2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret > Evropsko prvenstvo 2005.  (Pročitano 27173 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nece. Prvo, necemo proci, drugo, i ako prodjemo nece mi biti zao.... Zao mi je sto nisam otisao da gledam ove klince.. za matore.. boli me..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 596
Zastava Zemun
I ja mislim da necemo dogurati do finala...al' potajno se nadam da ce me prevariti taj osecaj, pa da slikam ljude sto skacu u fonatane Smile
IP sačuvana
social share
Neke stvari ste predugo drzali u sebi...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga... bice malo zajebano ako ti je prvi centar balerina... mislim ako uspeju, slavicu ih.. ali odnos prema reprezentaciji je razocaravajuci... alo bre pa ove klince skidali sa infuzije da igraju... da su malo stariji.. sve u a tim.. ovako.. jebiga.. deca su jos
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ne znam koji je razlog, ako je to uopste potvrdjeno, Rebracinog odustva, ali ne znam zasto vas to uopste cudi nakon onih legendarnih izjava prethodnih godina i to dok Zeljko Obradovic nije bio trener, kako nece da igra za reprezentaciju zato sto mora da se vozi svojom novom jahtom i slicnih bisera.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Potvrdjeno jeste, objavnjeno nije jer ga jos pokusavaju nagovoriti..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Željkova smotra za početak

„Hajde, sada jedna brza prozivka. Ovde da mi se poređate, od velikih do malih. Rebrača, Tomašević, Miličić, Krstić. Šta si ti Milojeviću? Mali ili veliki? Hajde, hajde, dolazi ovde. Sada oni stranački opredeljeni - Gurović. Pavlović i Bodiroga. Gde su ovi najniži, iz treće grupe - Popović, Tripković, Rakočević, Šćepanović i Avdalović? Jariću? Ah, da nije tu kao ni Radmanović“, na maštovit način tim menadžer Žarko Paspalj predstavio je košarkaše na koje selektor Obradović računa za EP 2005.

Svi igrači su mnogo pre 12 sati, za kada je bilo najavljeno okupljanje, sedeli u holu „Interkontinentala“ a poslednji je, tačno u minut do podne, ušao kapiten Dejan Bodiroga. Iz opravdanih razloga prozivku su propustili Marko Jarić i Vladimir Radmanović, dok se Predrag Drobnjak još ranije zahvalio selektoru na pozivu.

- Marko je već nekoliko dana u Los Anđelesu, a Vlada je tek otputovao za Ameriku. Računao sam da njih neće biti na početku priprema, kao ni Rebrače koji, takođe, danas ide za SAD. Sve je to normalno. Momci moraju da potpišu ugovore i prođu lekarske preglede kako bi se maksimalno posvetili reprezentaciji - rekao je Željko Obradović.
Kada ih očekujete?

- Što pre. Možda za dva ili tri dana. Stvarno, ne znam. Jarić ima komplikovan ugovor i on će, najverovatnije, ostati najduže. Računam da će svi biti u subotu na Kopaoniku.
Kakav je plan priprema?

- Dva puta dnevno treniraćemo u dvorani „Sport eko“, a na dvonedeljne visinske pripreme krećemo u subotu. Napravićemo testiranja da vidimo koliko su igrači spremni. Ne želim da se neko preforsira i povredi. Imamo dovoljno vremena do početka Evropskog prvenstva - dodao je Obradović.
Dejan Bodiroga se, kako i dolikuje kapitenu, pozdravio sa svim igračima.

- Vidim da su svi srećni što smo ponovo na okupu. Nadam se da ćemo srećni biti i 25. septembra, posle finala. Naš cilj je zlato, nema šta da se krije. Razmazili smo i sebe, i naš narod od 1995. sa tri zlata i jednom bronzom na EP. Međutim, ne smemo da se zavaravamo da će medalja sama stići jer igramo u našoj zemlji. Dosta kvalitetnih timova dolazi, a istakao bih na prvom mestu Špance, koji su u našoj grupi. Nema veze što su ostali bez Gasola - poručio je Bodiroga, koji nije želeo da potvrdi da li je EP i njegov oproštaj.
Na drugoj strani, oproštaj od plavog dresa najavio je Dejan Tomašević.

