Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Nov 2024, 00:43:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upoznajte najlepsu "udatu" mamu u Srbiji  (Pročitano 2875 puta)
15. Jul 2013, 13:32:47
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Upoznajte najlepšu udatu mamu u Srbiji

IZVOR: SUPER ŽENA    | ČETVRTAK 4.07.2013. | 12:17                    LEPOTA |                    

Po prvi put u Srbiji, sinoć je u hotelu Hyatt Regency izabrana Mrs. Srbije, odnosno najlepša udata žena i mama Jelena Adžić Kiš.

Krunisanje nove Mrs. Srbija

U prijatnoj atmosferi, pod voditeljskom palicom Ivana Bekjareva, prvi put je proglašena pobednica Mrs. Srbija koja će predstavljati našu zemlju u Kini krajem godine. Tridesetpetogodišnja Jelena Adžić Kiš, koja je osvojila najviše glasova stručnog žirija, već je deset godina u braku i ima troje dece. Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Sidneju, predsednica je Matice iseljenika Srbije i trenutno priprema doktorat.

Mrs. Srbije, Jelena Adžić Kiš je ekskluzivno za naš portal otkrila ko za nju danas predstavlja super ženu?

- Za mene je danas super žena ona koja zaista uspe da sačuva porodicu, ali ne formalno nego da ceni supruga, decu, pomoć roditelja, braću i sestre, kao jedan tim. Ja pod porodicom ne podrazumevam samo supruga i decu, već mnogo šire – mi smo svi jedan tim i jedni drugima činimo da nam život bude lakši. To se i deci trudim da usadim, jer smo mi kao domine, ako jedan pada svi se rušimo.

Kako je biti mama troje dece?

- Imam dve devojčice i malog batu kojem je upravo danas treći rođendan. On nam je kao neka igračka u kući. Ćerke imaju devet i sedam godina. Iskreno, meni uopšte nije bilo teško da se porodim. Radije bih se opet porađala nego da idem kod zubara, jer u deci vidim iskrenu sreću i zadovoljstvo.

Jelena Adžić Kiš i Ana Šargić, direktorka takmičenja Mrs. Srbija

Šta mislite o položaju zaposlenih mama u društvu?

- Nažalost, nama najveći problem predstavlja to što društvo ne dozvoljava fleksibilno radno vreme. Sećate se kako je bilo ranije kada se radilo do tri, pa bismo imali zajednički ručak, a do pet je bilo nepristojno zvati. Sada tek u pet završavamo s poslom, do šest smo kod kuće i sve što stignemo je da kažemo “laku noć” svojoj deci. To je pogubno i zbog svega toga treba imati na umu da porodica mora da se očuva.

Planirate da doktorirate? Da li je moguće to sve postići?

- Mislim da sve može da se postigne. Meni je išlo ovako: jedna diploma- jedno dete (smeh). Planiram da doktoriram u Australiji na temu uloge novih lidera, kakvi su nam lideri potrebni u 21. veku, pa se bavim istraživačkim radom, možda su to žene...

Ana Šargić sa porodicom

Inače, direktorka izbora za Mrs. Srbija je Ana Šargić, koja je 2002. godine predstavljala Jugoslaviju na svetskom izboru za Mis Sveta i dospela u top 20. Ona je u aprilu 2013. godine imenovana za direktora nacionalnog takmičenja i licence Mrs. World za Mrs Srbija.

"Ovo takmičenje ima za cilj da naglasi ulogu udatih žena u društvu, da pokaže da se udate, porodične i poslovne žene mogu takmičiti, pobediti i predstavljati našu zemlju u svetu ravnopravno onima koje nisu u bračnoj zajednici", rekla je Ana Šargić, udata mama dve prelepe devojčice.

Ivana Rašković

Pored stručnog žirija i novinarski žiri je imao priliku da izabere svoju favoritkinju. To je bila dvadesetšestogodišnja Ivana Rašković, udata mama dvoje dece, koja se bavi ulepšavanjem žena.

Učesnice su nosile kreacije Dragane Ognjenović

Ovaj događaj će postati tradicija i održavaće se svake godine, a od ove godine pa nadalje, Srbija će imati svoju predstavnicu na svetskom takmičenju.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia 6630, valjda
MILF Island...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Glavata majmunčina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42491
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
IP sačuvana
social share
Udri gudru na veselje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
MILF Island...
Mislis "MILF Island Paradise"?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19900
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Sony 
Da budem iskren više sam očekivao.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
аматерке  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Lepo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1355
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Alcatel One Touch
All hail MILF's!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7281
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
Lepe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Nov 2024, 00:43:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.