Kupio sam Samsung X500, ali nisam dobio drajvere niti USB kabl za prenos podataka.Zatim sam nabavio USB kabl od Samsunga X600 ali nemam drajvere niti mogu da nabavim pravi.Instalirao sam par njih ali ne radi prenos podataka.Molim ako neko ima ovakav mobilni aparat i ako mu radi veza sa PS-jem preko USB-a da mi posalje drajvere ili da me uputi tamo gde mogu da ih skinem.Hvala!
Čekamo da se oglasi gospodin bidzokv ... da li mu odgovara sajt, drajveri, programi .... Mislim ... dodje čovek postavi pitanje, neko mu odgovori i on se čak i ne udostoji da prokomentariše ili zahvali, već ode ... Kako su danas ljudi nezahvalni i nekulturni ... to je strašno!
Hvala na linku,upravo skidam fajl,ali mislim da sam vec probao ove drajvere,ali javicu vam,nemoj da ste nestrpljivi :?Ali kao sto napisah,voleo bih da mi kaze neko ko konkretno ima ovaj model,ali probacu ovo,cujemo se..
Ako ne valjaju drajveri koje daje proizvodjač na oficijelnom sajtu onda je bolje da preispitaš svoje stavove prema ovoj marci i telefonima koje predstavlja. Niko ovde nije nestrpljiv, ali bilo bi bar lepo da se po dobijenom odgovoru oglasiš u svojoj temi koju si pokrenuo, a ne da te neko primorava na tako nešto posle dva sata ....