Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Od smrti me spasio naslon sedišta“  (Pročitano 389 puta)
20. Jun 2005, 14:25:57
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ispovest povređenog taksiste

„Od smrti me spasio naslon sedišta“

BEOGRAD - Prekjučerašnji dan slaviću kao novi rođendan. Razbojnik koji mi je nož zario u vrat hteo je da me ubije i ukrade automobil. Na sreću, ostao sam živ i nadam se da će ga policija uskoro uhapsiti - priča za „Blic“ taksista „Alfa taksija“ Živorad Jovanović (52), koji je juče, nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru, pušten na kućno lečenje.

Jovanovića je u njegovom taksiju preksinoć nožem napao nepoznati muškarac, koji je tražio da ga preveze do Bloka 62 u Novom Beogradu.

- Pri povratku iz Krnjače, gde sam odvezao jednu mušteriju, na stanici me je zaustavio smeđ muškrac, s velikim zaliscima. Mislim da ima između 30 i 40 godina i nosio je crnu majicu. Na prvi pogled nije delovao opasno, pa sam ga primio u automobil. Rekao je da vozim u Blok 62 - priča Jovanović kako se „upoznao“ s napadačem.

Kada je mušterija ušla u vozilo, Jovanović je pitao da li da vozi pored hale „Limes“ ili preko Brankovog mosta. Muškarac je odgovorio da mu je svejedno, pa je Jovanović krenuo preko Brankovog mosta.

Ubod u vrat

- Kada sam skrenuo ka Buvljoj pijaci, rekao je: „Nemoj tim putem, vozi ka Grčkoj pijaci“. To mi je već postalo sumnjivo, i počeo sam da ga pratim na retrovizoru. Video sam da se naslonio na stranu i delovao je kao da drema. Kako sam ušao u Drugi bulevar, rekao mi da krenem prema garažama, gde je mračnije. Nastavio sam da vozim, ali je tu bio znak „stop“ pa sam zaustavio kola. Pogledao sam u retrovizor, ali ga nisam video. Samo sam osetio ubod u desnu stranu vrata, a odmah zatim i udarac nekim tupim predmetom u vratni pršljen - priča Jovanović.

Dok mu je krv šikljala iz rane, povređeni taksista uspeo je da otvori vrata i istrči iz vozila. Za to vreme napadač je sa zadnjeg sedišta prešao na mesto vozača. Startovao je automobil i krenuo ka Bulevaru umetnosti, gde je posle nekoliko stotina metara udario u bankinu. Tu je ostavio vozilo i pobegao s nožem u ruci.

- Kada sam izašao iz kola, na ulici nije bilo žive duše. Trčao sam nekoliko stotina metara i ugledao kolegu u „mercedesu“ koji mi je rekao: „Nemoj tako krvav da mi ulaziš u kola“.

Nesavesni kolega

Jedva sam ga uverio da smo kolege i zamolio ga da me odveze do najbliže kafane da bih pozvao Hitnu pomoć i policiju. Međutim, Hitnoj pomoći trebalo je gotovo sat vremena da dođe po mene. Za to vreme, toalet papirom sam pokušavao da zaustavim krvarenje - iznosi Jovanović dodajući da je tek posle noći provedene u Urgentnom centru postao svestan šta mu se dogodilo.

- Zahvaljujući naslonu sedišta, napadač nije uspeo da dobro „nacilja“ vrat i ubije me, a zatim ukrade novac i odveze automobil. A na taksimetru je bilo samo 350 dinara. To jasno govori koliko smo nezaštićeni na poslu i da smo, zbog para i automobila na meti svakog dripca - kaže Jovanović koji skoro sedam godina radi kao taksista.

- Od sada ću dobro paziti koga primam u vozilo - kaže Jovanović.

Kako „Blic“ saznaje, policija je na tragu napadaču, koji je uz otiske na volanu, u Jovanovićem automobilu ostavio i naočare.

Blic \ A. Ž. Adžić
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Ako je "s[E]dište onda mora da se kaže isključivo "spas[A]o",

a ako je "s[JE]dište", onda može -- u zavisnosti od toga koja književna forma je u pitanju -- i "spas[A]o" i "spas[I]o".

Ali "spas[I]o" i "s[E]dište u istoj rečenici -- NE može.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
jbt-te, koliko je tih prica u zadje vreme, kao da smo u Pretoriji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Taksistu napao stranac

BEOGRAD - Napadač koji je pre tri dana nožem izbo Živorada Jovanovića, taksistu „Alfa taksija“, još nije identifikovan, a pretpostavlja se da nije državljanin SCG.

Policija je, inače, sa naočara koje je napadač ostavio u Jovanovićevom „opelu“, kao i s volana „izolovala“ otiske, ali oni se ne poklapaju ni s jednim otiskom u našoj bazi podataka. Zbog toga, ali i zbog Jovanovićeve izjave da „napadač ima čudan naglasak“, pretpostavlja se da „mušterija“ koja je izbola taksistu, nije iz Srbije.

Napadač je kritične večeri u beogradskom naselju Krnjača ušao u Jovanovićev automobil i rekao mu da ga vozi do Bloka 62. U toku vožnje se predomislio i, kada se automobil zaustavio u zamračenom delu Bulevara Arsenija Čarnojevića, izvadio je nož i Jovanovića ubo u vrat. Jovanović je izleteo iz vozila, a napadač je oko 500 metara vozio „opel“, udario u bankinu i pobegao.

blic \ A. Ž. A
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Mozda je kinez ili tako neki stvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.