Upravo je banovan user erica jer je doticna osoba editovana skoro sve svoje postove u "erica" i time narusla rad foruma. Zaista mi nije jasan taj mozak koji je to radio, ali ok, kako ko hoce.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ovaj post me je naterao da procitam oba problematicna topica, ima tu zanimljivih stvari, steta sto je Erica sve obrisala, SF jel postoji neko cudo da se to povrati?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne, to nisu tvoje poruke, nigde ne pise da su tvoje, te poruke su vlasnistvo burek foruma jer ako si zapocela diskusiju ta diskusija je podjednako vlasnistvo i drugih kao i tebe. Banovana si zbog postupka, i opet ces biti. Nije to nikakvo pljuvanje, samo realno stanje. Mogao sam da te pljujem to zaista nije problem kad si ti u pitanju, ali cemu to? zaista, cemu to? Sto se tice ponovnog "logovanja" kako ti kazes, najmanji je problem banovati te opet.