Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Утакмице за пемћење  (Pročitano 1744 puta)
17. Maj 2012, 05:12:20
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation
С обзиром да не знам да ли има слична тема а да смо пре само неколико дана били сведоци потпуно лудачког спортског дана(Премијер лига,Евролига), и да сам ја,геније,успео да некако не одгледам ону инфаркт утакмицу Сити-КПР,отварам ову тему...и џабе што ам одгледао снимак и још 2 пута репортажу,ал прц,није то-то. Хтео сам за дупе да се уједем што нисам гледао пренос...

Е баш из тих некох разлога и отварам тему,дакле ај да пишемо и качимо утакмице које је било греота не одгледати у директном преносу,неке утакмице које се ни са сличним епилогом више неће поновити,неки догађаји са утакмица који су нас и те како довели у стање шока или делиријума...

Спортска дисциплина је тотално небитна,јер ултра занимљивих мечева има и у карлингу,снукеру,Бејзболу,НФЛу,итд...не само у овим најпопуларнијим спортовима. Наравно,оно што не бих волео(а иако има и те како материјала) да се претвори тема у навијачке клипове па да једни стављају Звездине,други Партизанове клипове...(мада опет кажем има и ту много материјала,Салетова тројка против Хувентуда,Кецман вс Цибона,Звезда-Бајерн итд итд...)

Оно што бих волео да уз сваки ваш коментар поставите и клип са Јутубета(ако постоји) и ако сте расположени покушате да опишете ту утакмицу/ситуацију/расплет,да опишете и ваша осећања и реакције или чак и неке анегдоте које прате ту утакмицу) а и таквих случајева вероватно има).

Постоје утекмице и трилери које смо гледали сви,неке које је гледала већина,неке многи од нас али постоје сигурно и оне ултра интересантне утакмице које је гледало јако мало људи а можда  су јако занимљиве па би било лепо да то све поделимо међу собом и ето можда сазнамо и научимо нешто што нисмо ни знали да се одиграло...

Претпостављам да и вама као и мени прве на пемт падају оне најпознатије и најготивије текме,Салетова тројка против Хрвата,малтретирање Амера 2002,ватерполо у Крању,одбојкашки дуели са Бразилом,испушених 9 разлике против СССР-а пола минута пред крај...или на пример финале ЛШ Ливер-Милан(3-3),трка Чавића са Фелпсом,тројка Орија против Сакрамента....итд,могао бих до сутра...углавном све су то били својеврсни догађаји испраћени гомилом исзгицканих ноктију,почупане косе,разбијених пиксли,прозора,даљинских управљача...

Четрдесет пет,тридесет осам,Вујевић,Радановић....небо се отворило  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Definitivno jedan od naj meceva za pamcenje (a da nije nista od nasih) mi je Liverpul-Milan 2005.  Antologijski mec.  Gledao sa drugom koji je cekao velike pare ako pobedi Milan, i on vec na poluvremenu poceo da slavi, sto je i normalno jbg 3:0. A drugi ortak iz cimanja se kladio sa njim na poluvremenu da nece Milan da osvoji, u picu se kladili, tacnije pizzu  Smile.  Na kraju ovaj puko i pare i pizzu, bio skenjan nevidjeno, a kako i ne bi.

Takodje meni jedan od naj meceva, mada nije mec za titulu, meni jedna od omiljenih fudbalskih utakmica koju sam gledao uzivo.  SP 1998. osmina finala, Engleska-Argentina, na jednoj strani moj tadasnji idol Oven, Sirer, Bekam, na drugoj Zaneti, Simeone, Veron, Batistuta...
Asocijacija za tu utakmicu su mi dva prelepa gola, jedan evrogol Ovena i onda akcija Argentinaca iz slobodnjaka. Ja navijao za Engleze ali posle te akcije ostao zatecen. Tad sam prvi put video tako nesto genijalno...a jos uzivo.
2:2 posle 90min, na penale prosli Argentinci.

Jos jedan antologijski mec,

Sad im se vratilo, dva gola u zaustavnom vremenu  Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2012, 12:45:26 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 3310
Добра тема.Не предвиђам јој превелику успешност обзиром да овде преовлађује мало другачији тип дискусије и иживљавања по тастатури.Но,добро.

