Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Радови без плана и организације = колапс  (Pročitano 1284 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Већина њих је ту партијски, а исте странке су на власти већ седам година.
bar se slazemo da je srz problema u radu DSS-u

ДСС главни у градским службама? Не бих рекао.
Али да подржава овакву градску владу, да и то је њихова одговорност. Такође доста су одговорни за путеве и саобраћај, а то су баш њихова министарства.

Citat
И једва чекам изборе па да гласам за радикале.
pa ja ti to sugerisem vec sad godinama
odlican potez sa tvoje strane.

Ти мени?
Имам питање за модове.
Да кренем ја да вређам, па кад ме банују региструјем се поново, ставим и линк на сајт, ипак имам ја и додатни разлог форумашења Smile сви знају ко сам и ником ништа... Smile
Само да вам кажем да су други форуми због тога пропадали...
Сад рачунајте то у оф, као што ће и бити овај ако крене да се правда.

Citat
И мислим да сам заборавио рећи да су се у свим транзиционим земљама враћали "бивши" после првих избора.

na koliko dugo?

У томе и јесте поента.
Не у конкретној странци, већ у смењивости.
Као што и међу глобалним силама треба да буде конкуренција. Пуна вам уста монопола НИС, Мишковић, Телеком, а сами бисте монополски држали власт. Желите глоблани монопол Америке Smile
Ја сам увек и свуда за други шалтер. За могућност алтернативе.

« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 14:06:09 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Имам питање за модове.
dovoljno je da procitas ceo pravilnik, i nece ti nista biti nejasno.
ne davi gospodu modove za dzabe.
tu sam ja da ti pomognem oko nedoumica Smile

drugo, nisi pratio pricu, ali cu te prosvetliti.
ja sam bez psovke pljuvao rezim 90ih, pa mi je zemunka rekla da mi je zabranjeno da joj odgovaram na bilo kojoj temi, i izvredjala me.
moderator koji treba da bude priemr.
dakle, psovala me, prekrsila svako zivo pravilo foruma.
tek, kada sam joj vratio istom merom, banovan sam.
eto, sad si obavesten, da ne lupas Wink

Citat
sem za telekom?
ako ne, onda bi trebalo da budes.
jer ako/kada se to privatizuje, neces moci da radis sat ipo dnevno a da zaradjujes kao da radis 8 sati.
to vise nece biti po stetu grajana koji su samo kamcici kako si rekao, vec na stetu kapitaliste koji ce te sutnuti i zatvoriti ti sva vrata zauvek Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Факат је да је покојни Богдановић радио као булдожер. Такви људи су обично мегаломани, и то није лоше, јер доста ствари покрену.
ма дај само је намештао криминалцима посао,те да поплоча Теразије,те набавио погрешне плочице,те нове плоче почеле да пуцају временом,те замени исте,па после неког времена ново откопавање за којекакве каблове и тако у круг.................
Мени су ипак најачи таксисти које предлажу да се наплаћује улаз у центар града  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Шта сам рекао... оде у оф. Па добро, знам ја много креативних имена осим Дух Секире. Разлог бановања није битан. Ако неко дозвољава да му се не поштују одлуке, његов проблем. Smile

Citat

sem za telekom?
ako ne, onda bi trebalo da budes.

Што се тиче Телекома и начелно либералног капитализма -  теоретски да, практично имам супротни интерес.
Ти имаш другачији интерес од мене? Па питај ове твоје што га не остваре. Ево, ДС "има" то министарство, чак и целу фирму.
Сваки човек има више димензија - националну, пословну, приватну... тако гледано има више интереса и резултанта тих интереса треба да буде глас. Наравно, зависи и од нивоа власти.
Ето, ја не бих имао ништа против да Србија добије и РС и Косово, мада то баш није начелно. Неки Хрват хоће и Херцегбосну и целу Хрватску. Нико није против ако добије више од начела. Само је питање колико је ко способан.

Citat
Факат је да је покојни Богдановић радио као булдожер. Такви људи су обично мегаломани, и то није лоше, јер доста ствари покрену.
ма дај само је намештао криминалцима посао,те да поплоча Теразије,те набавио погрешне плочице,те нове плоче почеле да пуцају временом,те замени исте,па после неког времена ново откопавање за којекакве каблове и тако у круг.................
Мени су ипак најачи таксисти које предлажу да се наплаћује улаз у центар града  Smile

Ипак је све боље функционисало него сада.
И Човић је био успешан градоначелник. Чак се и онај смотани Михајловић трудио у време НАТО агресије. А сад и не знам који је пацер постао калиф уместо калифа.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.