Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preživeo pad iz voza sa tri kopče  (Pročitano 224 puta)
17. Mar 2005, 01:20:51
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Preživeo pad iz voza sa tri kopče

BEOGRAD - Miloš Stošić (18) iz Batajnice, učenik Srednje mašinske škole "Zmaj" u Zemunu, koga su dvojica huligana posle neuspele pljačke preksinoć gurnula iz voza na ulazu u Batajnicu, preživeo je pad sa samo tri kopče i manjim modricama.

Incident se odigrao kada se Miloš vraćao iz škole. Dvojica nepoznatih mladića su mu neočekivano prišla i tražila novac i mobilni telefon. Kada ih je odbio jedan je otvorio vrata i gurnuo ga napolje.

Reporter Glasa zatekao je juče Miloša ispred zgrade u kojoj živi, neposredno po otpuštanju iz Zemunske bolnice.
- Snimili su mi glavu, grudi i stomak, ali nemam unutrašnje povrede. Na glavi imam dve kopče i jednu na dlanu. Rukom sam se dočekao na kamen, gotovo mi je probio ruku, ali nisam dozvolio da mi stave više od jedne kopče - navodi Miloš.

Napadače nikada ranije nije video, ali bi ih, kako kaže, "iz prve" prepoznao.
- Stajao sam sam pored vrata, verovatno su zbog toga i pokušali da me opljačkaju. Ničim ih nisam izazvao. Prišli su mi iz čista mira i bahato tražili pare i telefon. Jednog sam instinktivno gurnuo, dok je drugi onda u besu otvorio vrata i gurnuo me dok je voz bio u pokretu. Otprilike su mojih godina ili godinu, dve stariji. Na prvi pogled mi je bilo jasno da su huligani - opisuje Miloš susret sa nasilnicima iz voza.

Miloš navodi da u vozu nije bilo očevidaca ovog nemilog događaja.
- Pao sam na kamenje pored šina. Nikog nije bilo u blizini, pa sam smogao snage i peške otišao do Doma zdravlja u Batajnici, koji je oko 700-800 metara udaljen od železničke stanice. Stezao sam desnu šaku, koliko sam mogao, da ne iskrvarim - tvrdi Miloš, ističući da nije tačna informacija da ga je našla policija pored pruge.

Prema rečima komšija Miloš već tri i po meseca živi sa bratom Slobodanom (16). Majka im je na privremenom radu u Libiji i trebalo bi za nekoliko dana da se vrati.
- Otac im je nastradao pre sedam godina. Zgazio ga je neki bahati vozač i pobegao posle nesreće. Nikada se nije otkrilo ko je bio za volanom. Majka im je servirka u Vazduhoplovnom zavodu "Moma Stanojlović" u Batajnici i otišla je u Libiju da nešto zaradi - kaže Novica Dimitrijević, Milošev prvi komšija, koji radi u ovom Zavodu i sa suprugom pomaže dečake dok im je majka u inostranstvu.

Komšije za Miloša imaju samo reči hvale, navodeći da ga je i sam Bog čuvao, upravo stoga što je dobar dečko.
- Kao dete se sa drugarima igrao skrivalice nedaleko od kuće i u žaru igre podleteo pod kombajn. Tada je jedva preživeo. Uprkos tome što mu se dogodilo, uspešno trenira košarku i dobar je učenik - kažu Batajničani.
S. Dž. Stojanović
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.