Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Убијен српски младић у Книну – без икаквог повода  (Pročitano 6390 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
To je i jedina muzička emisija koju imate na programu HTV, od kada je mogu da pratim program HRT. Nemam ja ništa protiv toga. Ali sam se naslušao dovoljno kako običan puk za sve svoje lokalne probleme krive narodnu muziku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Otkud možemo da znamo da nije bilo povoda.Ko zna kakav je bio s mafijom.Mafija ima monopol i može da kokne koga oće.Da im odgovara koknuli bi Solanu,Rena,Ahtisarije,Del Ponteovu...Niko ne može da se protivi kriminalu sem ako ljudi lepo ne sednu u Ujedinjenim Nacijama i oforme veliku jedinicu koja će da pohvata kriminalističku gamad i smesti je u Sing-Sing ili slične.
Možda su dečku tražili 1000 evrića,a on nije imao ili nije hteo da da.Pa su mu oni pretili,pa je on pobego i hteo da kaže pajkanima,pa su ga oni koknuli.Ima raznih varijanti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
To je i jedina muzička emisija koju imate na programu HTV, od kada je mogu da pratim program HRT. Nemam ja ništa protiv toga. Ali sam se naslušao dovoljno kako običan puk za sve svoje lokalne probleme krive narodnu muziku!
Otkako su nam ukinuli hit depo... nažalost da....bilo je nekih bjednih pokušaja....al uglavnom to je to.
Gledaj...
Imaš veću vjerojatnost da ćeš završiti u tučnjavi, nerjetko čak i sa nekom vrstom oružija....tamo gdje se slušaju narodnjaci...nego naprimjer mjestima gdje se sluša rock, pop ili neka druga vrsta glazbe.

E sad zašto......je više sociološko..bla bla bla zamorno pitanje gdje se da diskutirati satima....a nikud ne vodi...
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Otkud možemo da znamo da nije bilo povoda.Ko zna kakav je bio s mafijom.Mafija ima monopol i može da kokne koga oće.Da im odgovara koknuli bi Solanu,Rena,Ahtisarije,Del Ponteovu...Niko ne može da se protivi kriminalu sem ako ljudi lepo ne sednu u Ujedinjenim Nacijama i oforme veliku jedinicu koja će da pohvata kriminalističku gamad i smesti je u Sing-Sing ili slične.
Možda su dečku tražili 1000 evrića,a on nije imao ili nije hteo da da.Pa su mu oni pretili,pa je on pobego i hteo da kaže pajkanima,pa su ga oni koknuli.Ima raznih varijanti.
heheheh
mozda su u sumi
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
vi hrvati pricate kako ubistvo nema veze sa nacionalnoscu i da na mestima gde se slusa narodna muzika uvek dolazi do sranja dok na nasim televizijama i u nasim novinama se govori o tome kako hrvatska vlada namerno otezava povratak Srba u Hrvatsku....hmmm Smile kome verovati sad.....

zar stvarno mislite da je decko ubijen samo jednim udarcem u glavu i to rukom....taj lik sto ga je ubio je sigurno neki supermen cim udara tako......nemojmo da se lazemo da se sad kao podnosimo kad znamo zasto morate da pricate da nije bilo nacionalnog sukoba....sta bi pomislila EU kad bi cula da je Hrvatska netolerantna zemlja?

IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung GALXY S3
Otkada je svijeta i vijeka zna se da ko izlazi po rupama ima šanse i da najebe. Ja sam jednom izašao u jednu prigradsku rupu. Častio čovijeka pićem a on mi poslije pijan, prišavši sa leđa, slomije nos. Jbga bila pijanska. Ali od tada dobro pazim gdje izlazim i ne mješam se sa šljamom. Mogao sam i gore proći.
Žao mi je mladog života koji prerano završi. Koliko  je tavih sudbina i koliko će ih tek biti!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
vi hrvati pricate kako ubistvo nema veze sa nacionalnoscu i da na mestima gde se slusa narodna muzika uvek dolazi do sranja dok na nasim televizijama i u nasim novinama se govori o tome kako hrvatska vlada namerno otezava povratak Srba u Hrvatsku....hmmm Smile kome verovati sad.....

zar stvarno mislite da je decko ubijen samo jednim udarcem u glavu i to rukom....taj lik sto ga je ubio je sigurno neki supermen cim udara tako......nemojmo da se lazemo da se sad kao podnosimo kad znamo zasto morate da pricate da nije bilo nacionalnog sukoba....sta bi pomislila EU kad bi cula da je Hrvatska netolerantna zemlja?

to si sad mogo isto reć ja sam danas pojeo burek za doručak......Hrvatska nije međunacionalno tolerantna zemlja. Smile Smile

Ako si pročitao...razumio ono što si pročitao....onda bi bar u teoriji trebao shvatiti....da u konkretnom slučaju.....nije bilo mećunacionalnog sukoba....već priglupi primitivizam....koji je učestao u osoba koje borave....u navedenim lokalima. Smile

Otkada je svijeta i vijeka zna se da ko izlazi po rupama ima šanse i da najebe. Ja sam jednom izašao u jednu prigradsku rupu. Častio čovijeka pićem a on mi poslije pijan, prišavši sa leđa, slomije nos. Jbga bila pijanska. Ali od tada dobro pazim gdje izlazim i ne mješam se sa šljamom. Mogao sam i gore proći.
Žao mi je mladog života koji prerano završi. Koliko  je tavih sudbina i koliko će ih tek biti!?
Kažem ja drž te se opera....tamo jedino možete ostati bez.............sluha... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
nije mi jasno je li ostao mrtav zato sto ga je gazda udaio sakom u glavu ili metalnom sipkom!?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ovaj događaj se može dogoditi samo na Jugoistoku Europe.Kod nas vlada mafija,vlasnici kafića,kladionica i razni klubova su lokalni šerifi kojima nitko ništa na može.Ne poštivaju zakone,imaju novaca i misle da je to demokracija.Ovo ubojstvo je samo rezultat života kojim danas žive mladi.Trabe se dobro napit,potuć,drogirat,nikomu ne ostat dužan na bilo kakvu provokaciju.Šta netko normalan traži u takvim rupam u zoru.Vjerojatno nevolju.Ako nisi ni kriv možeš nastradati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60

to si sad mogo isto reć ja sam danas pojeo burek za doručak......Hrvatska nije međunacionalno tolerantna zemlja. Smile Smile

Ako si pročitao...razumio ono što si pročitao....onda bi bar u teoriji trebao shvatiti....da u konkretnom slučaju.....nije bilo mećunacionalnog sukoba....već priglupi primitivizam....koji je učestao u osoba koje borave....u navedenim lokalima. Smile

Kažem ja drž te se opera....tamo jedino možete ostati bez.............sluha... Smile Smile Smile

Drugi put, kad pokusavas da ispadnes pametan, pokusaj da kazes nesto inteligentno. Ovako, ne isplati se odgovarati na tvoje gluposti da se ne bi obelezio kao isti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.728 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.