Jebiga, staromodan sam, al nisam za tu koncepciju nikako... to je ipak deljenje emocija, a ja emocije te vrste mogu deliti samo sa jednom osobom... i samo pred jednom osobom.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
moja zivotna zelja sex sa 2 devojke , nas dvojica na jednu sam probao , nista posebno ... njoj je verovatno bolji trip jer su joj sve rupe popunjene ... meni onako , mozda i bez veze malo ... ali sex sa 2 devojke ali 2 bi sex devojke mi je zivotna zelja .....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
to jeste deljenje emocija, ali je isto vremeno neka zelja sto imas, i ispuniti je, je izbegljivo... tako da mogu reci da je do ja.ja.... meni se svidelo.... :mrgreen: i nemora da su ti sve rupe popunjene kako kazate.... moze i jedan i drugi u istoj... a to je zbunjljivo i za ove dvoje mskarcekoji su bili samnom....
Ali znam da sada nebi to uradila, jer mojeg decka volim i snikim necu ga deliti.. niti on hoce mene.... :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P