Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upitnik Evropske unije - kako bi vi odgovorili na pitanja?  (Pročitano 7138 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
a @kliki najpametniji-otvori lepo temu podsmevanja,dobaci za stolom s vremena na vreme,da malo pojaca,izignorise sve upuceno njemu,posvadja ljude oko najglupljih stvari,i onda lepo ispari i cereka se iz fotelje...  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 18:45:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ovako, evo obecavam ovo mi je poslednji post na ovoj temi.

Tema je o odgovoru na pitanje evropske unije koje ce nam vrlo verovatno biti postavljeno. Postavljac teme je provokator koji je to pitanje postavio da bi provocirao vas 10-tak 'popusicu rusima kurac' likova koji ste se nakotili ovde. Postavljac teme je takodje poznat kao neko ko ce to isto da radi samo amerikancima. Dakle smisao ove teme je da on vas napadne i onda vi dodjete i serete 10 dana o tome a on samo posalje po jednu poruku na svakih par sati da vas drzi u neizvesnosti. Znaci nista posebno za ovaj forum u poslednje vreme cak ocekivano, fora je sto je pre bilo mnogo ljudi koji su trezvenije razmisljali pa se 'popusicu rusima kurac' likovi nisu previse eksponirali a Klitoris koji to radi amerikancima se eksponirao ali on je jedan specifican slucaj za Lazu Lazarevic.

Dosao sam na temu i zatekao standardnu sliku u kojoj vi pricate o nekim stvarima koje apsolutno nemaju nikakve veze sa temom i ponavljate ih po stoti put u poslednjiih deset dana od kada pratim. Pokusao sam ozbiljno da pristupim temi i da objasnim klitorisu da ima nacin da se odgovori na ta pitanja a da se ne uvredi nasa nacija sto njega naravno neinteresuje ali moje je da kazem kako mislim da bi trebalo. U neku ruku sam uspeo da mu objasnim da bi odgovor na pitanje mogao da bude sasvim prihvatljiv za nas Srbe ako bi ga pisao neki normalan covek koji nije LDP ovac ili vadikav. Tu ste se vi nasli uvredjenim sto ja ne bih stavio u taj odgovor da oni svi trebaju da odgovaraju za zlocine nad Srbima i da su oni ubice i da smo mi mangasi koji cemo njima da drzimo predavanja sta i kako treba da rade, ipak smo mi najveca i najmocnija ekonomska sila ovoga sveta a ne oni i mi smo ti koji postavljaju pravila!

Ja sam na to izneo cinjenicu da je vecina Srba u nasoj drzavi za clanstvo u evropskoj uniji i da mi treba da odgovorimo na pitanje sto kvalitetnije da bi se priblizili ulasku u istu uniju a ne da pisemo nesto sto nas nisu pitali. E onda sam napadnut da to nije istina, da se i onako nista ne moze popraviti, da je sve lose, da ne moze nista da se promeni, da ce nas ta evropska unija progutati cak i ako mi necemo da udjemo u nju.... ali i pored cinjenice koju je @hkj izneo da ce nas eu progutati nebitno na koji nacin on i dalje tvrdi da mi ne treba da udjemo u eu i da mi treba da joj se konfrontiramo.

Na kraju mi je receno da sam glup i da ce on da mi nacrta sta i kako. Ne volim sto sam postavio sebe u poziciju evropejca posto to nikad nisam bio niti cu ikad biti, moj interes je da meni i mom narodu bude bolje. Mozemo da zadrzimo dostojanstvo i da napredujemo i idemo napred a mozemo da se busamo u grudi pa na svakih 20 godina da nas istrebe po malo. A vi nastavite da pusti rusima kurac isto kao sto klitoris pusi amerikancima.

cao zdravo
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
asta bannana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
E nek nam je rekao .....  Smile

Bas smo se ,, nakotili ,, ...  Smile ... Zasto , zaboga ?
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ја никако не могу упркос великим напорима да схватим суштину зашто одређене стране у сукобу
заступају ове или оне ставове.

Разумијем када неко заступа привлачење Русији само из разлога што нас руси нису никада окупирали,
таманили или расељавали.Ту не видим економску страну да будем искрен али став као што је да
је Русија довољно војно јака да јој се прикључимо оправдавам због већ речене чињенице а везано за
агресивност Русије према Србији,а богами и према Републици Српској која је за мене Србија.

