Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Zagreb ide 300 "delija"  (Pročitano 5032 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
A sto se vi toliko sekirate zbog njega? Ja poznajem coveka licno i znam neke stvari zbog kojih sam napisao to sto sam napisao. Ako bude ubijen ili prebijen kako vi kazete, opet ne znam sto se vi toliko sekirate zbog njega? Ja mogu da se kladim da ce doci ziv i zdrav kao i uvek do sada.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Daj mu Boze sve najbolje i da se vrati ziv i zdrav, ne sumnjam da momak ume da se pazi. Medjutim, ipak je 300 premala cifra. Da je 3000 pa da mozda razgovaramo o tome da Hrvati dobiju batine. Ovako tesko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma ne sekiram se ja sta ce sa njim biti, samo si mi ti malo nejasan, ljudi sada skoro ginu i po nasim terenima od nase murije, sto mislis da tamo nece... pritom se zna da ovi ne idu da navijaju.. idu iskljicivo da bi pravili sranje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pazite, ja sam sliku tog coveka poslao eto tek tako da vidite kako izgledaju, uglavnom ljudi koji ce ici na gostovanje. Ovaj covek je verovatno najaci covek koga sam ja ikada video, najludji i najhrabriji. Znam da mozda zvuci malo naivno, ali imao sam prilike da saznam o njemu neke stvari koje su krajnje impresivne. Jedna od prica je bila da je covek na ocigled vise ljudi, tukao 4 cigana koji su imali 25-30 godina u punoj snazi i to dok je bio jos klinac, mozda je imao 15 godina i to samo zato sto su ga prozivali zato sto je skins pri cemu ih on nije nicim isprovocirao. To je jedna od prica, a raznih poduhvata za verovati ili ne, uglavnom ne dok se licno ne uverite, je bilo na pretek.

Takodje i ako, ponavljam jos jednom mislim da je ovo procenjivanje snaga krajnje glupo, znam da kada se na jednom mestu skupi 300 ovakvih ljudi, niko ziv ma koliko bio u vecini ne moze ni da pomisli da se sa njima upusta u bilo sta, a i ako neko pokusa, to sigurno nece biti odluka kojom se ce kasnije ponositi.

Znaci, ovakih ljudi, ovako neverovatno jakih, hrabrih i ludih, nema nigde u Evropi i svetu, bar ne u ulozi navijaca, tako da se ja za njih uopste ne brinem. Vise se brinem sto ce posle Hrvati da kukaju kako su ih Srbi tukli, a oni u svoj svojoj civilizovanosti nisu nicim tako nesto isprovocirali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To sto ti ne znas da li ih ima jos negde ili ne, ne znaci da ih nema, nego da ti ne znas o cemu pricas Smiley I britanci i nemci i turci su podjednako ludi. A krajnje je jednostavna stvar da 300 ljudi moze da bije mozda 500, eventualno 1000... ali da bije vise hiljada organizovanih i naoruzanih tesko.
Btw, cak i zivotinje znaju da kad dodje do obracuna mozes 5 puta biti Bruce Lee, jedan metar resava.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2005, 12:50:30 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa otkud tebi to da ce biti vise hiljada organizovanih i naoruzanih tesko? Ako mislis na bbb koji ce verovatno biti jedini sa kojima ce ovi nasi iamti okrsaj, onda njih, bar najvatrenijih nece biti sigurno vise hiljada organizovanih i naoruzanih tesko. Ako mislis na pandure opet ih sigurno nece biti vise hiljada organizovanih i naoruzanih tesko. Tako da i ako ce ovi nasi biti u manjini, sigurno nece biti naspram vise hiljada, vec mozda najvise hiljadu ekstrema.

I opet ponavljam, niti sam ja poslao tu sliku da bi nesto tvrdio niti mislim da on jedan moze da bije 1000 ljudi, ali jednostavno mi nije jasno sta vi usstvari hocete od mene ili njega? On ce ici, zjaedno sa jos 300 ljudi sta god vi ili bilo ko drugi bude pricao, proci ce onako kako budu prosli, tako da ne vidim neki razlog za dalju diskusiju na ovu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Bog te jebo sve sami terminatori Smiley
Samo da se ne navade pa da bude Srbija do Tokija.
A inace S.F. je mislio da je tesko da ce 300 ljudi da bije par hiljada,a ne da ce oni biti tesko naoruzani Smile
Ti jesi stavio sliku i jesi tvrdio nesto,za sta si sada mozda shvatio da je malo preterano.
A od tebe ili od njega niko nista nece niti trazi,zelimo mu svi od srca da ode i pokolje pola Zagreba ako moze,samo nam se cini da ne moze.
A posla nece imati samo sa bbb-ima nego sa svim navijackim grupama u ZG-u,zato sto to nije dolazak Zvezde,za njih je to dolazak Srba i nije bitno za koga navijaju ili protiv koga igraju
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ako mislis na bbb koji ce verovatno biti jedini sa kojima ce ovi nasi iamti okrsaj, onda njih, bar najvatrenijih nece biti sigurno vise hiljada organizovanih i naoruzanih tesko. Ako mislis na pandure opet ih sigurno nece biti vise hiljada organizovanih i naoruzanih tesko. Tako da i ako ce ovi nasi biti u manjini, sigurno nece biti naspram vise hiljada, vec mozda najvise hiljadu ekstrema.
Oni 15 godina cekaju ovako nesto, oni danas slave 10 godina oluje.. daj covece ako mislis da nece biti bar 5 000 prilicno divljih i ludih navijaca...

Citat
Ti jesi stavio sliku i jesi tvrdio nesto,za sta si sada mozda shvatio da je malo preterano.
A od tebe ili od njega niko nista nece niti trazi,zelimo mu svi od srca da ode i pokolje pola Zagreba ako moze,samo nam se cini da ne moze.
A posla nece imati samo sa bbb-ima nego sa svim navijackim grupama u ZG-u,zato sto to nije dolazak Zvezde,za njih je to dolazak Srba i nije bitno za koga navijaju ili protiv koga igraju
Zelim mu od srca da ode i da zbog njega zvezda pobedi i da se vrati ziv te vrati svakom ko ga napadne, ne zelim mu da pokolje bilo koga, mislim da je toga zaista dovoljno bilo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
dobro ne mora nikog da pokolje...dovoljno je da ne bude poklan
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 94
Zastava Zagreb, Hrvatska
Daj mu Boze sve najbolje i da se vrati ziv i zdrav, ne sumnjam da momak ume da se pazi. Medjutim, ipak je 300 premala cifra. Da je 3000 pa da mozda razgovaramo o tome da Hrvati dobiju batine. Ovako tesko.

Samo dođite, za Vas smo pripremili poseban doček. A ak baš hoćete batina slobodno, pa samo recite...
IP sačuvana
social share
Bye, Shokre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.