Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srebrenici obeležena 11. godišnjica masakra  (Pročitano 6980 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Mi smo osudili ubice medju nama, oni ubice Srba velicaju. Dok god oni ne budu se izvinili za zlocine nad Srbima i dok god ne budu odbacili od sebe zlocince poput Nasera Orica od mene nikad nece dobiti sazaljenje kao nacija. Porodicama koje su izgubile svoje najmilije u Srebrenice izrazavam iskreno saucesce, ali da mi neko nabacuje krivicu i da mi kenja kako smo genocidna nacija, bojim se da mogu da izazovu i drugacije reakcije.

Kako ste to osudile,a gdje je onda Mladic i Karadzic ili je po tvome dovoljno reci pojela maca i eto...koliko ja znam bosnjaci su sve izrucili i one malkice sto su imali...a i hrvati,jedino sestorica zlocinaca su ostali jos od strane Srbije..a evo vidis ZvevdasBG sta ti ocekujes od svojih susjeda kada ni sami Tadic ili Kostunica nisu danas dali pocast poginulim Srbima sto je stvarno sramota....

A dobro nemoze se cjela nacija optuzivati, ali mozeli se onda cjela nacija reci da je ustaska ili da su svi njemci i hrvati bili fasisti....tako se i nemoze reci da su svi Srbi zlocinacki narod...ali za rat koji je bio mora netko odgovarati!
Decko, pogledaj sastav Haga pa ces videti koga je tamo najvise. Maltene ceo nas bivsi politicki i vojni vrh! Koliko je vasih? Bio Oric, dobio kaznu nizu od prosecnog dzeparosha iz autobusa i ajd zdravo! Ko je nase ubijao po Bosni? Marsovci? U Beogradu u centru grada protestvuju protiv Ratka Mladica i Radovana Karadzica dok vas politicki vrh docekuje Nasera Orica kao heroja! Sta imamo dalje da pricamo?
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 20:26:53 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
nase grehe, ko je ubijao neka mu se sudi, a ostatak srpskog naroda nema sta da oprasta ili ispasta, mada se to desava
Upravo tako Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 23:52:23 od Dahija »
IP sačuvana
social share
Moj dom je BIH,ja dizem zastavu do neba !!!!!

i da,da...do haosa i rasula sve vas vodi Baba Jula Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49771
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Bosnjaci navode da je trecina svih zlocina pocinjenih u BiH, upravo u Srebrenici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a gdje si to cuo ?
IP sačuvana
social share
Moj dom je BIH,ja dizem zastavu do neba !!!!!

i da,da...do haosa i rasula sve vas vodi Baba Jula Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Zanimljiva informacija.... ostali su sigurno padali sami... verovatno od udara groma...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
E vise i ta Srebrenica. Mogu samo da kazem da je tih dana bezprekorno izvedena akcija Vojske Republike Srpske za zauzimanje Srebrenice, a te brojke za zrtve sto spominju su smijesne. Muslimani su dovozili svoje mrtve iz citave BiH u Srebrenicu tako da je realan broj mozda maksimalno negdje oko 2000-3000 hiljada. Na spiskovima se ponovljaju ista imena i prezimena po 5-10 puta pa to je  Smile . Pa u citavoj BiH to ne mozete izvesti a kamoli u jednoj maloj Srebrenici. A taj dan zalosti cijeloj BiH je  Smile, koji je to Srbin zalio muslimane.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zar je toliko bitno da li je ubijeno 1000, 2000 ili 8000 hiljada ljudi u Srebrenici? Mozete li vi da zamislite kolike su to brojke, i kako to neko moze da nazove "oslobadjanje" Srebrenice.

Ti ljudi su ubijeni u ime neke ideologije, "Veliko-Srpske"; ili "Srbija do Tokija"; ili neke trece.Zar nije i sam Ratko Mladic rekao da ce se sad osvetiti Turcima za boj na Kosovu?!

Jednostavno, ja sebe ne vidim u toj politici i ideologiji, koja moze da opravda ovakav zlocin.Zbog toga je vazno da svi koji su i najmanje ucestvavali u ovom masakru moraju da odgovaraju, da se ne bi o Srbima pricalo kao o genocidnom narodu.

A da, a sto se tice drugih zlocinaca, i zlocinima nad Srbima, ja mislim da to nije nas problem...
Ako muslimani slave oslobadjanje Nasera Orica, ili nekog drugog, to onda govori vise o njima samima, i to ce im se kad-tad obiti o glavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
Najsmejšniji mi je bio tzv. strani stručnjak za napaćene narode neki Holanđanin čije sam ime istog dana zaboravio , a gledao sam ga na Alijinoj BHT1, on kaže najveći zločini u Evropi po njemu su bili nad Jermenima, Jevrejima i Bošnjacima i tek mi je onda bilo jasno, da su se Holanđani počeli ulizivati Bošnjacima da ne bi majke Srebrenice kao što su najavile počele tražiti multimilionersku odštetu od Holandije i UN!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima i toga sigurno...

Sto se tice toga koji je najveci zlocin u Evropi, nije daleko od istine.

Sto se Jermena tice, njih su Turci pocistili iz Turske pocetkom 20. veka.Ako neko misli da Jermeni poticu, i da su uvek ziveli u Jermeniji- vara se.Njihova postojbina je Turska, a sada ih tamo prakticno nema.

Sta su Jevreji prosli za vreme Drugog svetskog rata opste je poznato...

Sto se tice Muslimana, oni su za vreme gradjanskog rata u Bosni imali objektivno najvise zrtava, tako su oni sa te strane najvece zrtve.Sa druge strane zrtve mogu da budu i po tome sto su dobili drzavu, u kojoj su samo jedan od tri ravnopravna naroda, i u kojoj dva od tri naroda intimno ne oseca tu drzavu kao svoju.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.355 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.