Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 21:17:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji sve skuplje nego u Nemačkoj  (Pročitano 8420 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia E
pa reko sam ti .... jebem li ga odakle mi Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Нађе се... Smile

Шалу на страну, стварно нас монополисти ту зајебавају. Неприхватљиво је да Срби који имају мала примања морају да троше више пара од Немаца...
Проблем је у великим маржама које знају да буду и по 200-300 %.

Посао је државе да нас од тога заштити...

Али не, Срби ће се увек бавити опредељивањем и међусобним нападањем између Дс-а, ДСС-а, СРС-а, ЛДП-а...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Посао је државе да нас од тога заштити...

Drzava u kojoj su ministri Milosavljevic, Bubalo, Djilas, Dinkic... te nikada nece zastiti od Miskovica Wink
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Citat
U svakom slucaju ja se cudim ljudima tu kako prezivljavaju sa tako malo place a takvim troskovima..

Ne, to je umetnost... tajna vestina koju mogu da savladaju samo snalazljivi... Smiley

A daj mi reci,koliko mladih ljudi u Bg naprimjer zive sa cimerima u jednom stanu i koliko od njih imaju sam svoj stan i zive sami u njemu... koliko ja cujem dosta njih nemogu da zive sami u svom stanu,nego dijele stanove sa priajteljicama ili drugovima..

Kao i uostatku sveta....
U kom ti to paralelnom svetu zivis u kome studenti mogu da si priuste stan samo za sebe...
Ah...da... gastarbajterskom...  Smile

E, sad... to sto ti ne mozes da ukapiras da je Srbija zemlja u tranziciji, da stvari polako dolaze na svoje mesto.... da se kod nas na srecu potrosacki krediti kontrolisu kako ne bi zapali u duznicku krizu... kako se tek otvaramo ka Evropi... e, to je jbg. samo tvoj problem...
I bez citiranja podataka iz Wikipedije i novina... to su strucni tekstovi... treba i razumeti sta znaci sta... a nesto mi se ne cini da si ti ekonomski ekspert  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 13:58:16 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Radna grupa prati cene

Beograd -- Vlada Srbije odlučila da formira Radnu grupe za sagledavanje načina formiranja i visine cena osnovnih životnih namirnica.

Kako je objavljeno u Službenom glasniku, Radna grupa dužna je da nadležnom Vladinom odboru dostavlja izveštaj o radu na 60 dana, a Vladi najmanje na 90 dana. Radna grupa obrazuje se na šest meseci od dana stupanja na snagu odluke Vlade o formiranju.

Zadaci Radne grupe biće da analizira tržište maloprodaje u cilju sagledavanja stanja maloprodajnih cena, marže i rabata, uzimajući u obzir namirnice koje čine minimalnu potrošačku korpu, radi uporedne analize cena životnih namirnica u regionu i da predlaže odgovarajuće mere, a stručnu i administrativno-tehničku podršku pružaće joj Ministarstvo trgovine i usluga.

Za predsednika Radne grupe imenovan je pomoćnik ministra trgovine i usluga Dragan Penezić, za njegovog zamenika šef Odseka za privredu i finansije u Kabinetu potpredsednika Vlade Srbije Goran Radosavljević. Članovi su državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Ljubiša Dimitrijević, mlađi savetnik u Sektoru za ekonomiju i javna preduzeća pri Ministarstvu finansija Radovan Medić i zamenik direktora Zavoda za statistiku Miladin Kovačević.

Izvor: B92

Ova radna grupa mi isuvise lici na onaj slucaj kada je Milosavljeviceva zena "istrazila" da Delta ucestvuje sa 11% na beogradskom maloprodajnom trzistu, a ne sa 50%.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
anea nemoj da padas u vatru  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Ne padam... Smile

Ne volim "eksperte amatere"  i provokatore...
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 15:20:25 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Svojevremeno je bilo dobro kada u studentskom domu sobu dele dvojica  neprijavljen cimer.
I nikom nije smetalo.
A to je bilo  za vreem velike SFRJ i u Beogradu. Zagrebu, Sarajevu,....
I sada se pojavljuje teza da treba da iamo standard da student ima svoj stan.
Ovo je utopija ali ne zanm koliko  % studentata i u visokorazvijenim zemljama ima svoj stan samostalno za vreme studija a kojiko njih placa stanarine po 2-3 studenta u stanu  ?
Koja je bre ovo nebuloza sto je isprica covjece sa zapada ?

Glupost velika.
Pa i davnih osamdesetih kada je Bog isao po zemlji Srbiji i kada sam studirao nista nije falilo kada nas trojica delimo stan. A sada bi neko svoj stan za studenta.
ne verujem da to moze sebi da [prisuti ni 0.5 % stanovnistva Srbije ?!?!?!?!

A kako se snalazimo.
To kada bi prodali kao originalni Srpski brend i licencu pa mi bi-vecina stanovnika Srbije - bili najveci bogatasi na svetu.
radis za 300 evra a trosis najmanje 400 i opet se zivi.
Platite za licencu gospodo sa zapada pa da i mi malo uzivamo na nelogicnostima zivota a vi da pokusate da ne dizete kredite i kola na lizing, stavljate imovinu pod hipoteku zarad boljeg i lagodnijeg zivota.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ja sam zaista zadovoljan cenama u odnosu na ono sto je bilo.

ali, ne moze se preko noci od 2 pudinga za platu da se predje u normalan zivot sa nekim luxuzom.

sad ne mogu a da se ne setim teodore pametnice nam, kada je pricala kako cela EU dolazi kod nas da kupuje sapune, kreme i sl Smile
zena je carica i ima muda
Smile

samo, realnost je alcice drugacija...monopol nas jede a neki ni ne planiraju da se ukinu.
da nema tranzicije, napretka ka EU nikada se ne bi ni ukinuli.
ali narod bi bio sit nacionalzima i vecite 'borbe' protiv svih na svetu pa bi na glad zaboravio....
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Drzava u kojoj su ministri Milosavljevic, Bubalo, Djilas, Dinkic... te nikada nece zastiti od Miskovica

Ја под "држава" сматрам цео апарат који је чини а не говеда на врху власти који се смењују из мандата у мандат...
Није мени све у локал-политичком контексту као теби...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 21:17:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.