Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Albasnka mafija najveca pretnja evropi  (Pročitano 1489 puta)
25. Jan 2004, 17:31:23
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Albasnka mafija najveca pretnja evropi

Grupe organizovanog kriminala Albanaca iz Albanije, s Kosova i Makedonije su najveća "spolja uvezena" opasnost za države Evropske unije, zemlje koje ulaze u članstvo EU i Norvešku, posebno kad je u pitanju šverc droge i trgovina ljudima", ističe se u izvještaju policijske agencije EU Europol. Iako u organizovanom kriminalu u zemljama Evropske unije još uvijek prevlast imaju domaće grupe, "etnički Albanci" su u sve snažnijem prodoru i od "davalaca usluga" drugim mafijaškim strukturama, sve čvršće se povezuju i "postepeno preuzimaju odrijeđena tržišta kriminala" unutar Unije, dodaje se u izvještaju "Europola", u koji je imala uvida agencija Beta.

Albanske kriminalne skupine "često posežu za krajnjim nasiljem, posebno kad se sukobe s drugim suparničkim grupama", ističe "Europol" u podrobnoj analizi za 2003. godinu. Na nedavno održanom sastanku ministara policije i pravosuđa EU i zemalja zapadnog Balkana u Briselu, saopšteno je da se glavnina heroina iz Avganistana u zemlje evropske petnaestorice rastura većim dijelom preko Kosova. Funkcioneri zaduženi za bitku protiv protiv organizovanog kriminala u Evropskoj komisiji prenijeli su Beti da je sve veća zabrinutost zbog jačanja mafijaških struktura na Balkanu i njihovog prodora i u neke strukture vlasti i same vlade nekih zemalja. Takođe su naveli da je posebno opasan, "jako zatvoren" albanski organizovani kriminal koji počinje da potiskuje italijansku i rusku mafiju na "nekim tržištima zločina" u zapadnoj Evropi. Otud se, kako je rečeno, razmišlja da se pri "Europolu" ustanovi poseban odsek za albanski organizovani kriminal, koristeći primer i iskustvo američkog FBI-a, koji je morao da stvori posebno odeljenje za bitku protiv "kartela droge" u Kolumbiji.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Protiv rusa nemaju šanse .. mada im je polje delovanja različito .. rusi kupuju sve živo po evropi i peru lovu .. prelaze na čist biznis .. mada nedavno ubistvo bugarskog naftnog bosa pokazuje da ima nekih sukoba i u tim miljeima ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
To za albansku mafiju nije nista novo. Ovde ih vec odavno dozivljavaju kao veliku pretnju. Droga rulez kod njih. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga, mi kakav smo narod, ni mafiju ne mozemo ko ljudi imati Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Organizovana je anketa u Svajcarskoj. Pitanje je bilo da li ste za to da se zabrani toliki priliv imigranata.
Dobili su sledeci odgovor:
10% za
20% protiv
70% je reklo "Ne interesuje me, to je vas probljem"
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Eh, sto se mene tice, eto im (Evropi i SAD) njihovi siroti, jadni i od nas navodno ugrozeni Siptari. Sto im se ne popnu na glavu sa svojom mafijom do te mere da vide kako to izgleda ziveti pod siptarskom torturom. Znam da mi je poruka kao za forum "Srpski nacionalizam", ali tako se bas osecam ovih dana.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.