Sad na Novoj javljaju da se veceras ocekuje "uhicenje" Cece! I jos dodaju da je to "pokusaj rasciscavanja situacije u posrnulom srpskom nogometu"! Mamicu im iskompleksiranu sve jednu vijest koriste da omalovaze Srbiju kao da je kod njih nesto bolje pa meridijan liga je za tri klase jaca od HNL-a!
Sad na Novoj javljaju da se veceras ocekuje "uhicenje" Cece! I jos dodaju da je to "pokusaj rasciscavanja situacije u posrnulom srpskom nogometu"! Mamicu im iskompleksiranu sve jednu vijest koriste da omalovaze Srbiju kao da je kod njih nesto bolje pa meridijan liga je za tri klase jaca od HNL-a!
Kompleksi su kompleksi.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 23:50:11 od potrk »
reci cu ti ovo sa strane samo pokusacu realnog coveka,mada je tesko jer zvezdu volim.Evo ovako,neznam dali je nasa liga jaca nego hrvatska,ali znam da mi nikad necemo da ponizimo engleze u sred engleske i jos na njihovoj diki vembliju.Toliko
reci cu ti ovo sa strane samo pokusacu realnog coveka,mada je tesko jer zvezdu volim.Evo ovako,neznam dali je nasa liga jaca nego hrvatska,ali znam da mi nikad necemo da ponizimo engleze u sred engleske i jos na njihovoj diki vembliju.Toliko
Nije ta pobjeda bas tako "sjajna" kao sto se cini!Jeste senzacionalna ali ne zato sto su Hrvati pobjedili vec sto se Englezi nisu uspjeli plasirati na Evropsko prvenstvo.Pratio sam sve jednu utakmicu Hrvatske reprezentacije kroz kvalifikacije i mogu ti reci da su sa Rusima dva puta bili egal,sa Izraelom obe utakmice dobili na jedvite jade,Makedonci ih u Zagrebu do 60 min. razbili i vodili sa jedan nula dok im sudija nije iskljucio igraca a onda jedva okrenuli,od Makedonaca u Skoplju izgubili,Engleze na Maksimiru dobili kad je onom levatu od golmana lopta presla preko noge i na kraju jedinu utakmicu koju su odigrali dobro je ta na Vembliju,ali kad realno sagledas ti Englezi su zadnje dvije godine supljak od ekipe sa nikakvim trenerom i nikakvnim rezultatima,a jos ako uzmes u obzir da na toj utakmici nisu igrali zbog povrede Runi,Oven,Lmpard,Ferdinand i Teri onda je sve mnogo jasnije!Garantujem ti da su bili u nasoj kozi sa odlicnim Portugalom i tvrdom Poljskom bilo bi im teze nego sa blijedim Englezima i neuvjerljivim Rusima. A sto se tice nacinalnih prvenstava oni imaju Dinamo koji je konacno ove god. poslije mnogo vremena usao u ligu UEFA i pored Dinama nikog vise,a Srbija ipak ima Partizan,Zvezdu sad Vojvodinu, o lopovima da ne pricam,pa Stimac je bio direktor Hajduka i vlasnik kladionica,a sad je predsjednik "udruge" prvoligasa,a o "postenom" Mamicu necu reci ni rijec!