stvarno ne znam u cemu je problem....ako se pojedinima ne svidja ovde zasto dolaze ovde i muce se...jeste li mazohisti ili sta?...ima sigurno x foruma u sloveniji gde mozete ridati i plakati za tim fegetom...boli me qrac za njega
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Alcatel
Priznajem ne želim nikome da umre, ali Drnovšek kod Srba budi loša sećanja. Mogu samo jedno reći laka mu crna zemlja, a za Srbe je bio loš čovek. Radio je protiv Srba i Srbije, te nemamo potrebe da ga žalimo.
Priznajem ne želim nikome da umre, ali Drnovšek kod Srba budi loša sećanja. Mogu samo jedno reći laka mu crna zemlja, a za Srbe je bio loš čovek. Radio je protiv Srba i Srbije, te nemamo potrebe da ga žalimo.
ma ja uopste ne gledam iz tog ugla...neka svrsavaju od muke i placa u sloveniji za njim...zasto bi ovde neko plakao zbog tog fasiste?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!