Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:07:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubi me tudja (mozda i moja?) sujeta  (Pročitano 2646 puta)
08. Avg 2007, 14:01:02
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M 55
Ljudi, pomagajte - dopada mi se jedna devojka, ali ne znam kako da joj pridjem - mnogo je sujetna! Nemam pojma sta da radim? Non stop je u nekom fazonu toga da me "nadjaca", "pobedi" itd.  Ja sam jednostavno normalna osoba koja se tih stvari oslobodila jos pre... 10-ak godina i stvarno nisam u fazonu da se vracam sa konja na magarca. Ipak, izgleda da cu malo i morati, ali ... ispao sam iz tog fazona - zato i molim za pomoc. Ako ima nekoga da mi pomogne bio bih mu vrlo zahvalan (znam, postoji opcija "ostavi je", ali to smatram poslednjom varijantom).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Da bi mogli da diskutujemo moraš nam dati više podataka o vašim odnosima. Koliko se poznajete? Da li ona tebe simpatiše? Da li te možda odbija svojim stavom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M 55
Postovana Simijon!

Uf, hvala ti sto si se javila - nov sam, pa ne znam koliko me neko cuje, jos se ne snalazim najbolje na burek-u, a i tema je davno izasla iz mode (bar je tako pisalo).

Elem, zajedno radimo u istom kolektivu i tu su nastale obostrane simpatije. Krenula su malo intenzivnija druzenja, ali su u meni bila vrlo jaka ambivalentna osecanja prema njoj - zato i nisam nista (specijalno?) preduzimao. Medjutim, dosao je momenat kada je ona ocekivala nesto konkretno, a ja pomenuto stanje kod sebe nisam prevazisao - ona je to protumacila kao nesigurnost i Bog sveti vec zna sta. Usled cega blago ludi.

Naravno, nisam joj nista eksplicitno rekao o tome (samo da je nesto bilo - ova recenica sledi posle njenog odmora).

Ubrzo (dok je bila na kracem odmoru) ja presecam u sebi - kazem DA. Kada se vratila sa odmora stanje se, hvala Bogu, poboljsalo, ali... ona ladno ulazi u fazu nekog non stop takmicenja (da li i dokazivanja?) da je jaca, da je ona u pravu, da je.... Aman, ako zelis da budemo zajedno (a izgleda da jos zeli) pusti me dokazivanja i hajde da nesto zajedno gradimo.

Ok, sad ces me pitati odakle ona ambivalentna osecanja u meni po pitanju nje. Licno mislim da je kljuc u njima (a mozda se i varam). Naime, ona je meni jako simpaticna i draga, ali... nekako nisam uspeo da je provalim, tako da mi je komunikacija s njom (u neutralnoj fazi naseg poznanstva) bila prilicno teska, stura i nekako kruta - neretko sam se pitao "o cemu sada s njom da pricam,?". Kao da nismo na istim talasnim duzinama - sto sam joj implicitno, a kasnije i eksplicitno stavljao do znanja. Medjutim, ona je prelazila preko toga smatrajuci da ja to umisljam i... moram priznati - iako sam ja pokazivao blago da mi je ona draga, ipak je ona mene smuvala (do nivoa kada sam se lomio).
E, sad... u, sestro, vise nisam pametan -  kad ovo procitam.... bolje je da me nema, ili da se prekine, ili da je vec prekinuto... ali... izgleda da se jos nesto tu valja (samo pojma nemam sta). Uz to da napomenem - majstor sam da zakomplikujem i zeznem situaciju  Smile

Hm, delujes mi pametno (a sebe ne smatram najpametnijim na svetu, usled cega trazim i misljenja drugih) - 'ajd' odvali nesto!
Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Nije retko da se ljudi koji provode dosta vremena zajedno kao na poslu vremenom zainteresuju i vežu jedno za drugo. Moje lično mišljenje je da su veze u takvim uslovima tempirane bombe jer kad prsne i dalje moraju da sarađuju i sreću se svaki dan. Mada sigurna sam da se bar Onodys neće složiti sa mnom, on veruje u inteligenciju tela.

Još jedan važan podatak je da li ste oboje emotivno slobodni, jer ako neko od vas ima brak i decu može mnogo da izgubi. A to je prepreka još veća od one prve.

E što se nadmetanja tiče može biti da je ona takva osoba koja voli nadmetanje, a možda je uvređena nečim pa pokušava da ti pokaže svoju vrednost za koju misli da je ti ne vidiš.

