Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 20:18:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udarila služba na službu  (Pročitano 15781 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Mislim da treba da se napravi posebna emisija na Pinku samo povodom ovog incidenta. Svakog dana po neki novi gost, novo ''saznanje'', novi ugao gledanja...

Imalo bi materijala i više nego dovoljno jer sad svako želi da se uvuče Vučićima u bulju, a i oni ionako svakog dana menjaju iskaz, tako da bi stalno bilo nečega o čemu može da se priča.

Inače, da se ovoliko pažnje, vremena, truda i resursa posvećivalo i istraživanju privatizacija i afera, gde bi nam kraj bio... Al dobro jebeš to, to je nebitno. Braća Vučić i njihove debilne laži i cirkusi su najvažniji u ovom trenutku. Budućnost cele zemlje zavisi od ovog slučaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
da...outspin the spin... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Dabome. Nije fora ako se non stop ne odigrava neki cirkus u Srbiji.

Inače, od Predraga Malog i Andreja Vučića još uvek ni traga ni glasa,a? Pa dobro... što jes, jes, daleko je VMA. Treba nekog vremena dok novinari stignu do onde pa dok pošalju slike i reportaže natrag stanicama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
ZAVERA: Andrej Vučić nije slučajno pretučen, jer je udarila služba na službu

Citat
Зар пендрек боли само Вучиће?

Citat
Суспендована петорица жандарма

Za sve je kriv Puzović...Puzoviću...Puzoviću...Puz.....#$%&"?*&%$...jednu reč više da nisam čuo!!!

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.122
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Ma kakve sluzbe zemo...nego naduvavaju u beskonacnost nesto...dobio pet pendreka tamo...kao da su mu glavu odrezali...

Potpuno na mestu su postupili ovi iz zandarmerije...

I ne znam sto su suspendovani...

Da je tako ...  Smile

=====================

BRUTALNO Žandarmerija i „Kobre“ oduvek na ivici noža

Tradicionalno rivalstvo specijalnih jedinica MUP-a i Vojske, koje je i ranije u bitnim političkim trenucima prerastalo u ozbiljne sukobe, u nedelju je eskaliralo udarcima pendrekom po leđima brata premijera Aleksandra Vučića.
Žandarmi su u nedelju brutalno premlatili vojne specijalce koji su pratili Andreja Vučića

MUP Srbije, BIA, VBA i VOA i dalje vode istragu slučaja prebijanja Andreja Vučića, brata gradonačelnika Beograda Predraga Malog i dvojice pripadnika vojne specijalne jedinice “Kobre” koji su bili u njihovoj pratnji.

Da li je razlog očigledne brutalnosti Žandarmerije navodno neblagovremeno pokazivanje legitimacija, nervoza ili se iza celog slučaja kriju ozbiljnije namere, biće poznato narednih dana.

Zasad su činjenice da su petorica žandarma suspendovana i da, kako kaže premijer, postoji snimak na kojem se vidi da je prebijanje počelo u momentu kada je Andrej Vučić u ruci držao ličnu kartu.

U policiji ceo napad povezuju i sa neprijateljstvom koje između Vojske i policije postoji “oduvek”.

- Tog sukoba i rivaliteta nema na nivou starešina, koje se međusobno poštuju, ali ga ima među pripadnicima specijalnih jedinica, koji se uvek međusobno bore ko je bolji, jači... Policajci posmatraju vojnike kao “osione, bahate, uskog gledišta”, dok vojnici na policajce gledaju kao na nižu klasu - kažu za “Blic” i u jednoj i u drugoj službi.

Na dan održavanja Parade ponosa, na ulicama Beograda bili su i jedni i drugi. Policija je obezbeđivala ulice, važne objekte, a Vojska svoje objekte i zgradu Vlade, koja je upravo bila pod nadzorom “Kobri”.

- Konkretnog povoda za sukob između ove dve državne službe u nedelju nije bilo. Svako je bio na istom zadatku, a zašto je došlo do napada na Andreja Vučića, biće poznato po okončanju istrage - kažu u MUP-u.

Povratak u devedesete

1990-1999: Trzavice na relaciji Vojska-policija najupečatljivije su bile devedesetih godina, a razlog je bio to što je Slobodan Milošević favorizovao MUP i DB.
1999: Tokom NATO bombardovanja, priopadnici JSO demolirali su prostorije vojnog odseka u Trsteniku, pretukli oficire, a kasnije pretili zameniku Uprave bezbednosti VJ generalu Aleksandru Vasiljeviću.
2000: Jedinice VJ i MUP-a gledale su se preko nišana na više punktova u Beogradu 5. oktobra.
2001: Na ivici oružanog sukoba bili su Garda i JSO prilikom hapšenja Slobodana Miloševića u vili “Mir”.
2001: Afera “četvorožilni kabl”, kada je vojska razmatrala upad u Vladu Srbije jer je navodno DB prisluškivao Vojislava Koštunicu.

