Ja, kao, pokren'o temu u "Sex, Erotika, Lepotice" sa nekom curom. Posl'o sam 3 slike a "canelane" me lock-ovo! Kaze: "Kada sakupis materijala otvori temu!!! Lock!" Mozete li mi reci koliko zaista materijala treba da bi se tema otvorilia? Nema ljutis, samo pitam, da mi se ne bi ovako nesto opet dogodilo! Kul!
Postoje teme za devojke koje nemaju slika.. tematske.. ako se otvara nova tema o nekom onda bar 7-8 slika za pocetak. Pored toga, ime teme treba da bude ime te osobe....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma oke, ali otkud "canelane" zna koliko ja imam slika? Samo sam hteo da podignem sebi rejting na "burek-u", da ne budem vise "pocetnik". A i vidjao sam da neko pokrene temu bez slika! E sad, kako se svadjati kad postoji mogucnost da budem izbacen sa foruma, a to nikako ne zelim! Nek' mi je za nauk, vise ne zapocinjem, samo odgovaram... Pozdrav S. Fighteru za pomoc!
Vidjao si, ali si isto tako si mogao videti da su uglavnom zakljucavane, osim ako su zaista stare... Sto se svadje tice, nije lako zaraditi da budes izbacen odavde, i nema razloga za svadju, civilizovani razgovor sve resava... Otkud on zna koliko ti slika imas... ne zna.. zato je i zakljucao.. a tebi niko ne brani da otvoris ponovo temu i ovoga puta postavis 10ak slika za pocetak
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Izvinjavam se sto upadam, ali... Ko kaze da sve teme moraju da imaju slike... Eto, postoje neki tekstici koji su vezani za zanimljivosti iz oblasti seksualnog zivota ljudi... uglavnom..