Provajderi blokiraju skidanje novih filmova. Retko koji film mozes da skines sa Lime-om. On ti je dobar uglavnom za muziku. Za filmove i igrice koristi neki torrent a prehodno odradi port forward ako imas telekom adsl. mada i najnovija verzja flashgeta odradjuje odlicno posao.
Ma ajde ne lupajte. Skinuo sam bar 100 filmova sa njim i sve novije produkcije od 2005 do 2007. I bas sam skinuo, uspesno, V For Vendetta, pre par dana. Postoji bre tema za LimeWire pa procitajte. Vec smo govorili o ovome.
A sto se tice torrent-a meni najbolje radi sa flashget-om.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2007, 02:23:41 od insideman »
Za skidanje filmova je potrebna malo bolja veza, moguce je skinuti naravno, ali vrlo cesto se desava da onaj od koga skidas film ode i treba ti po 5-10 dana za jedan film sto je smor, tako da torenti u tom slucaju predstavljaju znatno bolje resenje
Za skidanje filmova je potrebna malo bolja veza, moguce je skinuti naravno, ali vrlo cesto se desava da onaj od koga skidas film ode i treba ti po 5-10 dana za jedan film sto je smor, tako da torenti u tom slucaju predstavljaju znatno bolje resenje
Pa bre ko skida od jednog izvora i treba da ceka. Zato i postoje fajlovi sa vise izvora. Meni je nelogicno da skidam od jednog ako pored toga stoji fajl sa 100 izvora, ne znam tebi da li je ... ?
ma skida sve ...samo pitanje sta skines... sto se tice igara i programa je nepouzdan jer ljudi stavljaju sve i svasta...tako da ima dosta ispala i virusa ...
Brate ja nisam uspeo da skinem ni jedan film sem filma "300", a o igricama da i ne govorim... Sto se tice muzike, to skidam bez problema. Ja bih voleo da i ja skidam sve ali nece..
jbt.......kada vam izbace rezultate koji su iste velicine....znaci identicni u kb!!!samo ih selektujte kao junk...i nece se vise pojavljivatii!!!!SRECNO:)