Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o ovome?  (Pročitano 1788 puta)
Anonymous
09. Jun 2002, 10:56:17
Gost

Hteo sam da vas pitam nesto i da vidim vase misljenje o tome. Vec duze vreme se nosim mislju da zapocnem neki biznis sa snimanjem MP3 muzike. O tome sam razmisljao vec u par navrata i vec par puta sam se mnogo ozbiljno zagrejao za to da bi na kraju iz nekog razloga odustao od toga.

Hteo sam da vas zamolim da mi date neki savet i pomognete mi u odlucivanju da li da pocinjem sa tim ili ne.

Zadnji put odustao sam negde u februaru jer je neko pustio buvu kako ce valjda u maju da bude donesen zakon o pirateriji i da ce sve te cd klubove da zatvore. Kao sto vidis sada je vec polovina juna i svi koji snimaju mp3 muziku rade, bar koliko ja mogu da zapazim punom parom i cini mi se vise nego ikad.

Problem je u tome sto ja u to sve nebih ulazio neozbiljno nego ako bi pocinjao da radim sa time onda bi to moralo da bude 100% ozbiljno i da donese profit. Kad kazem ozbiljno mislim da sam racunao da kupim od nekog bazu pesama koja bi bila jako velika i iznosila oko, ako ne i preko 100 000 pesama. Naravno za to bi mi bilo potrebno ulaganje od oko 3 000 DM sto je jako velika para. Pored toga ja sam planirao da se nebavim ja tim poslom posto nemam vremena nego da zaposlim jednog mog druga koji nista zivo neradi a bio bi voljan da se time bavi. To znaci da bi morao njemu da uzmem i racunar na kome bi to radio sto znaci da bi mi tu otislo jos 1 000 DM pa bi sve zajedno bilo oko 4 000 DM i time bi poceo da radim.

Ovo vam sve pricam da bi mi koliko god mozete pomogli svojim savetom i rekli mi da li mislite da je pametno ulagati toliko u ovako nesto i za koliko mislite da bi se to moglo isplatiti?

Takodje me zanima vase misljenje, koji je najefikasniji nacin za reklamu a opet da bude dovoljno bezbedan tako da se reklama nepojavljuje bas na drugom dnevniku, tako da za sto manje vremena sto vise ljudi cuje za mene?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vrlo je tesko reci ... Nije to mala para za pocetak , a zarada je sitna. Naravno kada i ako budes imao mnogo musterija a za to je potrebna , niska cena , dobar kvalitet i reklama , a i to KOSTA!
Znam dosta ljudi koji rade muziku , kao i jos po nesto ... nije to tako isplativo jer je velika konkurencija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
Ja sam inace pirat...ali ja radim iskljucivo na veliko (drzim deo Bosne i Hrvatske i dosta tezgi ispred SKC-a)...ali moj fah je iskljucivo Metal...imam nekih 3 000 albuma....pored metal-a imam preko 200 mp3 diska koji su raznorazna sranja (narodna,pop,rock,dance,techno,goa....)

Javi se na private da popricamo sta te zanima oko istog...inace znaj da je to sada rizican posao...bila mi je murija pre nekih nedelju dana...uhvatili su mi neku kolicinu koja je trebala da zavrsi preko grane Smile

Inace ja studiram Prava (majka mi je advokat a otac general u policiji)...iz svega toga zakljucujes da imam dobre izvore informisanja...veruj mi da je zakon donet (ali ne u potpunosti)...mrzi me da vam ga u kratkim crtama (koliko je to ipak moguce) opisem i objasnim...

rekoh javi se na privat pa cu ti dati broj i da se cujemo (mozemo se i videti) ali sve to posle 18 kada se zavrsi ispitni rok....
IP sačuvana
social share
-=Sine ira et Studio=-
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: bazi pesama

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.