Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:38:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umerenost  (Pročitano 2364 puta)
17. Jun 2008, 19:07:08
Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
AA kako ostati umeren u svemu i ne prenagljivati,ne razmishljati shta ako ovo,shta ako ono,vec samo biti smiren,i do neke granice ravnodushan. . . ??
IP sačuvana
social share
Sve shto ostaje ono je shto vidish.
Teshko je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k530i
samokontrolom i upoznavanjem sebe, trudom, vremenom...Mada ne verujem da iko moze bas uvek da ostane umeren u svemu...
IP sačuvana
social share
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sto vise pokusavas da ostanes smiren, vise se uzbudjujes. Zato o tome ne treba ni razmisljati, samo se koncentrisi na konkretnu situaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
valjda znati prioritete u zivotu.

razliku izmedju bitnih i nebitnih stvari.

voljeti sebe prije svih.

ali,nisam za biti ravnodusan do odredjene granice...kako kazes na kraju....

u redu je da nam je stalo i osjecati snazne emocije...ali,ne zbog trivijalnih i beznacajnih stvari i ljudi.
e,to je vec odlika budala!
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Totalna kontrola ne postoji. Ne mozes u svemu biti umeren, ali ako mudrost o umerenosti postavish kao "ne treba ni u cemu preterivati", mozes da izvuces neku pouku  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Uh kada je rec o ovome, ja sam najgori...katastrofa!!!

Ne mogu da postavim prioritete, da budeme umeren, da znam za sta treba da se nerviram, sta treba da kuliram...

Ako imam problem na poslu, postanem toliko nervozan da unistim sve oko sebe...Čak mi se čini da najmanje volim samog sebe, sve me može poremetiti, iznervirati, poljuljati...

Nisam uopste umeren...pravim problem kada sam najsrecniji, ne znam vise ni sam...

Klasican primer je sledeci:

Sa devojkom mi je sve ekstra kao nikada u zivotu, ide nam odlično, baš savršeno...onda ja neodmereni debil krenem da je smaram zato što će za mesec dana da ide na more(ne idemo zajedno-svako sa svojim društvom), zato što će da ide kod svojih u Bosnu...mesec dana unapred krenem da jedem govna, pravim problem gde ga nemam...

Jednostavno moram da naučim da kontrolišem samo sebe, osećanja, emocije...da postanem malo ravnodušniji za svoje dobro, za dobro ljudi oko mene.

Primetim kako neke ljude ne može ništa smoriti...jednostavno vole sebe.

Problem na poslu njima nije ništa, svakodnevni životni problemi su za njih rutina...

Kapiram da treba raditi na sebi u ovom smislu... Pokusavam Smiley

Povrh svega ovoga sam jedna divna i normalna osoba Smiley

Pozzzz Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
AA kako ostati umeren u svemu i ne prenagljivati,ne razmishljati shta ako ovo,shta ako ono,vec samo biti smiren,i do neke granice ravnodushan. . . ??

iskustvom i protracenim zivcima, bar ja tako mislim ...
nema sanse da oguglas na nesto sve dok te previse puta ne uzbudi ili iznervira, pa tek posle nekog vremena kada informacija dospe iz dupeta u glavu (a to je kod nas Srba dugotrajan proces  Smile ) pocinjes da bivas polako ravnodusan uz ono obavezno:"Boze dragi zbog cega sam ja dozvoli/la da se iznerviram zbog kretena/gluposti/itd.."
Sto vise pokusavas da ostanes smiren, vise se uzbudjujes.
ovo je skroz istina.. ali zasto, zato sto vidis da ti ne uspeva (ponekad) i onda si kivan na sebe sto si uopste planuo, ne mozes da se opravadas samom sebi i onda pocinje nezadovoljstvo i pocinjes da sumnjas u svoje reakcije.. da li su ispravne itd ...
Citat
Primetim kako neke ljude ne može ništa smoriti...jednostavno vole sebe.

Problem na poslu njima nije ništa, svakodnevni životni problemi su za njih rutina...
nema sanse, to je slika koju oni zele da ti vidis ili bilo ko ko to gleda ... onda dodju kuci i dva sata zure u plafon razmisljajuci o tome... ili i kod kuce cute i onda posle deset godina cutanja zavrse na anti-depresivima ili prosto odlepe ... covek mora da ima nekakav ventil, nema takvih koji sve podnose. Svi mi sebe volimo, samo mnogi od nas nisu uskladili tu ljubav sa reakcijama, a to dolazi sa iskustvom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
ne znam kako zove na srpskom taj psihološki fenomen kad je o tome reč da naučiš nemoć. to je bilo izmedju jevrejima u konc. lagerima. Samo tako gledaš Smile i ne osetiš već ništa. to kažu neki kreteni da to je pomagao njih u tome da nisu se ubili jevreje u lagerima. U lagerima je bilo u celog istoriju najmanje samoubijanje po broju populaciji. Odnosno Frankl je bio glupi teško oštećen kada je pisao o logoterapiju.
A umrenost stvarno do granicu je potrebno, bolje je voditi ljubav žestoko, bilo skim. Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
A umrenost stvarno do granicu je potrebno, bolje je voditi ljubav žestoko, bilo skim

ko o cemu ... Smile

neki dan sam procitala misao da je umerenost majka  svih  frustracija
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 22:57:22 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...umerenost samo kad se pretera dolazi do izrazaja!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:38:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.