Možda je to bio pokušaj "sve ću da vas uništim.." .. od jednog drugog člana foruma tj. nicka .. u svakom slučaju ja bih bio oprezniji u narednom periodu ..imam osećaj da će se neke stvari ponoviti .. Možda je to paranoja u pitanju ali ipak ..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma samo pomislih .. nego nije taj log tako siguran .. kad neko hoće da kaki a očigledno ih ima .. nego jel u pristupnici piše da su postovi i vlasnioštvo foruma a ne samo autora .. ? Možda bi trebalo ubaciti .. čisto da se izbegnu pojedini nesporazumi ..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!