Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kondomi za dvanaestogodišnjake na prodaji u Švajcarskoj  (Pročitano 1063 puta)
04. Mar 2010, 14:42:49
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Kondomi za dvanaestogodišnjake na prodaji u Švajcarskoj
B.Tasić/Blic online | 04. 03. 2010. - 12:48h | Foto: Reuters-Ilustracija | Komentara: 17

U Švajcarskoj su u prodaju pušteni veoma mali kondomi za dvanaestogodišnje dečake, prenosi "Telegraf".

Na ovaj korak vlada ove države se odlučila nakon poražavajućih rezultata istraživanja, koja su pokazala da deca ovog uzrasta ne koriste nikakvu zaštitu tokom seksualnih odnosa.
Istraživanje je sprovela federalna komisija za zdravlje dece i mladih u kome je učestvovalo 1.480 dece, uzrasta od 12 do 14 godina. Njih 90 odsto je, ovom prilikom, izjavilo da ima redovne seksualne odnose.
Nakon puštanja u prodaju, predstavnici kompanije "Lamprešt", vodećeg proizvođača kondoma u Švajcarskoj, rekli su da za sada ove kondome prave samo u ovoj državi, ali da planiraju da ih plasiraju i na tržište Velike Britanje, s obzirom da je tu najveći procenat neželjenih trudnoća kod tinejdžerki.
"Rezultati studije su nas potpuno šokirali, ali nešto je moralo da se preduzme. Dečaci ovog uzrasta nemaju nikakvo seksualno obrazovanje, niti razmišljaju o neželjenoj trudnoći", rekla je Nensi Bodmer, vođa istraživanja.
Obim standardnog kondoma iznosi 5,2 santimetra, a kod dečjih ima prečnik od 4,5. Oba su duga 19 santimetara, naveo je "Telegraf". Cena pakovanja od šest komada je 7,60 švajcarskih franaka (oko pet evra).

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ja sam se sa 12 godina još uvek peo po drvecu, maltretirao komšije, pravio zmajeve, bacao petarde, zapisivao fatalite u svesci... Što se devojčica tiče, bila je jedna u tom periodu, ali sve se svodilo na držanje za ruke, i poneki poljubac.

Ovu današnju dečurliju žalim.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Jao, boze... 12 godina? Ja tad nisam znala ni sta je kondom, a kamoli za sta se koristi....  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple Iphone 3g
Ja sam se sa 12 godina još uvek peo po drvecu, maltretirao komšije, pravio zmajeve, bacao petarde, zapisivao fatalite u svesci... Što se devojčica tiče, bila je jedna u tom periodu, ali sve se svodilo na držanje za ruke, i poneki poljubac.

Ovu današnju dečurliju žalim.
bar ima dece od 12 godina normalnih(mislim na sebe)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Njih 90 odsto je, ovom prilikom, izjavilo da ima redovne seksualne odnose.

Ma daj... qrche se... to rekli samo da bi ispali face...  Smile (bar se nadam  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
 Smile
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Detinjstvo polako odumire  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 
A ja mislio da niko nemoze da prevazidje Amere po broju trudne decurlije, ali bas sa 12 to je preterano, nemaju ni zenski a ni muski sta sa 12 da pokazu..Ovo kako je krenulo, nebi me cudilo da se veza izmedju muskarca i zene svede samo na sex i da to bude jedini razlog za vezu ili brak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ovo kako je krenulo, nebi me cudilo da se veza izmedju muskarca i zene svede samo na sex i da to bude jedini razlog za vezu ili brak  Smile

Zasto mislis da vec nije?  Smile

Lepo je to sto svi traze prosecne a pristojne osobe (ako su jos i lepe pun pogodak)... jer mozda je bitno samo da osoba bude voljena i postovana... Naravno, ovakva osoba moze biti samo neciji prijatelj...

Ukoliko nema sekusualne privlacnosti - nema ni ozbiljnije veze a kamoli braka...
Zasto?

Zato sto je covekov primarni cilj - reprodukcija... i ukoliko ne bude mogao da vidi sebe sa potencijalnim buducim partnerom u krevetu - it's not gonna happend... (nema nista od toga... prim. prev.)

Nije naucno dokazano misljenje, to stoji, ali je ipak misljenje koje donekle ima svoju logiku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.