Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: True Grit by Ethan and Joel Cohen  (Pročitano 4935 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Sad kad se setih - Koeni su režirali rimejk Ladykillers-a, a taj rimejk je bio jako loš i smoren film... Smile

Ma daj, neke scene su za valjanje od smeha  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Meni je samo onaj Hitler - Kinez bio dobar. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Meni je najjaca ona scena iz crkve, kad propovednik napusava nevernike 5 minuta, kako ih treba kazniti, kako ce se krckaju u paklu... a posle mrtav 'ladan, sa osmehom, kaze "Now let us pray."
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ajde da se upisem. Nisam znao da vec ima tema  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Posto sam ja odusevljen nacinom na koji su snimili No Country For Old Men i da je ono nekako blisko vesternu, bas mislim da bi im taj zanr najvise lezi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Oni jos samo SF i horror nisu snimali  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Skeptican sam po pitanju SF-a.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Dzef Bridzis je jebeno nenormalan. Covek se tako stopio sa svojim likom. Njegov govor, pokreti, grimase su fenomenalno odglumljeni da uopste nisam imao osecaj da on glumi vec da je takav rodjen, da to radi celog zivota. Ako pravde na akademiji jos uvek ima, njemu ce dati opet oskara. Ovo je bolje od Bardema u NCFOM. The Dude je jedan kultni lik koga je on (pre svega on a onda Koeni) stvorio svojom fantasticnom glumom a Rooster Cogburn drugi. Godinama unazad nije bilo tako kvalitetnih uloga (izuzev Danijela Dej Luisa u "Bice Krvi"). Ziveo nam Dzef Bridzis !!!
Pored njega tu je i 14-ogodisnja Hailee Steinfeld, sigurno buduca superstar holivuda. Koja za Dzefom nosi ovaj film od samog pocetka pa do kraja. Met Dejmon je cini se postigao ono sto je od njega trazeno i tu je nekako kao sporedni lik. Od "epizodista" u ovom filmu moze se videti i nesto drugaciji Dzos Brolin nego ranije sa zadovoljavajuce odradjenom ulogom.

Kada sam saznao da ce Koeni raditi vestern nisam bio ni malo skeptican vec sam ocekivao da to ispadne odlicno. Jer je NCFOM, mozda i gresim, veoma blizak vesternu. Verno docarana atmosfera sto je svakako za ocekivati od njih i koja je jako opustajuca i uzbudljiva u isto vreme. Uz ovaj film covek se lako teleportuje u vreme kada se odigrava radnja. Savrseno stapajuci predeli Arkanzasa (ako sam dobro informisan). Prica predstavljena na pravi nacin ali mi je kraj malo pokvario utisak. Ta (na takav nacin) herojska zavrsnica je jedna od dve scene koje su mogli da izmene. Ovako sam stekao utisak vestern-jipy ka ye madafaka limunadice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
True Grit (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1403865/ [rate:8.3] 14,415 votes

Video sam da je ovde otvorena tema o ovim više nego uspešnom rimejku.Trudiću se da uopšte ne spojlujem bar dok Insajdmen ne spusti cenu i da popust na belu farbu.
  Ovaj film je svakako suroviji i u nekim scenama zbog toga opakiji od originala.Čini mi se da braća Koen uopšte nisu marili i samim tim želeli da budu obični imitatori već su ceo film snimili tako kao da original nije ni postojao.Krenuli su dakle od nule i uspeli su potpuno u svojoj zamisli.Podrazumeva se da to ne bi mogli ni približno ovako dobro da urade bez ove fantastične podele uloga.Dž.Bridžis mi već duže vreme svojom glumom podseća na starog iskusnog mačka koji uloge u kojim glumi tuđe živote ne glumi već ih živi.Kamera i reditelj su tu samo da tu senzaciju zabeleže i proslede dalje,toliko je Bridžis (neki bi rekli precenjen glumac) dobar i ubedljiv.O H.Stajnfeld neću napisati ništa,moj cenjenei prethodnik je bio brži i napisao je pre mene ono što sam ja nameravao.Mogu samo da spomenem da u ovom filmu ništa nije slučajno,pa ni učešće M.Dejmona u ovom filmu čije ime služi svrsi,odnosno treba dodatno da izreklamira film i privuče još nekog gledaoca.
  Insajdmen (iza kog je nezahvalno pisati) je,koliko sam primetio,ovom filmu zamerio herojsku završnicu.Mislim da je pri tom mislio na poslednji obračun,odnosno dvoboj.Dvoboj nije bio samo revolverima koliko se sećam originala (odatle između ostalog moje mišljenje da nisu marili za original) već puškom koju je Dž.Vejn jednom rukom repetirao dok je u drugoj imao revolver.
  Toliko od mene o mog viđenja za sada.Zbog ovog filma sam eskivirao popa ali ne mogu goste.Ovaj film zaslužuje u svakom slučaju pažnju i preporuku.Retki su slučajevi kao što je ovaj da rimejk bude bolji od originala.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Sad sta dodati iza ove dvojice  Smile
Uglavnom mala je razbila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.