Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: UO Partizana osudio navijače  (Pročitano 2442 puta)
09. Sep 2004, 14:48:56
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
UO Partizana osudio navijače

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan izdao je saopštenje povodom sve učestalijih napada pojedinih navijačkih grupa na rukovodstvo kluba, pa i igrače i trenera "crno-belih".

Upravni odbor FK Partizan razmatrao je trenutnu situaciju Kluba u domaćem i međunarodnom takmičenju i konstatovao da je, u celini gledano, odabran dobar put, da ekipa pokazuje napredak, a da je prirodno i očekivano da ekipa koja je bitno promenjena, ne može izbeći ni trenutke slabosti.

Upravni odbor FK Partizan posle najnovijih istupa nekih grupa navijača želi da se putem ovog saopštenja obrati javnosti a pre svega svim navijačima Partizana i iznese svoje viđenje cele situacije.

Fudbalski klub Partizan, njegova Uprava, Stručni štab, najistaknutiji pojedinci, pa čak i igrači, već duže vremena nalaze se pod velikim medijskim pritiskom čiji je cilj da se Klub i njegovi rezultati kompromituju u javnosti i da se, veštačkim sredstvima izazove kriza u Klubu koji već dosta dugo dominira u srpsko-crnogorskom fudbalu (o tome ubedljivo govore brojne šampionske titule, a posebno učešće u najeminentnijem klubskom takmičenju - Ligi šampiona).

Sportski uspesi Partizana, višegodišnji dobar rad Uprave kao i njeno jedinstvo, finansijska stabilnost Kluba i ugled koji crno-beli imaju danas u Evropi, izazivaju izgleda, i suprotne reakcije u našoj skučenoj fudbalskoj sredini koja sve više zaostaje za svetom. Istovremeno, ljudi koji uspešno vode Klub često su na najvećem udaru domaćih fudbalskih "poznavalaca" - naročito danas kad Partizan ponovo preuzima vodeću ulogu.

Jedna od poslednjih apsurdnih akcija, u tome pogledu, je zlonamerno stvaranje sukoba između Kluba i pojedinih grupa njegovih navijača. To je već dobilo oblik smišljene kampanje, na čijem su se udaru posebno našli ljudi najzaslužniji za klupske uspehe i dominaciju. Takva akcija sigurno neće, niti može uzdrmati naše temelje.

Jedinstveni je stav Uprave da se odnosi sa svim navijačima unaprede i stabilizuju a Klub će biti dosledan i u tome pogledu.

Postoji nekoliko navijačkih grupa koje su međusobno sukobljene i često podeljene do fizičkih obračuna. Iste frakcije su često pod velikim uticajem svojih samozvanih vođa koji imaju ambiciju da preuzmu brigu o navijačima "Partizana", da se mešaju u klupsku politiku, shvatajući je na svoj način, pa čak i da se mešaju u stručni i rukovodeći rad u Klubu.

Stav Uprave Partizana je da se to mora promeniti kako bi Klub i dalje napredovao. Svi naši navijači, pri tom, moraju biti ravnopravni međusobno i u svojim odnosima sa Klubom - jer samo na taj način otvara se put za okupljanje novih generacija "Partizanovaca" koji će slobodno dolaziti na utakmice bez straha da ih bilo ko može ugroziti.

Pojedine navijačke grupe koje to ne žele i koje nemaju afiniteta da prihvate globalnu politiku Kluba, objektivna su kočnica daljem razvitku Partizana i svoj status u Klubu, ubuduće, neće moći da ostvaruju putem iznuđenog liderstva, nasilja i ostvarivanja raznoraznih privilegija (od masovnog besplatnog deljenja ulaznica do iznajmljivanja prevoznih sredstava, autobusa, vozova, pa čak i aviona, a neretko i demoliranja istih).

FK Partizan nije protiv navijača, niti je protiv putovanja navijača i bodrenja "crno-belih", a tu spadaju i aplauzi i zvižduci, ali smo protiv svih onih koji se baš u ovom trenutku uključuju u nedobronamernu kampanju protiv Kluba, njegove Uprave i Stručnog štaba. Moraju se javno osuditi nasilje, izgredi i demoliranja grupa "navijača" čiji ciljevi nisu sport već sasvim drugi.

Borićemo se za prave sportske vrednosti i tu kompromisa neće biti.

Partizan je dovoljno jak da izdrži na tome putu napretka ka vrhunskom evropskom fudbalu. A ko nije spreman da bude zajedno sa Klubom, već pokušava da ga ometa na različite načine, sam će ubrzo uvideti da mu i nije mesto u redovima "Crno-belih".

Znamo da će i svi pravi navijači Partizana prihvatiti ovakav stav Upravnog odbora, jer je to politika bez privilegija i koja sve navijače dovodi u ravnopravan položaj.

