Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 00:50:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Roman Polanski  (Pročitano 14977 puta)
27. Sep 2009, 19:47:21
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Režiser je uhapšen zbog poternice izdate u SAD pre više od 30 godina.
Organizatori Filmskog festivala u Cirihu saopštili su da je Roman Polanski (76) priveden u subotu, što je potvrdila i ciriška policija

Oskarovac je pobegao iz SAD 1978. godine, pošto je priznao da je imao seksualne odnose sa devojčicom od 13 godina.
Režiser klasika kao što su "Kineska četvrt" i "Rozmarina beba" nedavno je tražio da se optužnica protiv njega povuče, tvrdeći da je sudija koji je u međuvremenu preminuo odobrio da se on nagodi sa tužilaštvom.
Polanski je u Cirihu trebalo da dobije nagradu za životno delo.
         preuzeto sa sajta 24sata.rs
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Upravo sam našao još jedan tekst o slučaju Polanski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

Полански је прошле године предао захтев суду у Лос Анђелесу, у коме је затражио да се обустави поступак против њега, а адвокатски тим Романа Поланског тврдио је да има и доказе који ће редитеља ослободити кривичног гоњења.

Жртва, Саманта Греимер, која сада има 44 године, недавно је у интервјуу медијима рекла да Полански не би требало да иде у затвор и да не представља опасност за друштво.

**Пољски званичници огласили су се поводом хапшења Поланског. "Тај случај захтева међународну реакцију. Такав притисак може да има велики значај. Начин на који је велики режисер ухапшен је увредљив", рекао је пољски министар културе Богдан Здројевски.

Министарство културе већ је затражило од пољске дипломатије да интервенише, а министар спољних послова Радослав Шикорски не искључује да ће затражити од америчког председника помиловање за Поланског.

"Полански има двојно француско-пољско држављанство, те има пуно право на нашу конзуларну помоћ", подсетио је Шикорски.

Пољску културну јавност и званичнике посебно је огорчило то што је Роман Полански позван као гост филмског фестивала у Швајцарској, а уместо да преузме награду за животно дело, он је ухапшен.

И председник Пољске Лех Качињски обећао је да ће посредовати у афери Поланског, који избегава већ 31 годину америчко тло а такође и Велику Британију у страху да би био изручен.

Пољаци су уверени да њихов славни земљак није крив, пошто је девојчица касније признала да је сама пристала на секс са режисером, те да Полански није добио право да се поштено брани и одбрани од оптужби за силовање малолетнице.

За то би му иначе, да се процес води сада у Пољској по недавно поооштреним антипедофилским параграфима кривичног закона претила чак принудна хемијска кастрација или боравак у психијатријској болници затвореног типа док се не подвргне лечењу.
  preuzeto sa sajta rts.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
SonyEricsson K800i
Ja sam negde procitao, da je ta devojka, to jest sada vec zena u zrelim godinama i sama za to da se poternica povuce...
Ovaj covek je jedan od najmaleroznijih u svetu filma definitivno...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
 Smile

Da li je moguce...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Начин на који је велики режисер ухапшен је увредљив

nista nije uvredljivo ako si imao seks sa detetom od 13 godina...mogu i treba da te uhapse bez obzira kada se to desilo,da li zrtva sada misli da ne treba da ides u zatvor i da li si ti neki velikan ili ne....

da se razumemo...veoma cenim rediteljska dostignuca polanskog ali to je samo njegov posao....za pedofiliju se ide na robiju.... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Imate izjavu tadašnje devojčice a sad žene u tekstu iznad vas.Švajcarci su mu,kako se već kaže,zavukli za životno delo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Imate izjavu tadašnje devojčice a sad žene u tekstu iznad vas

nebitna je njena izjava...to je krivicno delo koje se vodi po sluzbenoj duznosti sta god da zrtva misli o njemu...mislim da cak i ne zastareva...nisam strucan ali ako ima ovde neko od pravnika pa da nam objasni
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Slažem se sa tobom samo mi je poruka malo kasnila.Nebitna je izjava,propisi su propisi.Mene buni to što se Polanski sve vreme "krio" u Francuskoj i drugim zemljama Evrope i sveta pa nije bio uhapšen.Kao da Francuska nije u Evropi?Sama Poljska,zemlja njegovog rođenja i povremenog stanovanja ima zakon o kažnjavanju pedofila.U tekstu piše koja je to kaznena mera a ipak se Poljska zalaže protiv izručenja  Polanskog.I meni nisu neke stvari jasne i ja bih kao i ti voleo da nam neko objasni ovaj slučaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Ako ona povuce tuzbu, sudjenja ne moze da bude...?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 00:50:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.