За памћене на срећу постоји много тога.Пишем о делу најупечатљивијих момената...а рачунам да су Грбићево прескакање реклама,разноразне тројке,ватерполо иживљавања и фудбалски неуспеси репрезентације под три различита имена подразумевани део материје,па ћу то избећи.И да,остајем веран фудбалу. Smile

Учешћа наших ''мањих'' тимова у квалификацијама за најмасовнији куп Уефа ил' симпатичнији Интертото причињавала су ми право задовољство.Сигурно да је у банана држави,која се на сваких пар година затрпавала новим слојем гована,било огромног муљања... али је фудбал имао своју једноставност,уз људе који су га пратили без посебног позива,усудио бих се да кажем далеко искреније него данас.Уосталом поједини резултати довољно говоре.

Без много сумње и Обилић и смедеревски Сартид до европских виза долазили су преко карираних столова.Касније су нашу малу земљу представљали и Бежанија,Железник,Будућнсост БД...но,иако из исте феле нису се могли поредити.Нису,јер ако су почетком новог миленијума репери били шкотски Данди,Минхен 1860 ил' Ипсвич Таун касније су то постали албанска Беса и словеначки Марибор.Тужно ал' истинито.

Тако су Сартид-Данди,Ипсвич-Сартид,Сартид-Славија Праг,Обилић-Копенхаген,Обилић-Бајерн Минхен,ОФК Београд-Атлетико М...између осталог,потпали под категорију слатког памћења.

Додао бих још нешто што ми моментално пада на памет...

Депортиво-Милан 4:0

Стекли су момци са Риазора тих година тону симпатија код љубитеља фудбала.Сећамо се њихових удара на мадридски Реал и играрију своје врсте... ал' на реч Депортиво одмах следи овај видео...  Smile

У првом мечу било је 4-1 за зализаног жабара.

Ливерпул и Милан јесу направили спектакл...ал' ако бих бирао најбоље финале ЛШ-а у новом миленијуму,глас иде овоме...

Један са острва... доминација плавих момака у градском дербију.Демонстрација силе и приказ моћи.Да се зна ко је старији.

Искочи и ово...

И чиста жабарија...

За озбиљнију анализу требаће више времена.Италијану су имали исто тако занимљивих завршница у првенству где се последњег поподнева одлучивало о судбини пола лиге.Важни датуми (типа рођендан Ћиро Фераре) ил' опроштаји испраћени су од стране италијанских навијача кроз одлична издања,а доста тога се пресликало и на терен.Повратак у фудбалску прошлост ... за мене значи дубока анализа ''Палминих'' преноса до БК извештаја и уживо одгледаног...а о томе кад дође време.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 3310
бонус... један такође интересант меч из Подгорице.Подсети ме Депортиво.

IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Seria A sezona 2001/2002
Zadnje kolo a Interu treba pobeda za titulu. Gostuju Laciju za koji igraju Nesta, Stam, Mihajlovic, Stankovic, Krespo... Smile

EP 2000
Engleska - Rumunija, duel za prolaz dalje. Englezi su dosli sa velikim ambicijama a na kraju su bili najvece razocaranje...

Sledeca dva meca verujem da se svi secaju. Smile

EP 2000
Jugoslavija - Spanija
Ovo nikada necu zaboraviti. Smiley Izasli smo prepodne napolje, pikali fudbal i posle nekog vremena se smorili. Tada je neko od starijih dao ideju da iznesemo tv ispred zgrade i da gledamo prenos svi zajedno. Odusevljeno smo prihvatili. Dogovorili smo se da svako donese grickalice/sokove. Secam se da je neko iscepao stare novine i doneo kao za koreografiju. Smile Bilo nas je dvadesetak. Kakva je to ludnica bila kad smo davali golove. Smile Na kraju smo bilo ko popisani...

Jugoslavija - Slovenija 3:3
Takodje, jos jedan mec za pamcenje ali ne mogu da nadjem hajlajtse.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8324
Zastava Коралово
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.9
mob
Samsung S25 Ultra
Пемтим и ја највише ову са Шпанцима.
Ух, кад се сетим...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.