2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret > Evropsko prvenstvo 2005.  (Pročitano 27222 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jarić razočaran trenerom i Savezom

Velika bura posle debakla naše reprezentacije na Evropskom šampionatu u Srbiji i Crnoj Gori još uvek se ne stišava. 10 dana posle utakmice protiv Francuske, Marko Jarić je dao intervju novinarki PA Sporta Sindi Garsiji-Benet, a koji je preneo zvanični sajt svetske košarkaške federacije FIBA.

"Trener Obradović je na onoj press-konferenciji uplašio mnogo mladih igrača. Niko ne želi da bude član neke ekipe, u kojoj posle poraza svi žele da vas ubiju, pa čak i vaš trener. Ja mogu da vam garantujem da su svi reprezentativci dobri momci, koji su igrali sa mnogo srca", rekao je Jarić.

"Naravno ne postoji nijedan tim gde se svi vole 100 posto i gde sve funkcioniše 100 posto. Čak je i reprezentacija Grčke koja je osvojila zlato imala problema. U prošlosti ovakve stvari nisu izlazile na površinu, jer su rezultati bili dobri. Mislim da trener Obradović nije govorio na pravi način - želeo je da se povuče iz krize, a da gurne igrače u ambis", tvrdi Jarić.

Plejmejker Minesote bio je član naše reprezentacije koja je osvojila zlatne medalje na Eurobasketu 2001. i Svetskom prvenstvu 2002. godine. On se nadao da bi nacionalni tim mogao ponovo do zlata na domaćem terenu.

"Moramo da razumemo jednu stvar. Mi igrači smo želeli da dođemo da igramo za naše ljude, a treneri su plaćeni da bi bili u reprezentaciji i da bi predvodili tim. Nas 15 igrača je dalo srce. Svi znaju da smo želeli da donesemo malo radosti našem narodu. Niko nije imao lični interes, jer su sve to bili igrači već materijalno i ugovorno obezbeđeni", kaže Jarić.

On takođe tvrdi da je i federacija izdala igrače.

"Malo sam frustriran sa njima, jer trebalo je da budu uz tim i da nas podrže, a ne jednog trenera koji je rekao da više nikada neće biti deo nacionalnog tima. Federaciji će trebati ovi igrači u narednim godinama. Niko nije ustao i zaštitio nas od ovih stvari", izjavio je Jarić.

Naša reprezentacija lošim plasmanom na šampionatu nije uspela direktno da izbori šansu da brani svetsku krunu. SCG mora da se nada specijalnoj pozivnici FIBA.

"Nadam se da će stići. Mislim da zaslužujemo da branimo titulu. Međutim nekoliko stvari mora da se promeni da bih ja ponovo počeo da razmišljam o nacionalnom timu. U ovom trenutku sam veoma ljut, ali videćemo šta će se događati", zaključuje Jarić

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Kakav god bio, Jaric je potreban reprezentaciji. Cini mi se da se ovaj put solidno zalagao i pored izlazenja i svih zezancija.

Sta mislite o Ivanovicu umesto Obradovica? Ja se ne razumem bas ali bih voleo da cujem sta vi mislite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Mislim, da budala ima u sobi dovoljno drskosti , da posle onakvih igara sebi da za pravo da nesto komentarise , jos + da izjavljuje kako ce da razmisli dal` ce da igra ponovo.....na banderu. Igrali su srcem....pa promase odlucujuce penale....
Sto se trenera tice , neka dodje bilo ko.....
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ivanovic, Tanjevic, Maljkovic.. nece bre niko da se jebe sa ovom reprezentacijom.. da dzabe gubi svako leto..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ivanovitj je rekao da bi vodio repku, ali nazalost on ima jak ugovor na 3 godine...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vlada Đurović ne veruje da će postati novi selektor SCG
Hoću ali mi ne daju!
Znam da svaki igrač želi da što duže ostane u diskoteci i što kasnije dođe na trening. Ja bih ih šamarao ako treba!

Od svih trenerskih imena s kojima se ovih dana licitira u smislu novog selektora naše košarkaške reprezentacije, samo dvojica kandidata su trenutno bez posla - Zoran-Moka Slavnić i Vlada Đurović. Naravno, izuzimajući Vlada Divca i Aleksandra-Sašu Đorđevića, koji su takođe "besposličari", ali nisu treneri!

Moka je svoje već rekao o preuzimanju reprezentacije, a o tome su pričali i neki drugi (javno ga preporučili Dražen Dalipagić i Ranko Žeravica). Za Đurovića, s druge strane, niko od zvučnijih imena naše košarke još nije lobirao. A, po njegovim rečima - i neće!

- Nema teoretske šanse da ja postanem novi selektor iz prostog razloga što nisam ni u kakvim forumima, klanovima, lobijima i sličnim grupacijama prisutnim u našoj košarci - kaže za Glas Vlada Đurović, bivši trener Šibenke, Crvene zvezde, Zadra, Panioniosa, Arisa, AEK-a, FMP-a, Vojvodine, Lijetuvosa, Panionisa itd, kao i nekadašnji selektor Belgije. - Zbog toga sam vrlo hendikepiran, ali protiv svoje prirode ne mogu i neću. Stoga su šanse da baš ja zamenim Obradovića 0,001 odsto.

Međutim, Đurović smatra da on ne bi bio loš izbor, navodeći neke od kvaliteta koje poseduje, a koji ga, po njegovom mišljenju, preporučuju za novog selektora plavih.

