Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 03:43:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za uspešniju vezu  (Pročitano 715 puta)
17. Avg 2006, 11:54:36
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Za uspešniju vezu

Kada se upuštaju u vezu, ljudi se uglavnom nadaju da će ta veza biti uspešna. Nažalost, ne ispadne uvek tako - nekad se, i pored ogromnog početnog zanosa i strasti, desi da se veza završi relativno brzo, a nekadašnji partneri osećaju se ne samo kao stranci već i kao neprijatelji. Definitivni recept za uspešnu vezu ne postoji, ali evo nekih sastojaka za koje se zna da pomažu tome da veza bude što bolja.

Vreme samo za vas dvoje: ono je neophodno i bez njega veza ne može opstati. Čak i ako imate mnogo dece, neophodno je da neko vreme izdvojite samo za vas dvoje, vreme koje ćete provesti lepo, uživajući jedno u drugom. To vreme može da bude pola sata uveče, ili jedan ceo dan mesečno, ili već neko vreme koje uspete da izdvojite - ali mora postojati. Inače počinjete da zaboravljate zbog čega ste uopšte zajedno.

Ima onih koji smatraju da je samo ženi potreban osećaj sigurnosti, ali on je neophodan i njemu i njoj. U dobroj vezi partneri će prihvatati neophodnost kompromisa i oboje će i davati i primati.

Za žene: muškarcima je potrebno više ćutanja nego vama. Poštujte to! Umesto da pridikujete svom dragom ili povišenim glasom ponavljate ono što ste već rekle, pronađite način da mu pokažete koliko cenite kada vas sluša s punom pažnjom. Isto tako, slušajte i vi njega s punom pažnjom - muškarci retko progovaraju samo da bi ćaskali.

Delite jedno drugom komplimente. Što češće, to bolje!

Naučite jedno drugo, najbolje na samom početku veze, šta je ono što vam najviše prija u seksu. Svakako da ima izvesne draži u otkrivanju i zato ne treba baš sve "crtati", ali vaš partner ili partnerka teško da će sami od sebe znati šta je ono što najviše volite u vođenju ljubavi. Jednom kada to saznate jedno o drugom, biće vam mnogo lakše da istražujete dalje i pronalazite nova zadovoljstva.

Jedna od stvari koje najviše doprinose vezi su zaljubljeni, "zablentavljeni" osmesi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ili to ili im prodajete zvezde,brda, oblake i doline...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ono što ometa vezu jeste prikriveno nezadovoljstvo - s vremenom, ono narasta i "truje" vam vezu. Zato je najbolje odmah reći da vam nešto smeta; vrlo je verovatno da vaš partner ili partnerka jednostavno ne znaju da vas nešto iritira.

Bez zvocanja i, ako ikako možete, bez kažnjavanja i kritikovanja. Pohvale kada je nešto dobro urađeno mnogo su efikasnije.

Bitno je ravnopravno rasporediti kućne poslove - inače dolazi do sukoba. Naravno da će onaj partner koji više vremena provodi na poslu imati manje obaveza po kući, ali niko ne treba samo da lenčari, dok ono drugo spada s nogu od umora.

Jedan od najčešćih uzroka sukoba u vezama je novac. Zato je neophodno da umete da vodite kućni budžet i da se poštuju dogovori na šta se i koliko zajedničkog novca troši.

Ne dopustite da vam seksualni život postane nepostojeći. Nije neobično da se učestalost odnosa proredi posle nekog vremena, ali potrudite se da vam vođenja ljubavi ne budu rutinska i da u njima zaista oboje uživate.

Ne zaklinjite se da nikada ne biste počinili preljubu. Zaklinjanje na bilo šta je u principu loša ideja, jer ne možete znati kako ćete se u nekom trenutku i pod nekim okolnostima osećati, niti kako ćete reagovati. Umesto toga, bolje je da se usredsredite na obuzdavanje previše impulsivnog ponašanja i da povremeno, kada znate da je to bezbedno i da niko neće biti povređen, učinite nešto impulsivno, kako biste zadovoljili potpuno normalnu želju za spontanošću.

Emocije koje ponekad ophrvaju muškarce mogu biti intenzivnije od onih koje ophrvaju žene. Ipak, to nije nešto oko čega se treba "kidati" - ako on ne zatraži vašu pomoć, ili ako ne znate odranije da mu je, kada se oseća tako-i-tako, potrebno to-i-to, jednostavno ga pustite na miru. Proći će ga.

Do rasprava će sigurno dolaziti. Treba se samo potruditi da nikada ne kažete nešto za šta bi vam smetalo da kažu vama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

brm...brmm...brrrrrrr...TRAS!...tiii-noo-niii-noo

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Motorola 
Jel ti to iz licnog iskustva,ili onako...kao,bice zanimljivo ljudima? :sherlock: :sherlock:javascript:void(0);
:sherlock:
IP sačuvana
social share
elf archer
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
eeeee...blenativh osmeha zaista imam.... Smile  Smile ma sva sam blentava kad se zaljubim, vidi on to , znam ja Smile a ovo ostalo..nema tu recepta za uspesnu vezu..sve je to individualno..imam prijatelje koji su zaista sretni u svojoj vezi..on je zena a ona muskarac..on prica, trli kao trlica, pije kafe po ceo dan, samo sto ne pere i ne kuva, a ona je ta koja obavlja tezi deo poslova, ona koja vecinom cuti, retko kad se sali i jednostavno otudjuje se od sveta..a imam i prijatelje u kojima muskarac jadan ne moze da dodje do reci jer ona toliko prica da ni replika ni zvonce ni saka o sto..ama nista ne moze da je sazustavi..jednostavno zena ne ume da slusa..pa se pitam cesto kako li je njemu jadniku sa njom po ceo dan..valjda se covek od muke navikao Smile  Smile uh..no oba para su srecni u svojoj vezi...mene nekad tacno istera iz takta kad vidim kako se ponasaju jedan prema drugom..a oni se na to smeskaju...mislim sve je to stvar navike valjda..svako svoju vezu gradi u skladu sa samim sobom..ili onako kako onaj drugi to nametne..e u tome je fora hoce li biti uspesna veza ili ne..sve dok jean forsira svoje a drugi nemo prihvata... Smile nece ici...
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile
Bitno je ravnopravno rasporediti kućne poslove - inače dolazi do sukoba. Naravno da će onaj partner koji više vremena provodi na poslu imati manje obaveza po kući, ali niko ne treba samo da lenčari, dok ono drugo spada s nogu od umora. Smile

Jedan od najčešćih uzroka sukoba u vezama je novac.  :help

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 03:43:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vezu uspe niju

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.