Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Касалица - Надокнадићу све пропуштено  (Pročitano 562 puta)
23. Jan 2013, 19:43:48
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
LG L5 II
У првих десетак дана на припремама у Анталији Филип Касалица готово да није ни излазио на терен.

Разлог је повреда тетиве која брзоногом нападачу никако не дозвољава да се врати у "групу" и ради заједно са остатком екипе.

- Радио сам претходних дана одвојено од остатка тима, изузев када су тренинзи у теретани у питању. Нажалост упала тетиве ме је спречила да испуњавам програм тренера Јанковића и тренутно у односу на остатак тима касним са физичком спремом. Ишао сам на ултразвук у локални медицински центар, и очекујем да ћу ускоро моћи да запнем из све снаге - рекао је Касалица и додао да ће у наставку припремног периода сустићи своје другове по питању спремности.

- Разговарао сам са шефом, који ми је рекао, да ништа нећу пропустити и да ћу све тренинге трчања накнадно одрадити сам када се опоравим. Сигуран сам да ћу успети све пропуштено да надокнадим и да ћу до почетка пролећне полусезоне бити максимално спреман као и сви остали - не оставља дилему црногорски репрезентативац.

И прошле године, по доласку на Маракану, Филип је пропустио добар део зимских припрема због проблема са задњом ложом. Међутим, то се није осетило у његовој игри. Многима је у сећању његов деби против Смедерева на коме је приказао одличну игру, касније гол против вечитог ривала у Купу...

- Нека опет буде тако, не бих имао ништа против. Тешко ми је да радим одвојено од саиграча, много више бих волео да сам са њима на терену, без обзира на тежину вежби и тренинга. Овако, они оду на терен, а ја останем сам у хотелу и вежбам у теретани. Једва чекам да се то заврши - констатовао је Филип Касалица.

Извор: Званични портал - ФК Црвена звезда
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
 Smile  Proradio ciganski inat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.