- Što se toga tiče, apsolutno sam ubeđen da bih mogao vrlo dobro da obavljam taj posao. Imam šmek, velike motivacione sposobnosti, što je jako bitna osobina za selektora, imam znanje, iskustvo, trenutno sam slobodan i živim u Beogradu. Sve što sam nabrojao niko ne može da mi ospori i ja sam toga savršeno svestan, ali ti kvaliteti jednostavno nisu najbitniji ljudima koji biraju selektore u ovoj državi.

Na pitanje šta bi on uradio da je bio na Obradovićevom mestu tokom priprema i Evropskog prvenstva, odnosno kako bi rešio problem loših odnosa između igrača, Đurović u svom stilu odgovara:
- Taj problem, u stvari, i nije neki problem. Gledam kako sada svi prave od toga neki veliki skandal, neko čudo neviđeno, a to je sasvim normalna stvar. Radio sam u sedam zemalja, i iz iskustva znam da svaki igrač želi da što duže ostane u diskoteci i što kasnije dođe na pripreme ili trening. Samo, to se lako da sprečiti. Jednostavno im ne dozvoliš. Ja bih ih šamarao ako treba! Uopšte mi to ne bi predstavljalo problem - kaže na kraju Vlada Đurović.
A. Jovanović

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ko će dobiti „vajld kard“ za SP 2006. godine

Plavi najbliži Japanu

Čelnici FIBA će 27. novembra u Rimu odlučiti koje će četiri reprezentacije dobiti specijalne pozivnice za učešće na Svetskom prvenstvu u Japanu. S druge strane Atlantika pozivu se nadaju Portoriko i Kanada, iz Azije na to pretenduje Južna Koreja. Hrvatski „Večernji list“ je na sledeći način objasnio koja bi od reprezentacija sa Starog kontinenta mogla da dobije vajld kard.

SCG

Dvostruki uzastopni i aktuelni svetski prvak. Ne treba zaboraviti lobističku moć počasnog predsednika FIBA Bore Stankovića. Imaju najviše NBA igrača i kandidati su za medalju.

Šanse da dobiju pozivnicu: 30 odsto
TURSKA

Uzdaju se u veličinu tržišta (70 miliona stanovnika), a i domaćini Svetskog prvenstva 2010. godine. Veliki košarkaški uvoznik.

Šanse da dobiju pozivnicu: 25 odsto
ITALIJA

Odluka o pozivnicama donosi se u Rimu, a Italijani su poznati kao sposobni lobisti. Veliko tržište (58 miliona), veliki uvoznik igrača. Azuri se nadaju da će u glavnom gradu Italije „izboriti“ vizu za Japan.

Šanse da dobiju pozivnicu: 25 odsto
RUSIJA

Rezultatski sledbenik velikog SSSR-a. U Japanu bi, uz Kiriljenka, Rusi mogli imati još tri NBA igrača, ne treba zanemariti potencijalno tržište od preko 150 miliona stanovnika.

Šanse da dobiju pozivnicu: 15 odsto
HRVATSKA

Prvi do šestorke koja ide na Svetsko prvenstvo zahvaljujući ostvarenom rezultatom na EP u SCG. Bolji u međusobnim duelima sa konkurentima za odlazak u Japan (savladali Tursku, Italiju i Rusiju).

Šansu da dobiju pozivnicu: 5 odsto

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ma ljudi biće bolje...
za nekih 10-tak godina.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ovo za selektora mi je zanimljivo. Prvo je u javnost pustena prica kako niko nece reprezentaciju, pa su cak poceli da spominju i strane trenere i slicno. Sada cujem da je Ivanovic pristao nacelno da vodi reprezentaciju i to bez razmisljanja, Djurovic isto hoce, a ako sam dobro razumeo iz ovog teksta isto je i sa Mokom SLavnicem. Dusko Ivanovic je crnogorac, koliko ja znam, tako da mislim da bi tu bilo problema kada se Crna GOra otcepi, jel bese u novembru, tako da on nije idealna licnost za taj posao iz tog razloga. Vlada Djurovic je po meni odlican trener, kao sto sam rece, slobodan je i zivi u Beogradu. Opet covek jeste tiranin, ali to ovakvim manekenima i treba. Na kraju ce stvarno sotati samo oni koji daju celo srce reprezentaciji, dok ce svi ostali da budu isamarani i oterani sa priprema, pa ce se tako ponovo stvoriti kult reprezentacije, a kada javnost krene da pljuje te koji su otpali, onda ce i njima postati krivo zato i za godinu dve ponovo ce svi sanjati da budu reprezentativci. Moka Slavnic je covek koji mnoog prica i koga svi mnogo hvale, cak i sam Djordjevic je rekao da mu je on kosarkaski otac i da nije bilo njega on ne bi bio to sto je postao. Opet covek deluje suvise konfliktna licnost i ne znam koliko bi on uspeo da zavede red, a siguran sam da bi se posvadjao sa svim zivim razmazenim zvezdama. Takodje ne znam bas kakvi su njegovi trenerski kvaliteti, posto koliko znam do sada je imao sansu u par, uglavnom manjih klubova, kod nas i u Grckoj da trenira i isto koliko znam, nije imao neke zapazene rezultate. Mislim da moramo sto pre da izaberemo selektora i pocnemo da se spremamo za Japan, jer ako mislimo da se i tamo ne obrukamo kao ovde, onda vec sada mora da se pocne sa stvaranjem novog tima, podvlacim tima, a ne grupe gradjana.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ljudi lepo kaže Stanković:
Da li je pametno ići na Svetsko prvenstvo u Japan i doživeti još jedan debakl
ili se lagano spremati za EP za dve godine i malo stati na noge.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.