Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Apr 2026, 09:31:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ujedinjeni arapski Emirati  (Pročitano 2635 puta)
20. Mar 2010, 11:33:47
Clan u razvoju

Gardian of the Light

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 23
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung S22 Ultra
Da li neko zna informaciju da li u Dubaiju ili uopste u Ujedinjenim arapskim Emiratima postoji bilo kakva Pravoslavna crkva?
Postoji mogucnost da bih za 2-3 godine otisao tamo da zivim i radim, pa me interesuje da bih tamo mogao posetiit crkvu? Najvise zbog Svetog Pricesta, koje mi je najbitnije. Ja mogu da postim vam crkve, i da citam molitve uvece, ali kome da se ispovedim i ko da me pricesti?
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljubi Gospoda Boga svojega svim srcem svojim, svom dušom svojom, svom misli svojim i svom snagom svojom. Amin!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Izgleda da ima nekoliko u Abu Dabiju:

http://www.google.com/search?hl=sr&client=opera&hs=Izw&rls=en-GB&q=orthodox+churches+in+the+United+Arab+Emirates&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

prelistaj malo ovaj link. Ako ne nadjes javi pa cemo jos malo da potrazimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
di ćeš mečki na rupu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
Da li neko zna informaciju da li u Dubaiju ili uopste u Ujedinjenim arapskim Emiratima postoji bilo kakva Pravoslavna crkva?
Postoji mogucnost da bih za 2-3 godine otisao tamo da zivim i radim, pa me interesuje da bih tamo mogao posetiit crkvu? Najvise zbog Svetog Pricesta, koje mi je najbitnije. Ja mogu da postim vam crkve, i da citam molitve uvece, ali kome da se ispovedim i ko da me pricesti?
 Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile nemoj i da ima crkava ici u njih moze neko da te ubije, dubaji je turisticki grad trebalo bi da bude crkava svih vera jer dolaze turisti svake vere ali ne smem da se kladim u to.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
di ćeš mečki na rupu?

Zar niste čilu ljudi svakog dana stotine , ma šta stotone hiljade mrtvih rišćana koje IslamoDubajoekstremisti ubijaju u Dubaiju . Kako si mogo uopše da posumnjaš .

Daj ti brate stojane imana jeno sto jadnih rišćana koji izgiboše u dubaiju zbog svoje vjere svete!
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 18:42:00 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51501
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
di ćeš mečki na rupu?

Zar niste čilu ljudi svakog dana stotine , ma šta stotone hiljade mrtvih rišćana koje IslamoDubajoekstremisti ubijaju u Dubaiju . Kako si mogo uopše da posumnjaš .

Daj ti brate stojane imana jeno sto jadnih rišćana koji izgiboše u dubaiju zbog svoje vjere svete!

Dakle "riscani", a ne "krscani".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
di ćeš mečki na rupu?

A što nisam stavio i jedan zarez tamo gde treba , a možda i font nevalja,  a da malo obratiš pažnju na suštinu posta ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51501
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
di ćeš mečki na rupu?

A što nisam stavio i jedan zarez tamo gde treba , a možda i font nevalja,  a da malo obratiš pažnju na suštinu posta ?

Pa vise ne znam da li pises srpskim, bosanskim ili hrvatskim.. Sve mjesas.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2010, 19:38:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
DakleM , bosanski , srpski , eskimski , gde bi duško dugouško stigo da je skrenuo levo kod albukerkija, dali više mlijeka daju holštaj ili simentalka, koliko je godina imala prababa koje kume kad je umrla i slične vrlo zanimljive stvari trebaju se pisati na nekom postu koji je njima prikladan , ovde se radi o sledećem :

Čovek tvrdi da postoji ozbiljna opasnost da bude ubijen , povređen itd ako bude prakticirao svoju hrišćansku vjeru u Dubaiju , ja ga pitam na osnovu čega to tvrdi , s obzirom da tamo ima , živi i radi veliki broj hrićana  , neka mi da podatak koliko je njih ubijeno zato što su hrišćani  , ,o dušku dugoušku i prababama na drugom mestu , ako može.

Ovo tvrdi Stojan :

nemoj i da ima crkava ici u njih moze neko da te ubije, dubaji je turisticki grad trebalo bi da bude crkava svih vera jer dolaze turisti svake vere ali ne smem da se kladim u to.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2010, 15:11:21 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Apr 2026, 09:31:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.