Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Undying - peticija za nastavak igre  (Pročitano 7296 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Pa i Undying-u ima zagonetki. Recimo, nadjes dinamit i kako tek tako mozes da znas gdje treba da ga postavis? Ili  nadjes neki kljuc pa nemas pojma koja vrata njim treba da otkljucas. Itd... Tj. ima zamki koje ce te natjerati da se u nekim djelovima vrtis u krug.  Smile Nije situacija kao Bioshock-u da te strijelica usmjerava i da nema sanse da negdje zapnes. Smile Sto je po meni veoma dobra stvar. Neko ce reci da su igre postale prejednostavne da bi se sto vise popularizovale. Tacno je to, ali meni ipak vise odgovara sistem u kojem necu morati da procitam/odgledam pola walkthrough-a ne bi li presao igru.  Prosto, nema se vise toliko vremena kao kada sam bio klinac.
« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 02:03:49 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
 Unduying ima neku čar i veoma je zanimljiva. Ima radnju, ima neki šmek pa ti nije žao kad se namučiš Smiley
A taj dinamit mi je dušu uzeo i Elizabet tj borba sa njojze a o kosturima da ne pričam Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Ako nisi igrao Amnesiu preporucio bih ti da je probas.

Inace nije ni Undyng bez mana. Pored "loading..."-a za skoro svaku prostoriju da pomenem jos neke stvari koje su mi smetale.

- Fizika i mehanika su totalno bezveze uradjene. Dakle pridjem onom monahu iz manastia toliko da mu se u facu zabijem. Bukvalno se pribijem uz njega i pucam mu iz sacmarice u prsa. Lik pada na zemlju, i ladno ustaje kao da nista nije bilo. Smile Dakle k'o da sam ga rukama gurnuo. Ubio sam ga iz drugog pucnja. Ali zar nije bilo realnije, prirodnije i ozbiljnije da je ostao da lezi. Ovako su na vjestacki i glup nacin pokusali da  povecaju tezinu igre.

- U nekim djelovima igre cudovista stalno dolaze. Ma koliko ih ubijao. Mogu i sto da ih pobijem, stalno ce da dolaze novi. Tako mi se desavalo da se zaglavim po pola sata na nekim dionicama i ubijam ih toliko da sav pod bude krav. Jer ne mogu da protrcim kraj njih, posto ih se odmah nakupi desetak i ubiju me. Lako je kada samo treba pretrcati kroz takve hodnike. Nevolja je kada se treba probiti do skrovista mosntruma da bi uzeo neki predmet i vratiti se nazad. Mnogo smaraju brate, a uospte nisu strasna ta cudovista.

- Dio u kojem se varcam u proslost da bi nasao "golden key" mi nikako ne odgovara. Cim sam se pojavio u manastiru omah su me napali monasi. Zar je moralo da bude bas tako? Zasto nisam mogao da uspostavim komunikaciju sa njima. Pobogu, ne igram Serious Sam, vec horor avanturu. Zar moram da pobijem apsolutno sve sto se mrda? Nekako mi sve to izgleda usiljeno. Zar moram dodjavola da ubijem monaha koji se MOLI BOGU ne bi li skupio hebeni "health pack". Zamisli, monasi trce na mene obicnim stapovima dok ih ja tamanim sacmaricom i pistoljem. Wauu sto je horor. Smile Kao da sam dosao tu da ih izgenocidisem, a ne da uradim nesto korisno. I kao da me autori igre tjeraju da obavim taj zadatak.   
« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 03:26:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pa dobro, oni su kao zatvoreno društvo a  ti si uljez pa te odmah napadaju. Ma, ima zamerki u skoro svakoj igri danas-cilj je što više izbiti deci ljudskost tj. empatiju iz srca i napraviti monstrume. Ja sam dovoljno mator za to ali maLji deca će na*ebati od igara.. Čuo si za lika koji je podstaknut GTA igrom(Vice City)-napao lika u kolima, oteo ih i vozio besomučno. On je iz Frankfurta a ima jedan klinja iz Tajvana ako se dobro sećam koji je isto rekao da je poželeo kao i u GTA da se zeza u realnosti-izbo je taksistu u kolima, izbacio ga i prešao napred ludački vozeći.. Ima svega a da su igre sve manje igre a sve više su tu radi uglupljavanja-to stoji.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Pa dobro, oni su kao zatvoreno društvo a  ti si uljez pa te odmah napadaju.

Ma kapiram. Ali opet mi nekako bude zao brate. Smile Zar mora da trci da me udara stapom, u onoj odori u kojoj je spor kao puz. Sto bar nisu svi magovi ili naoruzani samostrjelima. Zao mi nekako bude kada ga ubijem a on se na samrti moli Bogu. Smile Sta mi moze kada sam do zuba naoruzan?  Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 03:49:42 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Evo predjoh napokon igru. Koji smor na kraju sa onim bossom...  Smile I igra je stvarno previse mracna. Kapiram da to na nekim nivoima treba da bude tako. Ali oni su skoro sve predjele previse zamracili... I na mjestima gjde uopste ne postoje tenzije i naznake horora. Pa sam imao osjecaj da strasno naprezem vid.

Sve u svemu odlicna igra sa sjajnim ambijentom i zvukom. Grafika za Unreal 1 je sjajna. Dizajn nivoa masterpiece. Kao pucacina i nije nesto ali je odlican horor. Jedan od najboljih.

90/100

edit: kosa + stit = dobitna kombinacija  Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2011, 16:55:50 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.