Twice...a sta znace ta tri prsta...tko je to usvojio ja sam citao da to dolazi od Vuk Karadzica i da je on to podigao kao Hitlerovci i znaci kao Sieg pobjeda....cak ima i slika gdje se tako pozdravljaju ustase...
Twice...a sta znace ta tri prsta...tko je to usvojio ja sam citao da to dolazi od Vuk Karadzica i da je on to podigao kao Hitlerovci i znaci kao Sieg pobjeda....cak ima i slika gdje se tako pozdravljaju ustase...
S tri se prsta krsti moja desna ruka, uchio sam cirilicu Karadzica Vuka.
S tri se prsta krsti moja desna ruka, uchio sam cirilicu Karadzica Vuka.
Ne ne nije to od toga...a znas sta znace ta tri prsta...sveti otac,sin i duh kako ja znam a sklopljena tri prsta znace trojstvo koje pokazuje ka nebu a dlan je zemlja...tako nekako sam citao...
Ta tri prsta su nisu oduvijek bili simboli Srba nego tek proslog rata..
Ja se sa tobom ne svadjam nego polemishem, u svadji se obichno koriste psovke i uvrede. Bolje recheno polemishem sa tigerom a ti se trpash ne bi li skrenuo pazhnju na sebe, pa sam te shodno tome uputio tamo gde ti je mesto.