Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drugarica,jooooj  (Pročitano 1595 puta)
18. Dec 2005, 20:14:30
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Imam drugaricu koja je zaljubljena u decka iz razreda.On je dosao ove godine u razred i on i ja smo se odmah zgotivili i sprijateljili.Pre izvesnog vremena sam primetila da ta drugarica gaji neke simpatije prema njemu i to sam joj i rekla,ali ona to nije htela da prizna.Medjutim,juce mi je rekla da misli da se ja svidjam tom decku i da je istina da je ona zaljubljena u njega.Ona sada od mene trazi da "izvidim situaciju",drugim recima da ga pitam sta misli o njoj i tako to.Dobra mije drugarica i volela bih da joj pomognem ali,da budem iskrena,ona je ruznjikava devojka i cisto sumnjam da bi on bio sa njom,s obzirom na to da je uspesan u sportu,u skoli,ima super telo i moze da ima koju god hoce.Ne znam sta sada da radim.Da li da uradim to sto me je ona zamolila ili sta?Da se razumemo:ja ga ne gledam kao potencijalnog decka (cak iako on mene gleda kao devojku a ne kao drugaricu) i nisam ljubomorna.Ali necu ja biti kriva ako je on bude odbio zbog mene,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Zar ona sama nemoze da pokusa kod tog decka? U istom ste razredu, ako sam dobroi shvatio?

Posredovanje ima smisla, kad neko nemoze da udje u kontakt sa datom osobom, onda je na tebi da kod te osobe poberes simpatije. Npr. upoznaj me sa drugom s kojim ides na treninge, pa je onda na tebi da mu se svidis.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
provodadziluk nikada nije bio moj zanat..
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
 Smile zadnji put kada sam se bavio time  nakacio sam devojku za povod ... na sebe  Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Kako neko ko ima odredjeni broj godina da i dalje ide u skolu moze biti uspesan u sportu?! Narocito da bude toliko uspesan da to zaista bude bitan faktor?
Pa cak i da jeste postigao nesto, ne vidim kakve to veze ima da bi se uzimalo u obzir..
A i to sto je neko ruznjikav... svako od nas se radja sa odredjenim stvarima koje nikako sem hirurskim putem ne moze da promeni... cesto ni tako... to opet ne znaci da ne treba voditi racuna o sebi i ako si vec zensko i izgled ti je bitan, da ne trebas povesti racuna o svim onim faktorima koje mozes promeniti. Konkretno znam sasvim dovoljno devojaka koji nemaju narocito lepo lice ali su svoje telo izvajali kako treba i sada su zaista privlacne tj u najmanju ruku nisu ruznjikave i znam nekoliko devojaka koje bukvalno imaju lice kao andjeo ali ne neguju svoje lice, kosu, telo, ne vode racuna kako se hrane i sl...
Reci ti njoj lepo otvoreno da proba, pa sta bude... svako od nas ima neke svoje kvalitete na koje treba da igra i svako od nas ima negde potencijalne partnere kojima su bas ti kvaliteti najvazniji.. ako on nije jedan od tih samo treba ici dalje i naci nekog ko jeste...
To nije fraza "malih / ruznih / debelih" to je sasvim realna stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
"Mali, ruzni, debeli" Obicno su takvi drski i samouvereni! Mala odstupanja od ideala lepote, takvi se guse u nepotrebnim kompleksima. Ta mala odstupanja daju prepoznatljivost, ono sto jesi.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Meni se cini da se on tebi ipak svidja (previse ga hvalis), a da si na svoju drugaricu ljubomorna zbog necega gdje je ona bolja od tebe (previse je kudis). Iz ovog sto si napisala meni se cini da ti mislis da je on previse dobar za nju, a da bi mu jedino ti mogla parirati (mozda i grijesim). Cinjenica je da nikada ne znas sta moze privuci jednu osobu kod druge, mozda nesto sto je tebi ruznjikavo, nekome drugom je beskrajno simpaticno i privlacno. Uglavnom, da sam na mjestu tvoje drugarice, ne bih se pouzdala u tebe, nego bih sama napravila korak.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: razred

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.