Vučić potvrdio pisanje „Blica“
Premijer Vučić potvrdio je pisanje “Blica” da postoji još jedan snimak prebijanja njegovog brata Andreja. „Imamo snimak na kojem se vidi da su dali legitimacije“, rekao je Vučić novinarima. Naš list je tražio snimak, uvid u njega i da ga objavimo, ali to juče nismo dobili. Iz Vlade su prethodno obećali da će biti emitovan u utorak. Na njemu je dokaz teškog krivičnog dela, što mora biti dostupno javnosti.

Andrej Vučić: Kriv sam što sam Aleksandrov brat
"Nikada u svom životu nisam se obraćao javnosti, a ne bih to učinio ni danas da nisam iritiran neistinama koje je objavio dnevni list ‘Blic‘ o razlozima mog prebijanja i prebijanja još trojice ljudi.
Naime, "Blic" je, kako kažu, saznao da je razlog sukoba bio taj što smo mi odbili da se legitimišemo. Sve to su, navodno, čuli od stanara okolnih zgrada.
Želim jasno i nedvosmisleno da kažem da je reč o notornoj laži.
Naime, nas četvorica smo išli ka stanu mojih roditelja u Krunskoj ulici i bili zaustavljeni od jedinice Žandarmerije, koja nas je uredno legitimisala i mislim da problem i nastaje zbog naših legitimacija, a ne zbog toga što smo bilo kome bilo šta uradili, ili nismo postupili po njihovom naređenju.
Nijednog trenutka, iako znam da se to ne uklapa u kliše ‘Blica‘, nismo pokušali da odgovorimo na brutalno iživljavanje pripadnika Žandarmerije, a službena legitimacija Saše Jovanovića vidi se sve vreme u njegovoj ruci, čak i u trenucima svirepog premlaćivanja.
Takođe, videli ste samo manji i bezazleniji deo našeg prebijanja.
Uzgred, nisam rekao da odustajem od pridruživanja krivičnom gonjenju pripadnika Žandarmerije zato što postoji bilo kakva moja krivica, već zato što razumem težinu njihovog posla i nervozu zbog čuvanja onih koje nisu bili radi da obezbeđuju.
Takođe ne tražim od ‘Blica‘ ni sažaljenje ni milost, ne smeta mi čak ni zluradost mnogih, ali mi smeta laž i protiv nje ću se boriti svim zakonskim sredstvima.
Znam i to da slučajno nisam Vučić već brat Bojana Pajtića ili Borka Stefanovića, da biste tražili smenu moga brata, kako često govorite, autokrate, a nevladin sektor bi zahtevao i vanrednu sednicu Evropske komisije i Saveta bezbednosti UN ne bi li ocrnili Srbiju.
Kriv sam što sam Aleksandrov brat, a on je kriv valjda uvek i za sve.
Meni ni vaša pomoć, ni pomoć nevladinog sektora ni podrška onih koji su paradirali u nedelju nije potrebna. Za mene neki Devenport neće biti zainteresovan, a i ne treba. Volim Srbiju i verujem u njene institucije. Sve što se desilo bilo je greška pojedinaca i, nadam se, ništa više.
Na kraju, ako smem, dodao bih još nekoliko stvari. Znam da meta ‘Blica‘ nisam bio ja, već moj brat. Nisu nikakvi stanari njima govorili o legimitisanju, jer svi očevici u istrazi su već potvrdili da smo legitimacije uredno pokazali. Bilo im je važno da našu porodicu, ne po prvi put, stave na stub srama.
Hoću i to da kažem, nisam se branio od žandarma ne zato što sam slab, ne zato što sam se uplašio, već zato što su to predstavnici države. Nisam branio sebe, ali vam obećavam da ću svoga brata braniti ne samo zato što ga volim već i zato što ne trpim nepravdu i laž čopora koji bi uvek da rastrgne one koji su bolji od njih."
(integralni tekst pisane izjave Andreja Vučića za Tanjug)

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Ama jeste...a sto se nisi branili onda...koje su oni obezbedjenje bez oruzja...od koga ce da ga brane tako...

I opet se demonizuje crvenim beretkama...sad su nisu...nisu oni mrtvi...nismo ih sve ubili ...eto tu...zivi su...cekaju da nas zgrabe...te ovaj je mali legija...te onaj je mali legija...te smeni ovog komandanta...te smeni onog...

Pravilno su postupili sto su ih pretukli...ne pise njemu na celu da je vucicev brat...sta ce on tamo...

Sto nije bilo drugih incidenata...

To je jedno mesetarenje...nema tu nista ozbiljno...

I koju to legitimaciju ima vucicev brat?

I neka napisu koju legitimaciju su dostavili ti sto su kao iz kobri...
« Poslednja izmena: 02. Okt 2014, 10:09:44 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Eeeeee, to je ... sto se nisu branili? Sto su bas tuda isli? Sto ... N?

Nije im prvi put. Samo sto se to ne iznosi javno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Pravilno su postupili sto su ih pretukli...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Mozda je cekana prilika. Secas li se Bratislava Dikica? Procackaj malo o njemu. Odakle je i razne frke oko njega. Smiley
« Poslednja izmena: 02. Okt 2014, 10:33:02 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 20:18:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.