Све што појединци као предност прикључењу ЕУ и НАТО пакту пласирају не видим као искрен говор
јер није искрено очекивати од некога да нам помаже у тренутку када нам отима.Курчење неће Србију
одвести нигдје али ће политика у којој су ЕУ приоритет од Србије створити НАТО чланицу коју ће и
ЕУ и НАТО претворити у улицу "црвених фењера".
Ако неко мисли да ЕУ и НАТО није исто опасно се зајебао.Они не само да су једно већ су заједно
тренутно највећи крвници које српски народ има.Није паметно размишљати на начин када уђемо они
ће нас заволити.Они нас тамане од 1914 и неће стати док год не изврше ону поруку кретенског
НАТО војника што је написа на ракети:Желите ли још бити срби?

Србија своју сигурност може и смије базирати искључиво према онима који нам нису учинили ништа
нажао,а сада се нуде као једна од варијанти која би могла Србију територијално стабилизовати.

Под ЕУ и увођењем "њихових" система вриједности срби ће нестати за 20 година и постаће
само грађани који имају право на своју државу као и абориџини.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Tema je o odgovoru na pitanje evropske unije koje ce nam vrlo verovatno biti postavljeno. Postavljac teme je provokator koji je to pitanje postavio da bi provocirao vas 10-tak 'popusicu rusima kurac' likova koji ste se nakotili ovde. Postavljac teme je takodje poznat kao neko ko ce to isto da radi samo amerikancima. Dakle smisao ove teme je da on vas napadne i onda vi dodjete i serete 10 dana o tome a on samo posalje po jednu poruku na svakih par sati da vas drzi u neizvesnosti. Znaci nista posebno za ovaj forum u poslednje vreme cak ocekivano, fora je sto je pre bilo mnogo ljudi koji su trezvenije razmisljali pa se 'popusicu rusima kurac' likovi nisu previse eksponirali a Klitoris koji to radi amerikancima se eksponirao ali on je jedan specifican slucaj za Lazu Lazarevic.

to sam sebi protivrecis, prvo kazes da ce ovo pitanje biti postavljeno od strane EU - i to je tacno, a onda da je pitanje obicna provokacija!?

pri tom, ovo pitanje nije jedno od mnogih - ono je kljucno i oko njega ne postoji konsenzus u smislu da ne postoji jedinstven stav prema zlocinima. Naravno, ako se na primer postavi pitanje zastite reka od zagadjenja niko nece reci: "mi ne treba da cistimo nase reke jer su one praljave u nekoj drugoj zemlji", ali kada se postavi pitanje za sudjenja za ubijene civile tokom ratova - onda se ponekad cuje: "mi necemo da sudimo jer neke druge zemlje nisu".

i to je problem

i nemoj da dokazujes pravovernost time sto napadas EU i toboznju objektivnost sto meni kazes da ja pusim amerikancima, a ne mozes da nadjes ni jednu moju poruku gde ja pokazujem neku posebnu ljubav prema americi ili prizivam ameriku da nas okupira
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

to sam sebi protivrecis, prvo kazes da ce ovo pitanje biti postavljeno od strane EU - i to je tacno, a onda da je pitanje obicna provokacija!?

pri tom, ovo pitanje nije jedno od mnogih - ono je kljucno i oko njega ne postoji konsenzus u smislu da ne postoji jedinstven stav prema zlocinima. Naravno, ako se na primer postavi pitanje zastite reka od zagadjenja niko nece reci: "mi ne treba da cistimo nase reke jer su one praljave u nekoj drugoj zemlji", ali kada se postavi pitanje za sudjenja za ubijene civile tokom ratova - onda se ponekad cuje: "mi necemo da sudimo jer neke druge zemlje nisu".

i to je problem

i nemoj da dokazujes pravovernost time sto napadas EU i toboznju objektivnost sto meni kazes da ja pusim amerikancima, a ne mozes da nadjes ni jednu moju poruku gde ja pokazujem neku posebnu ljubav prema americi ili prizivam ameriku da nas okupira

Ти си дефинитивно или фесарош или усташа.
Гдје је Србија направила злочин,а да није процесуирала своје војнике?
У праву си и за пушење.Ти не пушиш американцима али се својски трудиш да можеш да пушиш.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jednostrano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Posto na 5 strana pljuste samo uvrede  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 21:15:43 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.