Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србофобија поново на делу у Хрватској...  (Pročitano 469 puta)
01. Avg 2006, 17:56:44
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Е вала свашта сам могао очекивати од Хрвата али оволико да претерују...

Српском тренеру подметали ратни злочин
Небојшу Ђапу, тренера репрезентације Србије у стрељаштву и бившег репрезентативца Југославије, по повратку из Загреба са управо завршеног Светског првенства затекла је непријатна вест да је током боравка у Хрватској био осумњичен за ратне злочине „као снајпериста у Вуковару“, али и да је након полицијске истраге отклоњена таква сумња.

И поред тога што Ђапа током боравка у Загребу није имао никаквих непријатности, текст „Вечерњег листа“ под насловом „Четнички снајпериста пуцао по Загребу“ узнемирио је, пре свега, његову супругу Оливеру и децу.

- Написи хрватских медија делују ми као највећа будалаштина и није ми је јасно ко је могао такву причу да исконструише и пласира. После свега не може да ми буде свеједно, иако сам стабилна личност и савест ми је чиста. У Загребу сам се срео с пријатељима из репрезентације некадашње Југославије. Љубио сам ја њих, они мене, али нисам могао да знам шта заиста мисле и ко шта може да ми подметне - говори за „Блиц“ Небојша Ђапо.

По писању хрватских медија, Ђапу је пре неколико дана полицији пријавио један од грађана, тврдећи да је он 20. новембра 1991. године контролисао заробљавање хрватских војника у Боровом Селу и да је том приликом у руци држао снајперску пушку.

- Ако буде било потребе, свима ћу рећи што и вама - тог фамозног 20. новембра 1991. сам био у Новом Саду с породицом. И још нешто, ја јесам из Борова, али сам те просторе напустио још пре 20 година. Можда је некоме било трн у оку то што је моја породица била угледна у том крају. Појединци су вечито оспоравали моје спортске квалитете, а можда ми се данас неко свети за неки дечачки шамар из школске клупе. Чуди ме да је Драгутин Врбек, директор такмичења, иначе мој кућни пријатељ, могао да изјави да је за моју наводну повезаност с ратним злочином дознао од контраобавештајне агенције (ПОА) која је обавила неке информативне разговоре, али да није нађена никаква потерница за мном. Такође, нетачне су тврдње да сам саслушаван у МУП-у Хрватске - закључује Небојша Ђапо.
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson W610
A voditelj prenosa mecha Djokovic - Vavrinka je usred prenosa rekao: Djokovic je odlichan sportash.....iako je iz Srbije  Smile

A posle sam cuo da su se prema Djokovicu ponasali kao da je sishao sa planine i ne zna sta je mikrofon, pa mu je neko iz organizacije prisao da mu pokaze gde da pricha  Smile

Stvarno, ali stvarno ne volim takve ispade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ne trkeljaj đokoviću su tribine pljeskale 5 min. i nijedan zvižduk se nije čuo
osim trenera i za jednog natjecatelja u gađanju pokretnih meta se zna da je bio snajperist za vrijeme rata u hrvatskoj
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Па зар би га Хрватска полиција пустила да примирише границу да је стварно учествовао у рату, не лупетај молим те, па Хрвати хапсе и Српске курире који су учествовали у рату чак и лекаре а камоли снајперисте...него је у питању србофобија, чак је и Хрватски полицијски званичник рекао да би био ухапшен да је учествовао у рату...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
bambyle, немој тако, Уморни је рекао да "се зна". То је ваљда довољно. Коме још требају докази, нарочито кад су Срби у питању, зар не?  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.