Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 03:02:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ultrapopularni frajer  (Pročitano 2766 puta)
02. Jan 2007, 13:04:47
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ultrapopularni frajer   

Neki dečaci postanu glavne "face" u školi, uživaju popularnost i kod drugih dečaka i kod devojaka. Naročito su popularni kod devojaka i često su okruženi školskim lepoticama, što devojke koje nisu "glavne ribe" navodi na pomisao da nikad ne mogu da budu sa takvim momkom. A to nije tačno.

Znamo da je prethodna tvrdnja iznenadila mnoge devojke. Pa, zašto bi on odabrao da bude sa nekom običnom kad može da bude sa super ribom? Super frajer i treba da bude sa super ribom, to tako ide. Zar ne?

Ne uvek. Tačno je da ovakvim momcima i te kako prija to što su popularni, kao i pažnja devojaka koju dobijaju. Moguće je, međutim, da ste primetile i da se oni obično ne zadrže dugo sa jednom devojkom. Mislite da je to zato što ne žele da se ograniče na jednu devojku kad mogu da budu sa kojom hoće? Ima takvog razmišljanja kod njih, ali ima još nešto. Dosada. Devojka koja samo blene u njih i pritrčava poput kučenceta čim joj mahnu - jednostavno nije zanimljiva. Nema u takvim vezama ljubavi, samo međusobnog korišćenja - ona je viđena sa superpopularnim frajerom, on udara još jednu recku.

Da li je takav dečko uopšte sposoban za ljubav? Najčešće da, samo je potrebno podsetiti ga (ili podučiti) šta je ljubav, da se tu radi o međusobnom davanju i primanju, o poverenju, nežnosti... A kako mu prići? Ne tako što ćete blenuti u njega ili ga tretirati kao zvezdu, to je sigurno. Znatno pre ćete privući njegovu pažnju ako ga tretirate kao i svakog drugog, "običnog" dečka, ili ako ga ignorišete. Pošto ima gomilu obožavateljki, pitaće se ko je ta devojka na koju njegov šarm nema uticaja, koja se ponaša kao da on ne postoji i želeće da sazna više o vama. Dobro je da uvek ostanete pomalo tajanstvene i neuhvatljive, jer su ovakvi momci navikli da sve dobijaju "na tacni" i to im više nije zanimljivo.

Neka devojka bi se mogla zapitati - a zašto da pokušava da privuče takvog? Nema nikakvog razloga ako joj se ne dopada, naravno. Mada, nije loše znati da takvi momci često uopšte nisu loši, da nisu tako hladni i uobraženi kao što umeju da deluju, samo im je slava malo "udarila u glavu". Jednom kada ih "spustite na zemlju", može se desiti da otkrijete da se zapravo radi o vrlo inteligentnim i interesantnim dečacima.
Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja sam primetio jos kao mladji da obicno ti najpopularniji imaju najvise problema sa socijalnim zivotom, cim napuste tu skolu, bilo sta...

Npr. u osnovnoj sam imao druga koji je bio bas omiljen u drustvu a posle je dobio status smaraca ( ma koliko to bilo ili ne, opravdano ) , i posle jos jedan primer , drug koga nisam tako dobro poznavao , ali je postao depresivan kada je otisao na fax... ne druzi se kao ranije, ne moze da nadje devojku, stalno je smoren itd.
...
... naravno i - appearance can be decieveing Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ima tu neke istine.
Ti frajeri sto su tako cool u osnovnoj obicno ostanu na tom nivou...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Zato sam ja uvek za 'vladanje iz senke' , uvek sam bio pored tih najpopularnijih ali nikad nisam bio snob niti ista slicno i iskljucivao one 'manje popularne' ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja sam u gimnaziji bio poznat kao "ludi naucnik" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Cekaj, stani... zasto naucnik ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
"Ludi" je bio zauzet Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Au kako lepo napisan prvi spot. Ona je najiskrenije zaljubljena ali eto baš u najfacu škole, kad ljubav ne bira već strefi samo tako, nije bitno što je debela i ima čibuljice... Valjda takve redovno kupuju magazine?  Smile

Ja sam u srednjoj bio PUNK što je tad bio ranih '80tih prvi trend, ali su PUNKoze muvale šminka ribe, punk devojaka nije ni bilo. Ribe su nas volele jer nismo bili daveži kao hipici ili šminkeri a bili smo u top-formi tada se to kod punkova cenilo, mlitava kifla nije punk. Lova tada još nije bila dominantna, pa je svako samog sebe postavljao kao adut. Kasnije su se pojavile ribe koje smo zvali šminkabili, picnute a u trendu sa muzikom. Silosi su imali prodju kod riba (tad su počele aktivno teretane) ako su dovoljno emancipovani. He, he '80te kad bejah mlad, a sad sam matori smarač!  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nema tu extra frajer ili extra riba,svi smo mi isti,i svi prolazimo kroz sve te faze,nekad smo odbaceni a nekad se sve vrti oko nas,ali svi smo  ljudi...i imamo osecanja i neki svoj specifican ukus,sto ne znaci da neka extra riba nece odlepiti za tobom.........recimo Elizabet Tejlor je citav svoj zivot ludela za tipom koji je bio gay a pola planete je zavela.Tu nema pravila,kolo srece se okrece cas si na vrhu cas na dnu....ja sam u osnovnoj bila 13 esto prase,a danas su oni vazni u drustvu ako im samo kazem zdravo......sto ne znaci da sutra opet necu biti odbacena.....sve je to zivot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 03:02:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: frajer

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.