- Definitivno posle EP neću igrati za reprezentaciju. Vreme je za mlađe košarkaše. Zato želim da u „penziju“ krenem sa zlatom oko vrata. Mislim da ne tražim mnogo. Atmosfera u ekipi je sjajna, što je dobar početak - kratak je bio Tomašević.
Darko Miličić je nestrpljiv da počne sa radom.

- Ovo mi je treći put da sam na pripremama sa reprezentacijom. Nadam se, treća sreća. Moja ambicija je da uđem u prvih 12. Fizički sam spreman. Igrao sam Letnju NBA ligu, a treniram tri sata dnevno. Potpisao sam novi ugovor sa Detroitom, što je dobar znak. Znam da sam među najmlađima i da ću nositi vodu, ali u isto vreme verujem u sebe - samouveren je Miličić.
A. P.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I Novicki u Beogradu

Krilni košarkaš Dirk Novicki dobio je dozvolu od strane Dalas Meveriksa da nastupi za nemačku reprezentaciju na pripremnim utakmicama pred početak Evropskog šampionata.

Novicki je trenirao na svoju ruku, ali je vlasnik Mevsa Mark Kjuban ipak rekao da prva zvezda tima može da vežba i nastupa sa svojim nacionalnim timom, saopštila je Nemačka košarkaška federacija.

Osiguranje pokriva eventualnu povredu koja bi se dogodila u vreme Evropskog šampionata u Srbiji i Crnoj Gori od 16. do 25. septembra.

Nemačka je domaćin turnira četiri nacije na kome će učestvovati još i Grčka, Gruzija i Belorusija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ovo je manje-vise losa vest za nas.

Novicki je sjajan primer kako se voli reprezentacija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Srbija i Crna Gora – Hrvatska 74:71
(19:19, 23:23, 12:16, 20:13)

Najbolji košarkaši Srbije i Crne Gore pobedom su započeli seriju pripremnih utakmica pred Evropsko prvenstvo. „Plavi“ su u prvom kolu „Promonte Super Kupa“, pred više od 4.000 gledalaca u dvorani „Morača“ u Podgorici, savladali Hrvatsku sa 74:71.

U prvoj proveri izabranika Željka Obradovića najbolji utisak su ostavili Krstić, koji je sa 16 poena bio i najefikasniji igrač našeg tima, Rakočević sa 12 poena, te Bodiroga sa 11 poena koliko je postigao i Milojević, uz 8 skokova. Najbolji u redovima Hrvatske bio je Giriček sa 20 poena.

„Plavi“ u petak igraju protiv Slovenije, koja je danas poražena od LItvanije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Srbija i Crna Gora – Slovenija 74:66
(19:14, 15:15, 19:18, 21:19)

Košarkaši Srbije i Crne Gore su zabeležili i drugu pobedu na turniru u Podgorici. Posle Hrvatske, savladana je i Slovenija, ali je očigledno da su u radionici Željka Obradovića radovi u toku.

„Plavi“ su protiv Slovenaca pružili za nijansu bolju partiju, vodili su gotovo celim tokom utakmice, ali je u njihovoj igri ponovo bilo dosta „crnih minuta“.

Željko Rebrača je propustio i ovu utakmicu, dok su svi ostali igrači koji se nalaze u Pogorici podelili minutažu. Najefikasnij su bili Radmanović sa 12 i Pavlović sa 11 poena, dok je u slovenačkoj reprezentaciji prednjačio centarski tandem. Primož Brezec je postigao 16 poena, a Raša Nesterović poen manje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.333 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.