Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Philip Seymour Hoffman pronadjen mrtav u svom stanu  (Pročitano 2705 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Ericsson jeste
odmah sam pomislila koliko ce mrgecu biti krivo, jer ga bas ceni

meni je bio odbojan i nije me drzao glumom, ali iskreno nisam pogledala puno njegovih filmova, mozda samo nekoliko, upravo zato sto me je tako odbijao, verovatno sam propustila dobre filmove, bez obzira na njega

to drogiranje kad mozes sve SVE da dozivis lepo i interesantno sto je univerzum napravio, mozes da priustis sve divne stvari koje mogu da ti ispune zivot ljubavlju, avanturom, radoscu.. da uzivas u svom poslu, da nesto dragoceno naucis druge ljude, ja to ne razumem i mogu samo da budem bez teksta kad su ovakve besmislene smrti i zivoti u pitanju.. nek pociva u miru kad vec nije mogo ovde da ga nadje  Smile
ne razmišljaju svi kao ti.nekima,verovala ili ne,život nije i nikako i ne može biti ispunjen radošću,srećom i cvećem.ne mogu da uživaju ni u čemu.da,postoje i takvi ljudi
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Tel.Me Your.Number
Bači drogu.

Ko će sad da ga zameni u Hunger Games.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
R.I.P.  Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Droga, steta, RIP.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Hofmana ubila smrtonosna mešavina heroina i jakog leka protiv bolova

V.Đ.    | 03. 02. 2014. - 10:49h |
Policija istražuje da li je Oskarovac Filip Simur Hofman koji je preminuo juče, najverovatnije zbog predoziranja, koristio mešavinu heroina koja je povezana sa smrću oko stotinak ljudi duž Istočene obale Amerike.

Obožavaoci i poštovaoci Filipa Simura Hofmana odaju poštu preminulom glumcu

Pretpostavka je da je heroin koji je kod sebe u trenutku smrti imao glumac, jača mešavina heroina i fentanila, opijata koji se koristi u lečenju obolelih od kancera, ali samo kao lek protiv bolova u poslednjim stadijumima ove bolesti.

Policija ispred stana gde je glumac pronađen mrtav

“Foks” prenosi da policija istražuje ovu mogućnost jer je samo u državi Merilend od ove smrtonosne kombinacije stradalo 37 narkomana u poslednjih pet meseci. Vlasti u gradu Portsmut samo u poslednjih 24 sata zabeležile su tri slučaja predoziranja sa fatalnim ishodom kod ljudi koji su koristili upravo ovu kombinaciju heroina.

- Ljudi veruju da koriste heroin, ali je kobinacija ove dve susptance pogubna - rekao je medicinski ekspert za lokalne novine. Inače, ova kombinacija heroina i fentanila pojavila se prvi put 50- ih godina u Belgiji.

Podsetimo, beživotno telo oskarovca, pronađeno je juče, u kupatilu njegove porodične kuće, a u ruci je još imao špric, pa se pretpostavlja da je smrt nastala usled predoziranja.

Hofman se već dugo vremena borio sa zavisnošću od heroina, a prošle godine se prijavio i u rehabilitacioni centar. On je 2006. javno priznao da je skoro umro od konzumiranja droge nakon diplomiranja na njujorškoj dramskoj akademiji, ali da se posle toga izlečio i da je 23 godine bio "čist".

Fanovi u neverici

Glumac je dobitnik nagrade Oskar za glavnu ulogu u filmu "Kapoti" iz 2005. godine gde je tumačio kontroverznog pisca Trumana Kapotija. Bio je još tri puta nominovan za "Oskara", za uloge u filmovima "The Master" 2013. "Sumnja" 2009. i "Rat Čarlija Vilsona" 2008. godine. Nedavno je na Sandens festivalu promovisao svoje nove filmove "A Most Wanted Man" i "God's Pocket". Jedan od skorijih filmova u kojima je glumio je i nastavak "Igre gladi" koji je prošle godine bio u bioskopima.

Poznat je i po ulogama u filmovima "Sumnja", "Talentovani gospodin Ripli", "Magnolija", "Veliki Lebovski", "Skoro slavni", "Hladna planina"... Ostvario je i brojne uloge na televiziji i u pozorištu, a režirao je i nekoliko predstava.
Rođen je u blizni Njujorka 23. jula 1967, a prve uloge je ostvario početkom devedesetih godina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.