Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:34:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u teskoj sam depresiji  (Pročitano 4650 puta)
26. Apr 2006, 19:56:22
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vec sam dugo u depresiji (skoro dve godine) i nikako ne mogu da se izvucem.Nista ne radim,mrzi me da ustanem iz kreveta,da ucim,da se druzim;jednostavno nemam ni snage ni volje bilo sta da uradim,a ponekad pomislim da vise nemam ni razloga da zivim.Stalno govorim sebi da ce me to odjednom proci,ali to nikako da se desi.Da li je neko imao slicno iskustvo i uspeo da se izvuce bez pomoci psihijatra? Ako jeste,stvarno bi mi dobro dosao neki savet,jer vise ne znam sta cu.

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
ako to tebi tra je toliko dugo, ne verujem, kako vec do sad nisi izasao/la, iz tog stanja sam-a, da ces to i sad uspeti.

a da odes kod psihijatra i nije tako strasno. I mislim zaista da ti je to trenutno ipak najpametnije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Zapamti:-Život imamo samo jedan,on je trenutak koji postoji samo ovdje i sada.I upravo zbog toga nemoj dopustiti prolaznim poteškoćama da te koče, bacaju u izolaciju il da ti se život učini bezvrijednim.Svaki dan je kreacija koja nudi toliko puno mogućnosti i na tebi je samo da razvučeš osmijeh na licu i pokreneš se! Vidjet ćeš da ti se toliko lijepih i nevjerojatnih stvari može desit samo ako se usudiš i kreneš naprijed.jednostavno kreni-kao da otvaraš novu knjigu.Toliko je mogućnosti i toliko prilika.Neka te ne plaše neuspijesi, padovi, razočarenja, jer svi  smo ih mi prošli ili prolazimo. Život nikad nije statičan i uvijek će biti uspona i padova,trenutaka kad smo na vrhuncu i osjećamo da nam sve polazi od ruke, i najsretnije smo biće na svijetu.Al opet postoje i oni ružni trenuci kad smo na dnu, povrijeđeni, usamljeni, razočarani, beznadni i pitamo se zašto nam se to događa.Jednostavno život se odvija u ciklusima, i nakon kiše uvijek dođe sunce, a uz to i duga.
Nemoj očajavat i nemoj bit malodušan/na jer nema razloga za to.Vjeruj mi, samo skupi hrabrosti, izbaci crne misli iz glave i naprijed !

Život je prekratak zato se čim prije baci na desert!,
 Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Vec sam dugo u depresiji (skoro dve godine) i nikako ne mogu da se izvucem.Nista ne radim,mrzi me da ustanem iz kreveta,da ucim,da se druzim;jednostavno nemam ni snage ni volje bilo sta da uradim,a ponekad pomislim da vise nemam ni razloga da zivim.Stalno govorim sebi da ce me to odjednom proci,ali to nikako da se desi.Da li je neko imao slicno iskustvo i uspeo da se izvuce bez pomoci psihijatra? Ako jeste,stvarno bi mi dobro dosao neki savet,jer vise ne znam sta cu.

Hvala.
mozemo mi pisati i piskarati..pitanje je hoces li ti ikada uopste i procitati ono sto napisemo...bez pomoci psihijatra..ja ne znam zasto to....zar je toliko strasno otici kod nekoga ko ce te definitivno saslusati i uspeti da pronadje uzrok tvoje depresije..depresija je bolest...nije samo ono sto mi imamo obicaj da kazemo ej pala sam u bedak..a bolest se leci...mozemo da se lazemo i savetujemo te da se nasmejes, sutra je novi dan, sve ce biti sjajno i basjno..ali eeeej to je zivot..to je tvoja buducnost..i godine koje prolaze u depresiji. Bez volje za zivotom.jedini moj savet je...Tj ima ih tri:

1. Ti znas odlicno koji je uzrok tvojoj depresiji.Ako imas snage otkloni ga sama.Stavi tacku an to i kreni dalje...
2. Otidji lekaru ako mislis da nemas dovoljno snage da stanes depreiji na put
3. nastavi da zivis u bedaku i odbijaj svaku mogucu pomoc...i kroz 2 godine ces se opet pitati mozes li otkloniti uzroke i posledice depresije bez pomoci lekara..samo sto ces biti za dve godine stariji/a Smile
Ja bih ti u svakom slucaju preporucila prve dve solucije..a ti kako hoces
srecno u svakom slucaju  Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung S8300
Hm,pa mogu ti ja reci svoje misljenje,ali najbitniji je uzrok tvoje depresije,tj problem koji imas ili sta ti se dogodilo da pocnes tako ziveti?Bila sam i ja u nekoj depresiji,ne tako dugo hvala Bogu.Mislim da je svako od nas bar jednom prosao kroz to.
Zapamti samo da je sve to u tebi,u tvojoj glavi,ne dozvoli sebi da upropascavas svoj zivot i gubis vreme,jer zivot je jako kratak,trebas iskoristiti sve sanse koje ti pruza.Jednom ces se pitati zasto nisi!
Volela bih da ti pomognem,ali samo ti mozes pomoci sebi.Takodje mislim da bi ipak trebalo da potrazis pomoc strucnog lica,nemoj se plasiti toga,jer ti je potrebno.Nista ne gubis,mozes samo dobiti.
Sve najbolje i srecno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia E71
     Devojčica je pomno pravila svoju kulu od peska kad je do nje došla vidno iznervirana majka i rekla: "Koliko puta da ti kažem, polazi! Propustila sam seriju zbog tebe. I zašto se toliko mučiš kada će talasi ionako da je sruše za pola sata?"
     "Znam, mama, radujem se tome."
     "Bože dete, sad mi tek nisi jasna. Zašto se raduješ, hajde objasni mi?"
     "Pa sutra ću morati da napravim novu kulu, a znaš i sama koliko je lepo praviti ih!"
     Žena je ćutala nekoliko trenutaka, a onda je spustila stvari na pesak i prišla devojčici.
     "Izgleda da sam zaboravila, hajde daj mi lopaticu pa da uživamo zajedno."
IP sačuvana
social share
"Willing is not enough, we must do." - Bruce Lee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pinkie ti je lepo odgovorila... a i ostali

ti si ta koja treba da voli sebe, i da uziva u sebi i svom zivotu
nema neresivih problema
puno toga upravo ti za sebe mozes da ucinis... pocni od necega, videces da je mnogo vece zadovoljstvo u cinjenju nego u sakrivanju...
i javi nam sta ima kod tebe

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Slucajno sam negde gledao neku emisiju o jednoj zeni koja je pala u depresiju nakon porodjaja, uzrok je bio gubitak nekog vitamina ili cega vec, i tako se to vuklo godinama, dok joj neki doca nije rekao da promeni ishranu i da vise jede ne znam sta, organizam je opet poceo da pravi taj "sastojak" to joj je diglo raspolozenje i sada je opet ona stara. Ne znam sta je uzrok tvoje depresije, al mozda ako bi pocela da jedes vise cokolade... Smile i cipi-cips...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

e da znas... kazu da nedostatak minerala, cinka pre svih, ima veze sa depresivnim raspolozenjma...
pa sad...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne,ne, ako to dugo traje kao sto kazes OBAVEZNO se obrati lekaru. Bez ustrucavanja Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:34:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.