Ako se odlučiš da nastaviš sa razvijanjem ove veze treba da prevaziđeš strahove odmah, pozoveš je na večeru ili neki drugi privatni izlazak i otvoreno sa njom razgovaraš o svojim osećanjima prema njoj. Ne zamišljaj romantičnu večeru dok od nje ne dobiješ jasniji odgovor, samo razjašnjenje situacije. 

Nadam se da ti ovo nešto znači.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M 55
Ups! Simijon, zaboravih da ti kazem i ovo (pitanja koja si mi postavila, a na koja ti nisam odgovorio):

Poznajemo se par godina;

Ne odbija me koliko me, ajd' nazovi' bodu (bockaju) ti njeni "napadi" - u stvari, cak me i ne bodu - meni nije do takmicenja i sa kim - toga sam se (uglavnom) resio jos pre skoro 10 godina. Sta bre imam kome da dokazujem kolike su moje moci? Prihvati me ili me neprihvati onakvog kakav sam.

Imam nezavrseni  rad od (trenutno) 350 strana, pregrst nekih interesantnih novina (kroz jednacine iz fizike - nije za Nobela, ali nije ni za bacanje), mozda sam malo filosofski nastrojen i usled toga malo sporiji i opsirniji...., ali - pa zar treba da se takmicim s nekim - da mu dokazujem... sta da dokazujem?

Oprosti ako sam bio malo bucniji  Smile

Simijon, odgovaram na tvoje drugo pismo:

Prvi pasus - to smo (izgleda) prevazisli
Drugi pasus - oboje smo emotivno slobodni
Treci pasus - pojma nemam - moguce je da si u pravu
Cetvrti pasus - Da, to i radim, ali... ne voli da razvezuje neke takve teme - zato se trudim da idem napred, ali.. idem kao testera - ponekad se uzdignem, ali i padam samo tako - pogubljen sam ...
Pet - ako nestanem sa foruma - znaci otisao mi je kredit (za net)  Smile

Edit by arlekin:Poruke spojene. Nemoj pisati vishe postova zaredom koristi opciju
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 00:31:31 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Šta da kažem sem da ne treba da oklevaš više(možda si već suviše oklevao). Pozovi je da izađete (kancelarija nije pravo mesto da se iskazuju emocije) i otvoreno bez uvijanja reci da ti se dopada ali da nisi bio siguran dopadaš li se ti njoj. I da si na kraju odlučio da joj otvoriš svoje srce. Pa ako hoće da bude sa tobom onda je sve rešeno. Pratiš je kući, večera, poziv kod tebe na kafu,... Ako neće da bude sa tobom onda si načisto. Ništa se neprijatno nije desilo, ne pričaj na poslu o tome, samo zaboravite oboje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
 pa pozovi je da izađete pa ako ne bude kako treba raskrsti sa tim za sva vremena
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M 55
Ah, zez! Ode na odmor, na nedelju dana - 'ajd' videcu da vas poslusam ciim se vrati sa odmora. Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
najbolja strategija za ovu situaciju - pusti je da malo pobedjuje pa kad se opusti i pochne da biva previshe samouverena iznenada napadni njene izduzene linije snabdevanja Smile  da ,da zima 1942-1943 zvhukov ,von manstein ,srecna vremena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M 55
Ej, bf 109, vrlo rado bih to uradio, ali... brate, nisam vise u tom fazonu - umoran sam od zezanja u zivotu - zelim nesto i ozbiljno da uradim. Mada, mislim da si i ti u pravu - mozda bi je to malo trglo,.... ali kada imas posla sa sujetnom osobom onda ona moze svaki put kada joj nesto ne lezi da presece odbrambenim mehanizmom tipa "kako to mozes tako, kako si bezobrazan, to se ne moze tako", dur-fazon i slicno, sto i radi u glavnom. Covece, nikako da provalim koju igru da igram. Kad hocu da se otvorim i da objasnim stanje, ili cak kada mi trazi objasnjenje - "preopsiran si". Kada malo pricam ili samo radim - tumaci po svom nahodjenju, da ne kazem "cita mi misli" (idiotarija). Ne mogu da nadjem meru s njom - cak ni teme za razgovor ne retko (zbog nekakvog .... nemam pojma kakvog njenog staVa.
DA, u pravu si - mozda je i bolje da je ostavim, ali... (imam neki svoj iracionalan razlog zasto to ne uradim). Ajde pokusacu jos malo s njom - cim se vrati sa odmora.
Brate, tebi mnogo hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:07:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.