Mi smo osudili ubice medju nama, oni ubice Srba velicaju. Dok god oni ne budu se izvinili za zlocine nad Srbima i dok god ne budu odbacili od sebe zlocince poput Nasera Orica od mene nikad nece dobiti sazaljenje kao nacija. Porodicama koje su izgubile svoje najmilije u Srebrenice izrazavam iskreno saucesce, ali da mi neko nabacuje krivicu i da mi kenja kako smo genocidna nacija, bojim se da mogu da izazovu i drugacije reakcije.
Kako ste to osudile,a gdje je onda Mladic i Karadzic ili je po tvome dovoljno reci pojela maca i eto...koliko ja znam bosnjaci su sve izrucili i one malkice sto su imali...a i hrvati,jedino sestorica zlocinaca su ostali jos od strane Srbije..a evo vidis ZvevdasBG sta ti ocekujes od svojih susjeda kada ni sami Tadic ili Kostunica nisu danas dali pocast poginulim Srbima sto je stvarno sramota....
A dobro nemoze se cjela nacija optuzivati, ali mozeli se onda cjela nacija reci da je ustaska ili da su svi njemci i hrvati bili fasisti....tako se i nemoze reci da su svi Srbi zlocinacki narod...ali za rat koji je bio mora netko odgovarati!
Decko, pogledaj sastav Haga pa ces videti koga je tamo najvise. Maltene ceo nas bivsi politicki i vojni vrh! Koliko je vasih? Bio Oric, dobio kaznu nizu od prosecnog dzeparosha iz autobusa i ajd zdravo! Ko je nase ubijao po Bosni? Marsovci? U Beogradu u centru grada protestvuju protiv Ratka Mladica i Radovana Karadzica dok vas politicki vrh docekuje Nasera Orica kao heroja! Sta imamo dalje da pricamo?
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 20:26:53 od ZvezdasBG »
E vise i ta Srebrenica. Mogu samo da kazem da je tih dana bezprekorno izvedena akcija Vojske Republike Srpske za zauzimanje Srebrenice, a te brojke za zrtve sto spominju su smijesne. Muslimani su dovozili svoje mrtve iz citave BiH u Srebrenicu tako da je realan broj mozda maksimalno negdje oko 2000-3000 hiljada. Na spiskovima se ponovljaju ista imena i prezimena po 5-10 puta pa to je . Pa u citavoj BiH to ne mozete izvesti a kamoli u jednoj maloj Srebrenici. A taj dan zalosti cijeloj BiH je , koji je to Srbin zalio muslimane.
Zar je toliko bitno da li je ubijeno 1000, 2000 ili 8000 hiljada ljudi u Srebrenici? Mozete li vi da zamislite kolike su to brojke, i kako to neko moze da nazove "oslobadjanje" Srebrenice.
Ti ljudi su ubijeni u ime neke ideologije, "Veliko-Srpske"; ili "Srbija do Tokija"; ili neke trece.Zar nije i sam Ratko Mladic rekao da ce se sad osvetiti Turcima za boj na Kosovu?!
Jednostavno, ja sebe ne vidim u toj politici i ideologiji, koja moze da opravda ovakav zlocin.Zbog toga je vazno da svi koji su i najmanje ucestvavali u ovom masakru moraju da odgovaraju, da se ne bi o Srbima pricalo kao o genocidnom narodu.
A da, a sto se tice drugih zlocinaca, i zlocinima nad Srbima, ja mislim da to nije nas problem... Ako muslimani slave oslobadjanje Nasera Orica, ili nekog drugog, to onda govori vise o njima samima, i to ce im se kad-tad obiti o glavu.
Najsmejšniji mi je bio tzv. strani stručnjak za napaćene narode neki Holanđanin čije sam ime istog dana zaboravio , a gledao sam ga na Alijinoj BHT1, on kaže najveći zločini u Evropi po njemu su bili nad Jermenima, Jevrejima i Bošnjacima i tek mi je onda bilo jasno, da su se Holanđani počeli ulizivati Bošnjacima da ne bi majke Srebrenice kao što su najavile počele tražiti multimilionersku odštetu od Holandije i UN!
Sto se tice toga koji je najveci zlocin u Evropi, nije daleko od istine.
Sto se Jermena tice, njih su Turci pocistili iz Turske pocetkom 20. veka.Ako neko misli da Jermeni poticu, i da su uvek ziveli u Jermeniji- vara se.Njihova postojbina je Turska, a sada ih tamo prakticno nema.
Sta su Jevreji prosli za vreme Drugog svetskog rata opste je poznato...
Sto se tice Muslimana, oni su za vreme gradjanskog rata u Bosni imali objektivno najvise zrtava, tako su oni sa te strane najvece zrtve.Sa druge strane zrtve mogu da budu i po tome sto su dobili drzavu, u kojoj su samo jedan od tri ravnopravna naroda, i u kojoj dva od tri naroda intimno ne oseca tu drzavu kao svoju.