Upravni odbor FK "Partizan"

(02. May 2007, 21:32:48)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Nema više besplatnih ulaznica .. kada su ubijali ljude raketama .. ćutali ko mutavi ..
Sada kada ih udaraju direct u glavu (gde i treba) počeli da se bune .. boli .. Smiley
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
jebo ja takvu upravu koja se odrice svojih pristalica ....
sada ih treba lincovati ....

grobari ... svi u napad sada ....

pizda im materina a kada im treba podrska , kao fora hvala navijacima koji su dosli u velikom broju ... hvala .... neka dodju opet ... grobari/delije su najbolji ... a kada kazemo sta mislimo odmah smo manijaci,huligani,ubice,kriminalci,narkomani .... ma UPRAVA NAPOLJE

ma mars bre u k.... i njih i dzaju and company treba oterati ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
"Grobari" odgovorili na saopštenje FK Partizan

Nakon saopštena Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan o aktuelnoj situaciji u kojoj su se našli "crno-beli", usledio je i odgovor navijačke grupe "Grobari 1970", takođe u vidu saopštenja koje vam prenosimo u celini:

- Nije nam jasno zašto Žarko Zečević želi da umanji masovnost otpora njegovoj samovolji i torturi. Nisu u pitanju neke grupe, već nezadovoljstvo većine navijača. Najviše smo ogorčeni da iz srca Partizana neko iznese simbol Partizana i preda navijačima Crvene Zvezde.

Zvanična zastava, prva po važnosti za imidž "grobara" (cirada "grobari") misteriozno nestaje iz službenih prostorija fudbalskog kluba sa severne tribine. Postoje svedoci, radnici fudbalskog kluba, koji su je primili od navijača i zaključali. Možda klub nije svestan da su nama zastave svetinja, pogotovo ona koja predstavlja ne "jug" već sve navijačke grupe i pojedince pod imenom "grobari". Dok ta zastava bude gorela na "severu" u našim srcima ostaće rana koju ste vi napravili, možda baš zbog toga što nismo i nikada nećemo dozvoliti da nam se iz lože na zapadu diriguje šta da pevamo.

O kakvim se to privilegijama radi? Veće priviliegije su imali i imaju navijači Rada i Zemuna, o "delijama" da i ne govorimo. Ulaznice samo plaćamo već dve godine, baš kao i autobuse za gostovanja. Što se aviona tiče, zahvalni smo klubu što su nas vodili. To smo zaslužili za razliku od Ane Stanić i Katarine Radivojević koje su preko "svojih ljubavi" zaslužile mesto u avionu.

Nisu "grobarima" gruzijske vlasti poslale faks sa optižbom za krađu, već se zna kome i zašto. Mi nismo oterali Mateusa, niti smo prodavali najbolje igrače poput Kežmana, Vukića, Delibašića i Lazovića. Ime "grobara" se ne spominje u javnosti kada se spekuliše o prodajama igrača i utakmica. Nismo mi skrivili penal nad Felerom protiv Rome. Nismo mi "sakrili" krov, semafor i postavili žuto-plave stolice kada se zna koje su boje Partizana, a to Zečeviću ništa ne znači. Takođe, ne koristimo se mi klupskim parama kako bi gradili apartmane. Isto tako, niko nas ne pominje u specijalnom sudu kao posrednike u protoku novca između mafije i velikih "biznismena". Bolje neka se pita kako se zove to delo kada protiv njihove volje igrače zaključa u Teleoptik i zabrani im da pričaju sa nama, što su oni u razgovoru i potvrdili a kamere slučajno zabeležile.

I mi osuđujemo nasilje, pogotovo nad navijačima dok se lepe plakati, što neće da budu poslušnici, a i nad novinarima zato što objavljuju saopštenja navijača i ono što se desilo igračima na Teleoptiku. Jedan evropski stručnjak, Mateus, ide po svetu i priča kako je Partizan klub u kome ne može pošteno da se radi, jer Žarko Zečević menja ugovore kako se njemu ćefne. Sada neka javnost prosudi ko je kočnica u razvoju kluba.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
UPRAVA NAPOLJE!!!!!    Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
Mogu da nam popuse qrac ako tako treba da se izrazim!!!
Mutavi Zecevic...Pizda mu materina!Mi smo JEDVA svi dobili clanske karte u Navijackom Klubu!Crko dabogda!!!On je i oterao Mateusa kreten jedan!Vazno da je napunio dzepove kada smo usli u LS!Kakva finansijska stabilnost...4 meseca smo cekali da nadju pare da odstampaju Clanske Karte navijackog kluba jer su gospoda ladila muda...Muka mi je od njih...Al tako je svugde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Clanske karte navijackog kluba Smiley Partijske knjizice Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
i dalje mislim da treba govnjivu motku i po njima ...

U P R A V A     N A P O L J E ... !!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
"Clanske karte navijackog kluba  Smiley  Partijske knjizice  Smiley "

Jebes mi sve ako nije tako Samo sto smo mi samoinicijativno trazili Clanske karte,kod druga Tita nije bilo izbora Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sta nje bilo izbora?
Pa moja keva npr nikad nije bila clan partije Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Moja je MORALA...
Pazi ne bi dobila posao da se nije uclanila u Partiju,a uz to je morala i da potpise izjavu da nije vernik i da nikad nije verovala u Boga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa sad... komunizam po definiciji ne podrazumeva odricanje od vere... ali eto...
Vratimo se temi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Vracamo se temi...
Jebem ti upravu!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vi treba da pevate a mi da placemo, vasa uprava ce vas odvesti do prezimljavanja u evropi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ima da se smrznemo u Europi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Verovatno, jer je to realno stanje naseg fudbala, ali cete bar otici tamo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Nismo mi za Europu ni po cemu...Treba vremena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nece vreme nista promeniti, mozemo samo jos vise da potonemo nastavimo li ovako.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.