Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jan 2026, 09:05:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turisti u RH  (Pročitano 11109 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Bio, video i ne želim ići ponovo.Dvadeset godina nisam letovao u HR, prošlog meseca mi se ukazala prilika da skoknem pa sam tri dana proveo 20km od Zadra.U centru letovališta kip Franje Tuđmana, u mesari slika A. Gotovine, more i plaža-ništa posebno, malo bolje sređeno nego pre dvadeset god.Najjači utisak-prolazak kroz Krajinu.Od Knina do Benkovca bezbroj porušenih kuća stoje kao strašila, valjda neka opomena nama Srbima?Nekolicina U grafita i naravno, proslava oluje.Baš na taj dan sam se vraćao, euforija, svuda zastave...Neprijatnosti? Osim prekih pogleda nije bilo, a nije mi ni pisalo na čelu da sam Srbin.Čuje se tu i tamo neki komentar, zapeva se poneka ustaška ali većih problema nije bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
SonyEricsson G 502
Bio, video i ne želim ići ponovo.Dvadeset godina nisam letovao u HR, prošlog meseca mi se ukazala prilika da skoknem pa sam tri dana proveo 20km od Zadra.U centru letovališta kip Franje Tuđmana, u mesari slika A. Gotovine, more i plaža-ništa posebno, malo bolje sređeno nego pre dvadeset god.Najjači utisak-prolazak kroz Krajinu.Od Knina do Benkovca bezbroj porušenih kuća stoje kao strašila, valjda neka opomena nama Srbima?Nekolicina U grafita i naravno, proslava oluje.Baš na taj dan sam se vraćao, euforija, svuda zastave...Neprijatnosti? Osim prekih pogleda nije bilo, a nije mi ni pisalo na čelu da sam Srbin.Čuje se tu i tamo neki komentar, zapeva se poneka ustaška ali većih problema nije bilo.

Sad će Teodora reći da lažeš i da izmišljaš!!
Nagovorit će te da malo editiraš post u kojem će pisati kako si jedva preživio i sačuvao živu glavu od ustaških koljača!!
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 

Nagovorit će te da malo editiraš post u kojem će pisati kako si jedva preživio i sačuvao živu glavu od ustaških koljača!!
 Smile Smile
Da budem iskren malo mi je trip bio da pričam ekavicom pa sam komunikaciju sveo na minimum  Smile Nije mi previše bilo prijatno da gledam čopor balavaca kako peva "bojnu Čavoglave", sa starijima nikakvih problema..ipak mi je više bilo zbog pijane balavurdije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Smile Smile

Dovoljno je sto je napisao posteno kako izgleda okolis Knina.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šta su srpski junaci htjeli raditi u Čavoglavama čisto hrvatskom selu.Zašto se pjeva "neće te u Čavoglave dok smo živi mi"Bilo bi ko i u Škabrnji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson p910i
neće te  Smile  Smile  Smile
'bem ti jesi nepismen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Šta su srpski junaci htjeli raditi u Čavoglavama čisto hrvatskom selu.Zašto se pjeva "neće te u Čavoglave dok smo živi mi"Bilo bi ko i u Škabrnji
Jašta more, letos se baš pucalo oko Biograda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Прва реченица тексте је мало нетачна. Мењамо Грчку, Турску и Бугарску, за Хрватску? Па овако: у Бугарску Срби никад и нису ишли у неким великим бројевима, у Турску нас иде доста мада се и даље имају јаке пердрасуде, а и хигијена им није јача страна, а за Грчку је довољно само погледати статистике, па ће поменута реченица деловалти глупаво.

Што се мене лично тиче, не верујем баш да нас Хрвати тамо с ножевима дочекују. Међутим кад већ дајем паре да идем негде на одмор, онда се наравно се желим опустити и дати мозгу слободних пар дана. Нећу ни да размишљам да ли ми се нешто може десити (иако шансе за то нису баш превелике). Не желим да ме неко гледа попреко, не желим да ми конобар намерно последњем донесе пиће и сл. Једноставно као туриста и као гост се тамо не могу осећати најпријатније, као што вероватно ни ја неком Хрвату нисам баш најдража муштерија. Значи јебеш летовање ако ћу кад се вратим с поносом истаћи да ми се није десило скоро ништа лоше. Па то ти је као кад одеш у Црну Гору и сав срећан кажеш: "Имам струје! Јао, па и воде имам! Не могу да верујем!!! Ово ће бити најбоље летовање до сад". Smile

Чуо сам да такође и цене у Хрватској нису баш наивне.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 21:03:40 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nema te baš argumenata pa malo o pravopisu,nije se pucalo prošle godine ali nije baš ni davno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jan 2026, 09:05:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: hrvaticu Turisti
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.