Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nove prijetnje smrću Dodiku ovog puta od Bošnjaka!  (Pročitano 2087 puta)
06. Mar 2007, 04:41:18
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Ericsson T28
Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik primio je u ponedjeljak ujutro prijeteće pismo u kojem mu, javnosti nepoznati pokret "Nova BiH", prijeti smrću - pišu današnje "Nezavisne novine".

List navodi da je pismo uvredljivog sadržaja poslato s pošte u okolini Tuzle. Autor pisma tvrdi da namjerava da digne u vazduh kolonu vozila iz Dodikove pratnje, prijeteći da će pobiti i članove njegove porodice.

"Već smo instalirali vod boraca u Banjaluci sa najsavremenijom opremom za uništavanje tenkova sa pristojne udaljenosti, aviona i helikoptera. Cilj je dići u vazduh kompletnu kolonu vozila koja te bude pratila bilo kuda iz Banjaluke, zajedno s tobom. Platili smo čovjeku iz tvoje stranke, koji će za milion maraka odavati podatke o tvom kretanju", navodi se u pismu.

Kako pišu "Nezavisne novine" u današnjem broju, u pismu se, između ostalog, prijeti da će "Nova BiH" uništavati kamione i autobuse sa registracijama Srbije, te da će porušiti sve mostove na Drini.

List navodi da je sa sadržajem prijetećeg pisma upoznat i sam Dodik, njegovo obezbjeđenje i vrh policije RS.

"Nezavisne novine" navode da ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo nije želio da otkrije šta je policija do sada preduzela na otkrivanju autora pisma.

Prema saznanjima ovog lista, u Vladi RS nisu iznenađeni ovom prijetnjom, koja je, kako tvrde, samo jedna u nizu. Takva pisma su, navode, posebno intenzivirana posljednjih dana, otkada je Međunarodni sud pravde oslobodio Srbiju optužbi za genocid.

U pismu se prijetnje dovode u vezu sa presudom Međunarodnog suda pravde, kojom je Srbija oslobođena optužbi za genocid.

"Presuda iz Haga je nama iz 'Nove BiH' dobrodošla, jer po njoj znači da nema genocida ma šta jedan narod činio drugom. Sada je na vas red da vas 'genociramo', a svi Srbi su vječna meta za gerilsko napadanje i uništavanje od strane uvrijeđenih, poniženih i onih kojima su poklani očevi, braća, djeca i ostali, tada nemoćni da se brane", navodi se u pismu "Nove BiH", pišu "Nezavisne novine".

Hoće li kad biti mira za njega?
To vam ne bi znao raći!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T28
Dans je Dodik izjavio da se ne boji nikoga i da je možda u pitanju neka budala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Pismo mržnje premijeru Republike Srpske

Dodiku ponovo prete ubistvom

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova RS dobilo je juče preteće pismo upućeno premijeru RS Miloradu Dodiku od takozvanog pokreta Nova BiH, potvrdio nam je načelnik Kriminalističke policije MUP-a RS Gojko Vasić. Milorad Dodik juče je ovim povodom izjavio da ga pretnje ne plaše.

Gojko Vasić je rekao da će pismo poslati na veštačenje, nakon čega bi trebalo da bude poznato da li ga je uputila neka organizacija ili pojedinac. Zbog ratno-huškačkog sadržaja pisma, Vasić poručuje građanima da veruju policiji i da ne podležu tenzijama, navodeći da će u otkrivanju autora zatražiti pomoć policije i odgovarajućih službi kantona Tuzla, odakle je pismo stiglo.

Izvori bliski policiji ne isključuju mogućnost da je reč o pojedinačnoj pretnji, budući da su i ranije stizala slična pisma za koja je utvrđeno da su delo pojedinaca, a ne organizovanih kriminalnih i terorističkih grupa.

Istovremeno, premijer Republike Srpske Milorad Dodik kaže da veruje u vlastitu sigurnost, „jer je slučaj preuzela policija Republike Srpske“.

- To nije prvi put da mi prete. Sve se dešava u atmosferi podgrejanih emocija zbog presude u Hagu, ali ja se na to ne osvrćem. Mislim da to nije trebalo ni objavljivati u medijima - naveo je Dodik.

On kaže da „zbog pretnji jedino kod kuće ima problem, jer porodica ne razume pozadinu cele priče“.

Autor, ili više njih, preti premijeru Republike Srpske „da će ga dići u zrak, kao i kolonu vozila koja ga bude pratila bilo kuda iz Banjaluke“.

Takođe se tvrdi da su „platili milion konvertibilnih maraka čoveku iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata koji će odavati podatke o njegovom kretanju i da su instalirali vod boraca u Banjaluci sa najsavremenijom opremom za uništavanje tenkova sa pristojne udaljenosti, aviona i helikoptera“.

Nova BiH preti i onima koji iz Srbije budu putovali za BiH i ljudima iz RS koji putuju u Srbiju „da će biti uništeni avionskim projektilima, uključujući i mostove na Drini“.

Inače, karakteristično je to što je pismo adresirano na ime Milorad Dodig i da je pogrešno navedena njegova funkcija kao „predsednik Republike Srpske“.

Ekipa „Blica“

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Gde su članovi LDP da ovo prokomentarišu,ili ovo nije u domenu njihovih interesovanja.
A muslimani čim im nešto nije po volji,odmah prete,isto kao i albanci.I to je dokaz ko su muslimani,
i sa njima treba postupati pametno i trebao bi Dodik da se pričuva,balije su to može svašta da im padne napamet.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Nemoj odma pa po teskoj rijeci, ima Bosnjaka koji su u Dodikovoj stranci, kao sto ima Srba u SDA! Svijet je malen i nepredvidiv, osim toga Dodik sa svojim neprimjerenim izjavama Srpska bolji dio BiH stvara nepotrebne tenzije, ono sto mene zanima kakvi bi pritisci bili da smo kojim slucajem bili kriv za genocid!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Izgleda da su ga Ameri vec "potrosili"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T28
Ma sve će se to njemu vratiti, e sada će neko reći vidi nas Srba uvijek im je drago kad neki Srbin se krčka više od drugo, ja nisam takav ,ali je dodik druga priča on dobor zna šta radi, pa će sve svoj posljedice sam da nosi! To je isto uradio i Đinđić! Nisu snajperom pucali po Beograđanima nego po tačno određenoj personi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.