Ok, to je sranje, da unistava rasprave, ali mi nije jasno, zasto to mesas sa onim sto prica o svom ljubavnom zivotu? Nisam shvatio sta te je tu pogodilo?
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Ja to mesam, ajde sad lepo procitaj sve iz pocetka. Meni ne smeta, ja cu samo promentarisati to sto se ona ponasa kako se ponasa, iskreno puca mi bas i za nju i njenog decka i ljubavnike, devojka me u tom smislu apsolutno ne zanima. Ona je banovana jer je unistavala diskusiju, nije banovana zbog svojih stavova.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Naravno da nisi, ja tebe ni na sekund ne osudjujem, sta vise jako mi se svidja tvoja nepristrasnost kao clana, ali samo kazem da me nervira kod nje klizni sistem vrednosti. To sam naveo kao primer. Respect, za to sto si rekla
@Sale Slazem se, ali je steta izgubiti poslednjih mesec dana diskusije...
Ok i hvala A za nepristrasnost, ne znam nikoga ovde, osim Cire, tako da nemam sta da izgubim i nemam sta da dobijem, a uvek sam ono sto jesam, i kazem ono sto tacno mislim, ljutio se neko ili ne, ako se nekome to ne svidja sta da radim, ja cu i dalje da govorim sta mislim