Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tukao dedu, pa ga zaklao  (Pročitano 797 puta)
08. Nov 2005, 15:09:08
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Krvava drama kod Negotina

Tukao dedu, pa ga zaklao

NEGOTIN - U krvavoj porodičnoj drami koja se juče ujutru dogodila u pivnici domaćinstva u krajinskom selu Bukovcu sa više uboda nožem ubijen je 71-godišnji Vitomir Čelikić, inače nemački penzioner. Okružno tužilaštvo u Negotinu podnelo je sudu zahtev za sprovođenje istrage protiv njegovog 30-godišnjeg unuka Vladice Mardaljevića zbog sumnje da ga je ubio.

Prema podacima Tužilaštva, negotinskoj policiji se nešto pre šest sati javila Vitomirova supruga Natalija i prijavila da unuk „vrši nasilje nad dedom“. Kada je policijska patrola stigla na lice mesta, bilo je kasno. Lekar Hitne pomoći konstatovao je smrt i činjenicu da nesrećni Vitomir ima nekoliko ubodnih rana na vratu. Istražni sudija dao je nalog za obdukciju.

Najbliže komšije kažu da je Vladica juče iznenada, kada je deda Vitomir ušao u pivnicu gde su planirali da zajedno peku rakiju, nasrnuo na njega vilom za sakupljanje sena. Baba Natalija koja se kreće uz pomoć štaka čula je Vitomirove pozive i teškom mukom sišla niz stepenice do pivnice. Tu je zatekla stravičan prizor. Unuk Vladica je svom snagom udarao bespomoćnog starca i polomio mu nogu. Baba Natalija se vratila u kuću i pozvala policiju i najbliže rođake. Pretpostavlja se da je Vladica tada zgrabio nož za klanje stoke i starca izbo po vratu.

U porodičnoj kući Čelikića juče oko podne vladali su neverica i muk. Rođaci i komšije su došli da izjave saučešće, a tek se očekuje dolazak ćerke Čelikića Zorice, majke osumnjičenog Vladice koja radi u Frankfurtu. O motivu ubistva još niko ništa ne zna. Komšije i poznanici kažu da je Vladica bio tih i povučen momak koji je pre desetak godina, kada su mu se razveli roditelji, otišao kod babe i dede koji su u to vreme radili u Nemačkoj. Proveo je tamo nekoliko godina, pa se vratio u domovinu. Njegovi drugari iz sela sumnjaju da je u to vreme počeo da koristi psihoaktivne supstance.

- Bio je miran i povučen momak, ali je imao neki čudan pogled - kaže njegova poznanica iz sela.

Porodica Čelikić važi za uglednu u selu, a za nesrećnog Vitomira svi kažu da je bio dobar i miran čovek. Koji je razlog naterao njegovog unuka da ovu bogatu kuću zavije u crno, za sada nije poznato.

Izvor: Blic \ Smiljka Jurasović
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Zločin kod Negotina

Žao mu što je zaklao dedu

NEGOTIN - Vladica Mardaljević (30) iz Bukovča kod Negotina, koji je u ponedeljak ujutru nožem izmasakrirao
svog dedu Vitomira Čelikića (71), izjavio je pred istražnim sudijom da ga se kobnog jutra posvađao sa dedom, da „nije mogao da se kontroliše“ i da žali zbog svega što se dogodilo, saznaje „Blic“.

Vladica je u svom iskazu potvrdio da je imao psihičke smetnje zbog kojih se u više navrata lečio u psihijatrijskim klinikama, ali je kategorično negirao da je ikada u životu koristio neku drogu i alkohol. U okviru istrage koja se protiv njega vodi u Okružnom sudu u Negotinu, Mardaljević će biti podvrgnut psihijatrijskom veštačenju i do daljeg ostati u pritvoru.

Tragedija se dogodila u ranim jutarnjim satima u podrumu pivnice u dvorištu Čelikića u Bukovču, kada je Vladica najpre vilama nasrnuo na dedu, a zatim ga ubio nožem za klanje stoke.

Vladičina majka, a ćerka pokojnog Vitomira, Zorica Čelikić, koja je juče ujutru doputovala iz Frankfurta, gde poslednjih godina živi i radi, u dubokoj crnini i suzama tvrdi da je njen sin narkoman i da već godinama pokušavaju da ga spasu zle kobi.

- Laže da je bolestan, ja sam ga rodila i ja tvrdim da je on narkoman od 1996. godine. Samo mi znamo kroz kakav smo pakao prošli poslednjih godina. Nasrtao je na mene bez ikakvog razloga, davio me i tukao dok je bio sa mnom u Nemačkoj. Samo po njegovom pogledu sam poznavala da je drogiran i sklanjala se od njega. Tada nisam imala papire i nisam smela da zovem policiju. Ovde je nastavio istu pesmu. Moji roditelji nisu mogli da žive od njega, prijavljivali su ga, pravio je izgrede i u selu. Međutim, kada policija dođe, on promeni priču, smiri se, oni sačine zapisnik i odu - kaže Zorica dok u dvorištu traju pripreme za sahranu njenog oca Vitomira.

- Mnogo mi je teško, shvatite me - kaže Zorica jecajući. - Srce me boli i za mog oca i za moje dete. Sigurna sam da on nije bio svestan šta radi. To nije onaj Vladica koga sam ja rodila, droga ga je potpuno uništila i promenila. Još ga nisam videla, a kada se ovo završi, volela bih da porazgovaramo.

Izvor: Blic \ S. Jurasović
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.