Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izrešetao sinove i ženu pa se obesio  (Pročitano 349 puta)
07. Okt 2005, 11:49:55
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Krvavi pir u Loznacu kod Aleksinca

Izrešetao sinove i ženu pa se obesio

ALEKSINAC - Milisav Stefanović (58) iz sela Loznac kod Alelsinca 5. oktobra ujutru je pucajući iz pištolja ranio suprugu Radmilu (58) i sinove Miodraga (36) i Zorana, a zatim se obesio u garaži. Radmila i Miodrag teško su ranjeni i u životnoj su opasnosti, dok je Zoran prošao sa dve lakše prostrelne rane.

- Godinama nam već preti da će nas pobiti: prvo mene pa brata a na kraju majku pošto bude videla kako umiremo. U sredu je to i pokušao da ostvari. Tragedija je mogla da se spreči da je aleksinačka policija radila svoj posao valjano, da su mu pre 15 dana, nakon naše prijave, oduzeli pištolj - priča za „Blic“ Zoran Stefanović (34) iz sela Loznac, dan nakon krvavog pira njegovog oca.

- Oduvek je bio na svoju ruku. Radio je šta je hteo. Ceo život je bio bahat. Još kao deca smo gledali kako nam maltretira majku. U poslednjih nekoliko godina postao je nepodnošljiv. Javno nam je pretio da će da nas pobije. Godišnje smo po dva-tri puta prijavljivali policiji da nam ozbiljno preti. Brat i ja ga se nismo plašili i majku smo štitili od njega. Poslednji put smo SUP-u prijavili pretnje pre 15 dana kada smo saznali da ima pištolj koji je nabavio na crno. Došli su, popričali sa njim, kao i više puta ranije, i otišli. Nisu mu oduzeli pištolj jer nisu napravili ni pretres - priča Zoran koji je na svoj zahtev juče izašao iz aleksinačke bolnice gde su mu zbrinute povrede na ruci i kuku.

On kaže da je čuvao stoku kada ga je brat pozvao da dođe kući, jer je ponovo izbila svađa.

- Otac se ljutio zbog nekog pokidanog konopca. Pitao sam ga u čemu je problem. Iz pojasa je izvadio pištolj i repetirao ga. Nisam mislio da će stvarno da puca. Prvi hitac me je pogodio u ruku. Zastao je tri-četiri sekunde kao da se predomišlja, a onda je nastavio da puca. Iako ranjen, počeo sam da bežim po dvorištu. On je pokušao da uđe u kuću gde su bili majka i brat. Vrata su bila zaključana. Uzeo je sekiru i razvalio ih. Ne znam na koga je prvo pucao. Video sam samo brata kako skače sa terase na spratu. Sigurno se povredio pri padu. Otac je prišao do ivice terase, dva puta pucao u njega i pogodio ga - kazuje Zoran.

Majku su našli na terasi. I ona je pokušala da se spasi skokom, ali je već bila ranjena. Tu je ostala da sedi jer je počela da je izdaje snaga. Milisav je zatim pustio u kuću jednog komšiju koji ga je pitao da li može da ukaže pomoć njegovoj ženi, a onda je sišao u garažu i obesio se o gredu. Kako saznajemo, kraj njegovog beživotnog tela policija je pronašla i pištolj iz koga je pucao i u čijoj cevi je ostao zaglavljen metak.

- Zar je ovo moralo da se desi? Zar nisu mogli da mu oduzmu pištolj? Juče u bolnici policija je bratu i meni sa ruku uzela parafinske rukavice, kao da smo kriminalci. Imao sam u kući novac od prodaje teleta koji je policija odnela sa sobom. Kada su mi kasnije vratili pare, nedostajalo je 200 evra i 100 dolara od onog iznosa koji je bio napisan na koverti. Razmišljam da podnesem prijavu i tužbu, ali ne zbog novca, nego neažurnosti - priča Zoran.

U juče izdatom saopštenju policije navodi se da je Milisav posedovao pištolj bez odobrenja. Teško povređeni Miodrag i Radmila hospitalizovani su u niškoj bolnici zbog prostrelnih rana u gornjem delu tela i, kako saopštava policija, životno su ugroženi.

Izvor: Blic \ Branko Janačković
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Bolje da je uradio obrnuto, tj. da se prvo obesio!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
apsolutno se slazem sa tobom... u nekim slucajevima samoubistvo je opravdano..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Uvek volim da citiram staru majavelističku frazu - Bolje on jedan nego mi svi!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.