Dubrovnik.... na svaka dva koraka tabla kako su Srbi rušili Dubrovnik.
Istina boli, kao i uvijek? Zašto takvih tabli nema kod mene u Istri? Zašto nema extremizma kod mene? Valjda zato što nije bilo rata i rušenja
Citat
Da su htjeli da ga sruše, danas bi bio samo koralni greben od grada.
Opet mitomanija ... i do Zagreba ste mogli doći za 7 dana pa niste da se podsjetimo, do Vukovara (koji je na granici) trebalo vam je tri(3) mjeseca A Dubrovnik ste "hteli da totalno razorite i izgradite još lepši i stariji" - čuvena svjetski poznata izreka nekih vaših iz tog vremena
Manje droge sinko.
zagreb nas nije ni interesovao tako da nismo ni pokusavali a sto se vukovara i opsada tice svakom pa i americi i rusiji treba duze vremena da oosvoje nesto sto je branjeno a sto se istre tice sto bi tamo ratovali tamo niko srbe nije napadao
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.
The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
ma taj je sebi sam razbija auto da bi okleveta Hrvate.
Čitam temu od početka i već sam se poplašio da neće biti tvoj komentar. Srbi su poznati po tome što sami sebe ubujaju , da bi se Horvati optužili za to.
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0
Alcatel
Ova tema ne treba ni da postoji, jer je sve jasno. Puče sezona, a da nije ni počela, za Srbe naravno. Ostali će doći, jer su poželjni, za razliku od Srba.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2009, 20:20:10 od Perudji »