala i razvedene random osobe. Jos voditeljka neka nekulturna, upada u rec samo tako i ima ubacivanke na nivou osnovne skole.  Smile

Htedoh reci, na to nam se svodi televizija. Random VIP licnosti koje pricaju nesto sto i nije bas pametno i svodi se na jeftin senzacionalizam i generalizacije. Ne sumnjam da ce emisija koju vodi Olja Crnogorac, za koju scenario pise Vesna Radusinovic i koja se bazira na horoskopskim znacima biti jos jedna u nizu takvih emisija...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

I opet ja...

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
SonyEricsson w810i
Ma staklena kugla ...i pasulj   Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja koje napravimo za vreme života vec brojem trenutaka koji nas ostavljaju bez daha.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.